The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion
یک روز رسد غمی به اندازه کوهیک روز رسد نشاط اندازه دشتافسانه زندگی چنین است گلمدر سایه کوه باید از دشت گذشت
یک روز رسد غمی به اندازه کوهیک روز رسد نشاط اندازه دشتافسانه زندگی چنین است گلمدر سایه کوه باید از دشت گذشت
The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion
من حساب روحانی رو جدا می دونم
بزرگترین بدبختی ما همین بدبین کردن مردم به دین و اعتقاداته که به لطف همون آقایون دزد روشن تر شده
Live your dreams
🔱
KowsarDDC
روحانی گندای احمدی نژادو جمع و جور کنه تاریخ سازترین رئیس جمهور تاریخه![]()
نمیدونم حرفم چه بازخوردی در ذهن شما ایجاد میکنه
من تو یه مدرسه درس خوندم که سیاسی ترین مدرسه کشوره! معروفه به این اسم! کلی از دوستام و دانش آموزای مدرسمون سر این جلسه های انتخاباتی حتی بازداشت شدن،
توصیم بهتون اینه: ما دیدمون نسبت به سیاست کشورمون خیلی پایینه، پس بحث رو ادامه ندید! شما از آدمایی طرفداری میکنید که فقط حرفاشون رو دیدید!
من فعلا از پاسخ دادن به این تاپیک خود داری میکنم!ترجیح میدم تقیه پیشه کنم
فقط میخوام بپرسم اراز جان..ناظران عزیز ...ایا انجمن کنکور جای این حرفاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه نه رخصت بدین که خیلی چرت و پرت تو این تاپیک گفته شده
یه عدد پشت کنکوری سابقم،دانشجو طبابت امروز
.................
رفقای گل انجمن
میتونید سوالای مشاوره ای تونو تو پ.خ ازم بپرسید
تا جایی که وقت اجازه بده همه رو جواب میدم
...................
مشاوره و برنامه ریزی کنکور
از صفر مطلق تا رتبه برتر
...........
این شما نیستید که رویاتونو انتخاب میکنید!
این رویای شماست،که انتخابتون کرده...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)