خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات

دی وی دی ریاضی و شیمی همه بیاین مهم

سلام به همه دوستان من امسال کنکور ۹۴ شرکت کردم اون همه شیمی خوندیم ولی انگار هیچی به هیچی ولی تصمیم گرفتم یه دی وی دی خوب تهیه کنم براش شاید مفید باشه نظرتون درباره شیمی آفبا استاد مصلاییی و شیمی حرف آخر استاد شیروانی چیه و درباره ریاضی هم واقعا مشکل دارم اصلا نمیدونم چیکار کنم باهاش نظرتون درباره دی وی دی استاد منتظری چیه حرف آخر?
      (¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
      نقد منتخب من درباره ی کتاب زیست نشر الگو
      در سایتشون:
      http://www.olgoopub.ir/sn/books/pt/full/id/177
      (¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)

بزرگ اونیه که سرش گندس نه هیکلش رو الاکلنگم بالاتره ....

ویرایش توسط Araz : 26 خرداد 1394 در ساعت 21:39 دلیل: خرید و فروش ممنوع

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mersad نمایش پست ها
      سلام به همه دوستان من امسال کنکور ۹۴ شرکت کردم اون همه شیمی خوندیم ولی انگار هیچی به هیچی ولی تصمیم گرفتم یه دی وی دی خوب تهیه کنم براش شاید مفید باشه نظرتون درباره شیمی آفبا استاد مصلاییی و شیمی حرف آخر استاد شیروانی چیه و درباره ریاضی هم واقعا مشکل دارم اصلا نمیدونم چیکار کنم باهاش نظرتون درباره دی وی دی استاد منتظری چیه حرف آخر? راستی اگه کسی این دی وی دی هارو کسی خریده امسال کنکور داده قسط فروش داره و کرج یا تهران میشینه بگه من به قیمت کمتر خریدارم ازش
      با دی وی دی به جایی نمیرسی به جاش با توجه به سطحت دو کتاب خوب بگیر کم کم سطحتو ببر بالا و کتابای سطح بالاتری بگیر

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      شیمی مصلایی اصلا شک نکن به نظر من کلاس شیمی ثبت نام کن قبل از اینکه معلمت بخواد هر درسیو شروع کنه درس دادن از رو مصلایی اون بخشو ببین

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام به همه دوستان من امسال کنکور ۹۴ شرکت کردم اون همه شیمی خوندیم ولی انگار هیچی به هیچی ولی تصمیم گرفتم یه دی وی دی خوب تهیه کنم براش شاید مفید باشه نظرتون درباره شیمی آفبا استاد مصلاییی و شیمی حرف آخر استاد شیروانی چیه و درباره ریاضی هم واقعا مشکل دارم اصلا نمیدونم چیکار کنم باهاش نظرتون درباره دی وی دی استاد منتظری چیه حرف آخر? راستی اگه کسی این دی وی دی هارو کسی خریده امسال کنکور داده قسط فروش داره و کرج یا تهران میشینه بگه من به قیمت کمتر خریدارم ازش
      بدیه دی وی دی اینه که اگه جایی رو نفهمی می خوای چکار کنی؟؟؟نمی تونی که ازش بپرسی که!!!
      مخصوصا توی شیمی!!!

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mersad نمایش پست ها

dvd مصلایی خوبه ، منکه خوشم اومد ازش .

فقط سطحش یکم بالاس ، به درد افراد مبتدی نمیخوره .

اگه شیمی میخای بخری حتما مصلایی بگیر ، خیلی خلاصه و تر تمیز گفته .

راضیم ازش

6. Top | #6
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ریاضی آفبا رو بگیر پشیمون نمیشی

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MohammadT نمایش پست ها
      ریاضی آفبا رو بگیر پشیمون نمیشی
      آخه من اصلا ریاضیم خوب نیس میترسم اینا 3 تایی نتونن درس بدن شیوه کارشون چطوریه خودت داری؟
      (¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
      نقد منتخب من درباره ی کتاب زیست نشر الگو
      در سایتشون:
      http://www.olgoopub.ir/sn/books/pt/full/id/177
      (¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)

بزرگ اونیه که سرش گندس نه هیکلش رو الاکلنگم بالاتره ....

8. Top | #8
      کاربر فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      سلام دی وی دی جامع ریاضی افبا به نظر من عالی بود من خودم توکنکور 50 زدم ولی سوالا خدایش سخت بودن برای جواب دادن 20 تا سوال برنامه ریزی کرده بودم ک نشد فقط 15 تا جواب دادم شیمی هم نظری ندارم
      درضمن درکنارش باید خیلی سبز یا گاج تست بزنی

9. Top | #9
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آخه من اصلا ریاضیم خوب نیس میترسم اینا 3 تایی نتونن درس بدن شیوه کارشون چطوریه خودت داری؟
      خودم دارم که میگم بگیر دیگه. من خودم همه کتاب هارو امتحان کردم از جمله خیلی سبز کوله پشتی و گاج اما هیچ کدوم آموزش درست حسابی ندارن یعنی اگه ریاضیت خوب نباشه چیزی از آموزش این کتاب ها نمی فهمی. جامع آفبا رو بگیر شما به همراه کتاب جامع خیلی سبز البته بد نیست یه نگاهی هم به جامع نشر الگو بکنی با توجه به کنکور 94

10. Top | #10
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام
      من dvdهاشو دارم خوبه
      بخواهی میفروشم

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من نمونه فیلمای آقای شیروانی از موسسه آقای منتظری که دیدم عالی بودن

12. Top | #12
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      سلام .
      من ریاضیم در حد خوبیه مثلا ریاضی نهایی رو 20 شدم و درصدام توی قلمچی 50-60 درصد هستش( برای ریاضی3) . الان میخوام استارت کنکور رو برای 95 بزنم .
      کلا من با dvdبیشتر درس رو میفهمم تا کتاب . یعنی نمیتونم زیاد با کتاب ارتباط برقرار کنم . نظرتون در مورد ریاضی افبا و سطح تدریسشون چییه ؟؟
      البته من یه چیزی میخوام که از پایه شروع کنه و در سطح مناسب 94 درس بده .
      من خودم ریاضی مسعودی دیدم . فکر کنم که همه به این نتیجه رسیدیم که بدرد سوالات کنکور 70 هم نمیخوره . در مورد منتظری فک نکنم اعتبارش از تدریس سروش موئینی و علی مقدم نیا بیشتر باشه . حالا اگه میتونید منو بیشتر راهنمایی کنید .

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط behnam10alipour نمایش پست ها
      سلام .
      من ریاضیم در حد خوبیه مثلا ریاضی نهایی رو 20 شدم و درصدام توی قلمچی 50-60 درصد هستش( برای ریاضی3) . الان میخوام استارت کنکور رو برای 95 بزنم .
      کلا من با dvdبیشتر درس رو میفهمم تا کتاب . یعنی نمیتونم زیاد با کتاب ارتباط برقرار کنم . نظرتون در مورد ریاضی افبا و سطح تدریسشون چییه ؟؟
      البته من یه چیزی میخوام که از پایه شروع کنه و در سطح مناسب 94 درس بده .
      من خودم ریاضی مسعودی دیدم . فکر کنم که همه به این نتیجه رسیدیم که بدرد سوالات کنکور 70 هم نمیخوره . در مورد منتظری فک نکنم اعتبارش از تدریس سروش موئینی و علی مقدم نیا بیشتر باشه . حالا اگه میتونید منو بیشتر راهنمایی کنید .
      وقتی میگی نهایی 20 شدی یعنی درس خوب فهمیدی. شاید نیازی به آموزش دوباره نباشه بهتره تست زدنو شروع کنی. مباحثی که حس میکنی ضعیف هستی به نظرم dvd منتظری بخر یا چند جلسه برو کلاس خصوصی.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)