زندگی بی مکث جریان داره....
منم موافقم که نمونی . من خودم موندم الان رتبه امسالم بدتر از پارسال میشه . اشتباه کردممممممم![]()
گوشهایم را می گیرم...
و چشم هایم را می بندم...
و زبانم را گاز می گیرم..
ولی...
حریف افکارم نمی شوم...
چقدردردناک است...
فهمیدن ...!
پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵
مشخص نیست که بخونی امسال ...
از کجا میدونی تغییر کردی ؟
میدونی اشتباهات سالهای قبلت کجا و چی بوده ؟
اگه خواستی بمونی جو گیر نشو فقط ... یعنی به فکر رتبه برتر کنکور شدن نباش که بگی رتبه برتر بشم که جبران این چند سال رو بکنم ... چون اینو به وفور دیدم که طرف جوگیر میشه و بخاطر این کمال گرایی وحشتناک اصلن به سمت کتاب هم نمیره ... فقط دنبال بهترین منابع و بهترین برنامه ست ... تهش هم کاری نمیکنه ...
One Day Someone Is Going To Hug You So Tight, That All Of Your Broken Pieces Will Stick Back Together
کسی که میخواد تجربی بترکونه حد اقلش باید از دوم سوم دبیرستان بخونه
متاسفانه تب پزشکی تو کشور خیلی بالاست و رقابت هم خیلی سنگینه
اگه نمیخواستی رشته ای که دوس نداری بری باید تلاش میکردی نه اینکه بگی امسال نمیدونم چطور رفت
فک نمیکنم سال بعد تغییری ایجاد بشه !! احتمالش 1 از 100 عه
بنظر من یه سال دیگه هم عمرتو هدر نده ، سال بعد به مراتب از امسال سخت تره...
Moments comes
and
life goes
خودت تصمیم بگیر فقط ...
به نظر من از بچه های اینجا نظر نخواه ...
بلانسبت بعضیا اکثرا فقط کت و شلوار پوش کنکورن !
فقط حرف بلدن بزنن !
ساعت ها بلدن در مورد برنامه ریزی حرف بزنن ولی 10 ساعتم تو کل سال درس نخوندن ...
One Day Someone Is Going To Hug You So Tight, That All Of Your Broken Pieces Will Stick Back Together
ببین رک و راست بهت بگم.....تو سه سال موندی .خوب چی شد؟......هرسال دریغ از پارسـال...........مطمئنم پارسالم همین موقع میگفتی بمونم برا ساله بعد یانه؟.....بمونی که چی بشه؟...عمرت داره تلف میشه.میفهمی؟.......هرچقدرم که بمونی مطمئنن مثل دو سه ساله اول درس نمیخونی.......میدونی اگه امسال بمونیو رتبت از قبل بیشتر بشه چه سرکوفتی میخوری؟.چه عذابی باید بکشی.؟...به نظر من هرجاقبول شدی برو.....هرجا که بهتره.برو همون طوری که درس میخونی برا کنکورم بخون.....ما تو اقوام یکی داریم اول رفت تربیت معلم بعد نشست حسابی خوند الان آقا دکتره.....کیف و حالشو میبره...دکترم نمیشد هیچ فرقی نداشت...تو هم برو هرجا قبول شدی .همون طوری برا کنکورم حال داشتی وقت بزار حال نداشتی برو دنباله هنر.دنبال یک کار که میدونی توش موفق میشی..این بهترین راهه.بازم خودت میدونی...............
به نظرم حتما بمون.تو که 3 بار کنکور دادی.اگه میخواستی رشته الکی بخونی همون سال اول میرفتی.الان که موندی باید به هدفت برسی.
اونقد بده تا ............ |:
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)