خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 70
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

برای چهارمین بار کنکور بدم عایا؟!!!

سلام به همه...امسال سومین کنکورمو دادم...سال چهارم که کلا نخوندم و خودمو پشت کنکوری میدونستم... سال دوم یکم خوندم رتبم نصف سال قبل شد...بازم موندم برا کنکور 94. که اصلا نفهمیدم از کجا اومد کجا رفت..تا ایکه دیروز رفتم یه پاسخ نامه قهوه ای تحویل دادم برگشتم خیلی داغونم بعد سه سال هیچچچچی ...
      حالا به نظرتون آدم سه سال وقت و عمرشو تلف کنه هیچی به دست نیاره بهتره یا اینکه یه سال دیگه بمونه و به یه چیز خوب برسه؟! مامانم کاملا مخالفه میگه هر چی قبول شدی برو ولی من نمیتونم...فکر کردن بهش اعصابمو به هم میریزه...
      میشه نظرتونو بگین لطفا؟ بمونم کنکور 95؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام.
      اگه ازدواج کردین اره بمونین هر چند سال که دلتون میخاد
      اگرم هنوز ازدواج نکردین یا حالا حالا ها میخواین ب تحصیل ادامه بدین که نمونین بهتره

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sunny نمایش پست ها
      سلام به همه...امسال سومین کنکورمو دادم...سال چهارم که کلا نخوندم و خودمو پشت کنکوری میدونستم... سال دوم یکم خوندم رتبم نصف سال قبل شد...بازم موندم برا کنکور 94. که اصلا نفهمیدم از کجا اومد کجا رفت..تا ایکه دیروز رفتم یه پاسخ نامه قهوه ای تحویل دادم برگشتم خیلی داغونم بعد سه سال هیچچچچی ...
      حالا به نظرتون آدم سه سال وقت و عمرشو تلف کنه هیچی به دست نیاره بهتره یا اینکه یه سال دیگه بمونه و به یه چیز خوب برسه؟! مامانم کاملا مخالفه میگه هر چی قبول شدی برو ولی من نمیتونم...فکر کردن بهش اعصابمو به هم میریزه...
      اگه واقعا مطمئنی که انگیزش رو داری واسه سال بعد بمونمن خودم میخوام بمونم واسه سال بعد چون مطمئنم سال بعد به هدفم میرسم

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      من میخوام جدی نظر بدم...
      شاید ناراحت بشی...
      ولی امید الکی دادن به نظرم ظلم بزرگی هستش...
      به نظرم دیگه وقت و عمرت رو تلف نکن...
      چون سال اول که گفتی هیچ..سال دوم نصفه نیمه یه کارایی کردی...سال سومت بی نتیجه...سال چهارمم مطمئن باش همینه...
      من یه دختر عمه دارم 7 سال پشت کنکور موند...آخر سرم قبول نشد رفت مهندسی صنایع دانشگاه آزاد درس خوند...بعد از 7 سال.....
      الانم مدرکش رو گرفته نشسته خونه...فقط عمرش رو به باد داد...
      شما این کار رو نکن...

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط LfbbfoK نمایش پست ها
      سلام.
      اگه ازدواج کردین اره بمونین هر چند سال که دلتون میخاد
      اگرم هنوز ازدواج نکردین یا حالا حالا ها میخواین ب تحصیل ادامه بدین که نمونین بهتره
      ادامه تحصیلو که میخوام ولی برم یه رشته که دوس ندارم ادامه بدم؟!

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ادامه تحصیلو که میخوام ولی برم یه رشته که دوس ندارم ادامه بدم؟!

اونقد علاقه دارین که ی سال دیگه بخواین ادامه بدین؟؟؟
      گاهی اوقات باید ادم بی خیال علایقش شد

7. Top | #7
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Wild Rose نمایش پست ها
      من میخوام جدی نظر بدم...
      شاید ناراحت بشی...
      ولی امید الکی دادن به نظرم ظلم بزرگی هستش...
      به نظرم دیگه وقت و عمرت رو تلف نکن...
      چون سال اول که گفتی هیچ..سال دوم نصفه نیمه یه کارایی کردی...سال سومت بی نتیجه...سال چهارمم مطمئن باش همینه...
      من یه دختر عمه دارم 7 سال پشت کنکور موند...آخر سرم قبول نشد رفت مهندسی صنایع دانشگاه آزاد درس خوند...بعد از 7 سال.....
      الانم مدرکش رو گرفته نشسته خونه...فقط عمرش رو به باد داد...
      شما این کار رو نکن...
      ناراحت برا چی میخواستم نظر شما رو بدونم دیگه
      امسالم اگه راه قبلو ادامه بدم که آره نتیجه نمیگیرم بدترم میشه ولی با یه برنامه دیگه چی ؟
      حس میکنم باید حتما کلاس برم برای اختصاصیا و اشتباه سال قبلم هم همین بود...
      من میگم الانش سه سال تلف شد هیچی به هیچی یه سال دیگه اگه به اونیکه میخوام برسم بهتر نیس؟

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Mashkok
      نمایش مشخصات
      نه!

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      ناراحت برا چی میخواستم نظر شما رو بدونم دیگه
      امسالم اگه راه قبلو ادامه بدم که آره نتیجه نمیگیرم بدترم میشه ولی با یه برنامه دیگه چی ؟
      حس میکنم باید حتما کلاس برم برای اختصاصیا و اشتباه سال قبلم هم همین بود...
      من میگم الانش سه سال تلف شد هیچی به هیچی یه سال دیگه اگه به اونیکه میخوام برسم بهتر نیس؟
      ببین ...

بعدا حسرت روزای از دست رفته ات رو میخوری...

سنت که بره بالاتر این موضوع هی بیشتر خودش رو نشون میده...

من مخالفم...نظرم رو هم گفتم...

ولی ...اگه میبینی کاری نداری..برنامه ی دیگه ای واسه زندگیت نداری...

بهتره به جای بیکار نشستن تو خونه یه سال دیگه هم بمونی...ولی باید ببینی اونقدر اراده دازی که همه چیز رو تغییر بدی..؟

اگه قرار باشه دوباره همه چیز رو به بازی بگیری بدون بد باختی...

ببخشید رک حرف میزنم...

10. Top | #10
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      عزیزم رک بگم اگه شوما چندسالو نخوندین ، بازم نمیخونید.امسال برو .
      ﺍﺯ ﯾﻪ ﺟــﺎﯾﯽ ﺑﻪ ﺑﻌﺪ . . .
      ﻓﻘﻂ ﯾــﻪ ﺣــﺲ ﺩﺍﺭﯼ، ﺣﺲِِ ﺑﯽ ﺗﻔﺎﻭﺗﯽ !
      ﻧــﻪ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘــﻦ ﻫـــﺎ ﺧﻮﺷﺤـــﺎﻝ ﻣﯿــﺸﯽﻭ
      ﻧــﻪ ﺍﺯ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺷﺘـــﻦ ﻫـــﺎ ﻧــﺎﺭﺍﺣﺖ ...!

{ ﻋﻠﯿﺮﺿﺎ ﺭﻭﺷﻦ }

11. Top | #11
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ب توانایی هات ایمان داشته باش....من خودم امسال4امین سال کنکورم بود....ب نظرمن یاهمه یاهیچ....دوسال قبل بااینکه خونوادم اصرارزیادی داشتن ک پرستاری آزادبرم ولی این کارونکردم...پارسالم تربیت معلم مجازبودم ولی بازم نرفتم....اگه ب خودت ایمان داری بمون....
      دوتا خبر دارم یک خبر خوب... یک خبر بد!
      خبر خوب اینکه هیشکی از زندگی هیشکی خبر نداره...
      و خبر بد هم اینکه هیشکی از زندگی هیشکی خبر نداره...

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اگه سالای قبلم می گفتنین امسال می مونم نتیجه بگیرم امسالم به احتمال زیاد مثه همونا میشه
      اگه واقعا می خواین بخونین بمونین چمدونم شاید بهتر باشه
      ولی آخه کسی ک 4 سال پشت کنکور باشه حتما دیگه حالش از درسو اینا بهم می خوره اگه روحیه شو دارین بخونین یه سال دیگه بمونین

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      به نظره من نباید وقتتو هدر بدی نمیگم این چند سال هم که نشستی اشتباه بوده ولی تو میتونی از این رتبه ی خوبه لیسانست بگذری و به جاش در ارشد تمام تلاشت رو بکنی

14. Top | #14
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      4سال زمان زیادی نیست در مقابل اون همه عمر...
      ولی اگه میخواست اتفاق خارق العاده ای بیوفته...سال دوم یا نهایتش سوم میوفتاد...
      این موضوع برمیگرده به تلاش و ذهن شما...
      شما اگه فقط هدف رو داشته باشید...در اخر چیزی نیستید جز یه انسان با کلی ارزو و حسرت...
      ولی اگه تلاش رو داشته باشید و بهترین خودتونو به نمایش بزارید کم کم دیدتون باز تر میشه...حتی معیار هاتون فرق پیدا میکنه...
      این درس ها همون درس ها هستن!همون درس های 3سال پیش!همون درس های پارسال...پس باید خودتونو کاملا اماده کنید...اگه بخواین همون دید و همون رفتار رو با کتاب هاتون داشته باشید...نتیجه همون هایی میشه که در سال های قبل گرفتین...

پیشنهاد میکنم که شما وارد دانشگاه بشید...انتخاب رشته کنید...رشته ای رو که بهش علاقه دارید...(نگید فقط و فقط به پزشکی علاقه دارید!بلاخره انتخاب های دیگری هم هست...!)
      وارد محیط دانشگاه بشید...وارد جو رشته ی مورد نظر بشید....این به نفع شماس...
      چه از لحاظ زمانی...چه از لحاظ روحی...چه از لحاظ انگیزشی...
      اگه شما تمام سال رو تو خونه بمونین...احتمالش زیاده که باز هم کم کاری کنین...چون تو فضایی که باید,قرار ندارید...میتونین هم زمان با دانشگاه برای کنکور بخونین و ترم دوم رو مرخصی بگیرین...این جوری شما قدر زمان خودتونو میدونین و تلاشتون به نسبت بیشتر میشه...

اما باز هم به خودتون بستگی داره...ا
      اگه واقعا به خودتون ایمان دارید...100درصد یقین دارید که میتونین تمام تلاشتونو بکنین و با این تلاش به نتیجه میرسین(و اگه نرسیدین ناامید نشین)بله شما باز هم میتونین به این فکر باشید که پشت کنکور بمونید...!
      حتما با چند مشاور صحبت کنید و خواسته ها و شرایط حال حاضرتونو توضیح بدین...امیدوارم بتونین بهترین تصمیمو بگیرید
      موفق باشید

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بنظر منم بشین فکراتو بکن اگه واقعا امسال می خوای و میتونی بخونی شروع کن البته دیگه مثل 3 سال گذشته نه مطمئنا باید خیلی بهتر و بیشتر بخونی تا به نتیجه دلخواهت برسی که اگه خدا بخواد و تو تلاشتو بکنی 95 کنکور آخرت بشه.از این نمونه ها داریم به عنوان مثال:
      حدود 2 سال پیش یکی از همسایه های خالم از این نمونه ها بود اون خانم 5 بار تو کنکور شرکت کردن و 22 سال داشتن سال اول تو کنکور ریاضی شرکت کردن و رتبشون خوب نشد سال دوم و سوم کنکور تجربی شرکت کردن ولی بازم رتبه شون خوب نشد سال چهارم تجربی شرکت کردن و رتبشون 1313 منطقه شد ولی بازم نرفتن و موندن سال پنجم کنکور تجربی دادن و رتبشون شد 137 منطقه و الان دارن دندانپزشکی دانشگاه تبریز درس میخونن و تونستن به اون چیزی که مد نظرشون بود برسن.
      پس اگه تو واقعا ایمان داری که اگه بمونی متفاوت با سالهای قبلت می شی و این توانایی رو تو خودت میبینی که کولاک کنی میشه بازم بمونی و راه خودت رو بری و به حرفای دیگران توجه نکنی انشالا که موفقم بشی ولی اگه بازم مثل قبل بخونی نمونی بهتره چون سال به سال کنکورم سخت تر میشه در هر صورت موفق باشی
      .
      Öyle bir mevsimki
      İnsanlar havadan daha soğuk

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)