سلام sunnyمنم بار سومم بود کنکور دادم اما مطمئنم پزشکی شیراز رو نمیارم میخوام سال دیگه هم کنکور بدم حرف اطرافیان خیلی سخته ولی من به همه ثابت میکنم هیچی نشد نداره.همه میگن امسال هرچی قبول شدی برو اما من عمرمو واسه چیزی که دوست ندارم حروم نمیکنم.تو هم اگه میدونی میتونی امسال رو بخونی بمون ولی اگه میدونی نمیتونی نمون.اینا همه بستگی به خودت داره
اينکه به هيچ رشته اي علاقه نداريد خوب يکم تجديد نظر کنيد تو علاقتون. به هر حال هر رشته اي قشنگي خودشو داره.
من خودم شيمي خوندم امسالم دوباره کنکور دادم. نميگم از شيمي بدم مياد ميگم بازار خوبي نداره. اگر انسان لجوجي نباشيد, بعد از اينکه وارد رشته اي شديد چنان شست و شوي مغزيتون ميدن که فک ميکنيد بهترين رشته دنياس. مث دوست من که کتابداري ميخونه!
به نظرم سه بار امتحان کردي, نشد. برو يه رشته اي که بهش رضايت ميدي, طعم دانشگاهم بچش بههه عنوان تجربه اي تو زندگيت.
به نظرم بهتره راهتو عوض کني تا نتيجه بگيري اين راه براي شما نتيجه نداده.
ولش کن گور بابا کنکور چقد می خاین عمر تلف کنین برین یه رشته بخونین اصن من مخام اگه قبول شدم برم مگه ادم تا کی جونه ک فقط تو خونه هدرش بدی
462
باسلام...
شما فرض کن پسری...
و دوسال سربازیتو رفتی و تازه میخوای کنکور بدی واسه دومین بار...
قانع کننده تر از این؟
پس 12 ماه تلاش می ارزه به همه چی...
این 12 ماهو به کوب با انجمن و برنامه هاش همراه باشی اما نه افراط در نت اومدن،موفق خواهی بود...
ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand
فعال عرصه ی رسانه
مدرس سواد فضای مجازی
همینطوره در صورتی که واقعا بخونی
2سال قبل یکی از فامیلای ما که لیسانس زیست شناسی داشت و حدود 2 سالم به قول شما بیکار تو خونه نشسته بود ( یعنی 4 سال درس خونده بود و 2 سالم بیکار بود البته میدونم نباید با لیسانس انتظار چیزی داشته باشه ولی به قول خودش ادامه ش هم می داد آینده ای نداشت ) حدود 8 ماه برای کنکور خوند و بازم کنکور داد الانم داره داروسازی بین الملل میخونه البته اونا وضع مالیشون خوب بود ولی به هر حال رتبشم حدود 5000 شد
Öyle bir mevsimki
İnsanlar havadan daha soğuk
ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand
فعال عرصه ی رسانه
مدرس سواد فضای مجازی
همه چی به خودت بستگی داره
اگه فک میکنی کششو داری بمون
اگه که نه نمون!!!!!
من که خودم ب شخصه دیگه کشش ندارمممممممم نمیمونم!!!هرچه بادا باد
شما هیچ رشته ای رو تجربه نکردی از کجا میدونی مثلا رشته زیست بده؟؟؟!!!!شاید شما رفتی خوندی ی دل نه صد دل عاشقش شدی و تمام تلاشتو کردی و موفق ترین فرد تو اون رشته شدی
و شاید پزشکی خوندی و ی دل نه صد دل نفرت پیدا کردی ازش
ما هیچ یک از رشته ها رو از نزدیک لمس نکردیم!!!!و تمام احساسات مااااااااا خیالیه و بر اساس حرف این و اون
من شخصی رو میشناسم سال اول کنکور داد 10 هزار شد نرفت گفت فقط پزشکی
سال دوم کنکور داد شد 20 هزار بازم نرفت گفت فقط پزشکی
سال سوم هم کنکور داد شد 30هزار بنا به اجبار خانواده رفت کشاورزی خوند تو پیام نور
ولی ایشون حالا بلافاصله که لیسانسشو گرفت ارشد قبول شد و بعد ارشد بلافاصله دکتری و الان هم جز هیت علمیه یه دانشگاهیه(ترم اخر دکتری) !!!!همزمان با دکتری خوندنش تو دانشگاه تدریس میکنه و برای فرصت مطالعاتی هم رفته ایرلند !!!!
پس میشه تو رشته های دیگه هم موفق شد همه چی بستگی داره ب خود ما
زندگی بی مکث جریان داره....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)