نوشته اصلی توسط LfbbfoK خب چ کاری از دست ما بر میاد؟ کیه ک دوست نداشته باشه هیچ کاری برنمیاد در جواب خواهر گرامی عرض کردم که گفت کی میگه 99 درصد مردم میخوان توافق بشه
مشاور
نوشته اصلی توسط Johnny Depp من عاشق تاپیکای سیاسیم از همین تریبون اعلام میکنم که جانی عاشق بحث های زیست شناختی هست،نه سیاسی...
نوشته اصلی توسط artim هیچ کاری برنمیاد در جواب خواهر گرامی عرض کردم که گفت کی میگه 99 درصد مردم میخوان توافق بشه اونایی که با توافق منافعشون ب خطر میوفته احتمالا بیشتر از 1 درصده
نوشته اصلی توسط Johnny Depp منو موضع؟ مال این حرفا نیسم برا من اینطوری جذاب تره اره موزه!!! دیدگاه!!!
نوشته اصلی توسط HiccUp از همین تریبون اعلام میکنم که جانی عاشق بحث های زیست شناختی هست،نه سیاسی... اعع من فک کردم میترسه جانیو ترس
نوشته اصلی توسط artim اره موزه!!! دیدگاه!!! دستت درد نکنه فرق موزه رو با موضع دگ میدونم
نوشته اصلی توسط artim اره موزه!!! دیدگاه!!! حیف که اخطار نمیتونم بدم
نوشته اصلی توسط LfbbfoK اونایی که با توافق منافعشون ب خطر میوفته احتمالا بیشتر از 1 درصده نه 1 درصدن اما اون یک درصد 99 درصد جامعه رو تشکیل میدن!!!
بعضی ها فکر میکنن همه ی مشکلات ما توی تحریم ها هست! حتی آب خوردن!
...
نوشته اصلی توسط Mr.Dr بعضی ها فکر میکنن همه ی مشکلات ما توی تحریم ها هست! حتی آب خوردن! صد درصد که نیست 90 درصد مشکلات توی سطح فکر 1 درصد جامعه است
نوشته اصلی توسط artim صد درصد که نیست 90 درصد مشکلات توی سطح فکر 1 درصد جامعه است خود دکتر روحانی گفته باید تحریم ها برداشته شه تا مشکلات آب نوشیدن مردم حل شه!
نوشته اصلی توسط Mr.Dr خود دکتر روحانی گفته باید تحریم ها برداشته شه تا مشکلات آب نوشیدن مردم حل شه! اب نوشیدن استعاره بوده از چیزای دیگه
نوشته اصلی توسط artim اب نوشیدن استعاره بوده از چیزای دیگه به نظرت خودتون تو این جمله بندی ها منظور از آب خوردن استعاره بوده؟! :/
نوشته اصلی توسط Mr.Dr به نظرت خودتون تو این جمله بندی ها منظور از آب خوردن استعاره بوده؟! :/ یعنی مشکلات مالی گرانی و......
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)
نمایش برچسبها