خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 16
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

مقایسه متن کتاب با سوال کنکور 94

با سلام خدمت دوستان
      میخوام ببینم این افرادی که میگن کتاب درسی باید اصل قرار بگیره و سوالات از متن کتابه؛ پس این دیگه چجور سوال طرح کردنیه؟
      در صفحه 99 کتاب شیمی پیش عکس یه سلول سوختی رو کشیده و....
      c90e6e667d25e6ae1.jpg
      همین طور که می بینید نه خبری از معادله واکنش است و نه از تعداد تبادل الکترون هست و جالبتر از همه ی اینا توی متن فقط نوشته به جای هیدروژن می توان از متان که ارزان تره استفاده کرد و مستضحر هستید که معمولا این جور متن ها در درست یا غلط بودن سوال می اید ولی...
      d3d5daccccae66da2.jpg
      من دیگه حرفی ندارم

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      چند نفر این رو حل کردن؟؟؟
      اصلا چجوری حل میشه؟؟؟؟
      اصن حل میشه؟

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      آره بابا اونایی که میگن کتاب درسی اصل قرار بگیره خیلی اشتباه میکنن...کلا اگه کسی برای شیمی فقط کتاب درسی رو خونده باشه به یکی دوتا سوال میتونست جواب بده یا حتی فیزیک..سطح کتاب های درسی نسبت به کنکور خیلی پایین تره الان دیگه تمرین تست های کنکورسال های قبل هم کمک چندانی به حل سوال های دشوار کنکور نمیکنه چه برسه به کتاب درسی تنها راه موفقیت توی کنکور خوندن مفهومی درس ها و حل سوالات خیلی سخت و مفهومی مثل سوال های المپیاد هست

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مهدیه بانو نمایش پست ها
      آره بابا اونایی که میگن کتاب درسی اصل قرار بگیره خیلی اشتباه میکنن...کلا اگه کسی برای شیمی فقط کتاب درسی رو خونده باشه به یکی دوتا سوال میتونست جواب بده یا حتی فیزیک..سطح کتاب های درسی نسبت به کنکور خیلی پایین تره الان دیگه تمرین تست های کنکورسال های قبل هم کمک چندانی به حل سوال های دشوار کنکور نمیکنه چه برسه به کتاب درسی تنها راه موفقیت توی کنکور خوندن مفهومی درس ها و حل سوالات خیلی سخت و مفهومی مثل سوال های المپیاد هست

فقط دوس دارم یکی به توکلی بگه ببینم چجور شیمی 94 رو با کتاب درسی حل کرده
      البته حالا ببینین رتبه برتر ها که مشخص بشخ برن باهاشون مصاحبه در کمال تعجب میگن نه کلاس کنکور نمیرفتم مشاور نداشتم کتاب کمک اموزشی نداشتم
      فقط و فقط کتاب درسی خوندم
      مشاور

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      مصاحبه های کانون رو ولش کن دوست عزیز
      اونا همه به نفع خودشون حرف میزنن پارسال رتبه یک ترجبی میگفت من منبع اصلیم برای زیست کتاب بوده که 100 زدم خب هر ادم عاقلی میفهمه حرفش مفت بوده دیگه الان اگه زیست رو حداقل دومنبع رو کامل نخونی نمیتونی درصد بالا بزنی چی برسه به 100

خب برای این سوالا هم باید منابع استفاده کنید دیگه راهی نیست

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi139020 نمایش پست ها
      مصاحبه های کانون رو ولش کن دوست عزیز
      اونا همه به نفع خودشون حرف میزنن پارسال رتبه یک ترجبی میگفت من منبع اصلیم برای زیست کتاب بوده که 100 زدم خب هر ادم عاقلی میفهمه حرفش مفت بوده دیگه الان اگه زیست رو حداقل دومنبع رو کامل نخونی نمیتونی درصد بالا بزنی چی برسه به 100

خب برای این سوالا هم باید منابع استفاده کنید دیگه راهی نیست

نه کانون رو نمیگم اون که معلومه واسه خودش میگه
      تی وی رو میگم توی اخبار که مصاحبه میکنن باهاشون
      مشاور

7. Top | #7
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      راستی.اون سوال محاسبه ی دلتا اس واسه تجربیا که باید مجموع انتروپی فراوردا هارو منهای واکنش دهندا ها بکنی تو کتاب بود؟!
      گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
      رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کتاب درسی حداقل باید یه نگاه بشه چون حداکثر دو سوال از هر درس رو میشه جواب داد باهاش تو اختصاصیا
      ولی اتکا به تنهایی روی کتاب درسی واقعا محاله و امکان پذیر نیست
      سر جلسه فکر کردم دارم سنجش ازمون میدم
      چه سیاستی داره این سازمان سنجش والا

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      هر کی کتاب رو فقط خونده باشه و بالا 80 زده باشه ... پیتزا مهمون من.....
      من که میدونم کسی نیست وگرنه پولم کجا بود
      HA SIN YA NON

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezashojae نمایش پست ها
      با سلام خدمت دوستان
      میخوام ببینم این افرادی که میگن کتاب درسی باید اصل قرار بگیره و سوالات از متن کتابه؛ پس این دیگه چجور سوال طرح کردنیه؟
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: c90e6e667d25e6ae1.jpg
مشاهده: 132
حجم: 57.9 کیلو بایت
      همین طور که می بینید نه خبری از معادله واکنش است و نه از تعداد تبادل الکترون هست و جالبتر از همه ی اینا توی متن فقط نوشته به جای هیدروژن می توان از متان که ارزان تره استفاده کرد و مستضحر هستید که معمولا این جور متن ها در درست یا غلط بودن سوال می اید ولی...

نام: d3d5daccccae66da2.jpg
مشاهده: 130
حجم: 39.6 کیلو بایت
      من دیگه حرفی ندارم
      اونوقت آموزش و پرورش میگه کتاب غیر درسی لازم نیست ...... وقتی آدم نتونه تستا رو با این کتاب درسی که مثل روزنامه میمونه حل کنه مجبوره بره سراغ خیلی سبز و مبتکران(جدا هم مثل روزنامه میمونه فقط یه جدول و صفحه استخدامی کم داره)
      HA SIN YA NON

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezashojae نمایش پست ها
      با سلام خدمت دوستان

نام: c90e6e667d25e6ae1.jpg
مشاهده: 132
حجم: 57.9 کیلو بایت

نام: d3d5daccccae66da2.jpg
مشاهده: 130
حجم: 39.6 کیلو بایت
      من دیگه حرفی ندارم
      اين سوالو تو تاپيک کنکور رياضي ٩۴ حليدم ديگه. جوابش گزينه يک ميشه چاهار گرم.
      img_20150611_161614.jpg

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      در شيمي تجزيه يه روش داريم به اسم کولون متري. تو اين روش از روي تعداد الکترون هاي مبادله شده, غلظت يه ماده رو محاسبه ميکنن.
      اين سوال از اون روش الهام گرفته شده.

13. Top | #13
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali761 نمایش پست ها
      راستی.اون سوال محاسبه ی دلتا اس واسه تجربیا که باید مجموع انتروپی فراوردا هارو منهای واکنش دهندا ها بکنی تو کتاب بود؟!
      فکر کنم قبلا بوده و حذف شده بود/
      کلنا عباسک یازینب
      من شنیدم سر عشاق به زانوی شماست
      و از آن روز سرم میل بریدن دارد

الهم الرزقنا شهادت فی سبیل الله

14. Top | #14
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یادش بخیر کلاس شیمی می رفتم بعد معلمه سوال های 93 رو داشت حل می کرد مثلا یک سوال بود نوشتنش پای تخته 10 دقیقه طول کشید بعد هر سوالی حل می کرد می گفت سخت بودددددد؟ خداییی این سخت بود؟ ! یعنی فقط دلم می خواهد این امسال کلاس بداره بعد هر موقع به الکتروشیمی رسید برم سر کلاسش وقتی این سوال رو حل می کنه تا که گفت سخت بود؟ بزنم لهش کنم

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خیلی ممنون از دوستان
      Saed_mrt اصلا بحث سر این نیست که حالا این سوال با کدوم روش خارج از کتاب حل میشه موضوع اصلی اینه که چرا کتاب ما اون پویایی و جذابیت و کارایی لازم رو نداره که مثلا من با خوندن این متن توی کتاب کمی فکر فرو برم که مثلا اگه متان جای هیدروژن به کار بره چه اتفاقی می افته و .... اما کتاب اصلا هیچ کششی رو در دانش اموز برای تحقیق بیشتر به وجود نمیاره برای معلم ها هم همینه هیچ معلمی اصلا به این قضیه فکر نکرده بوده.
      ولی در کل طرح اینگونه سوالات هدف دیگه ای رو طی میکنه ,اگه دقت کنید توی ازمون جامع سنجش هم یه سوال شیمی اومده بود که قبلا تو کتاب بود ولی الان حذف شده ,مقایسه ای تشابهات که کم هم نیستند و نتیجه گیری از این سیاست کثیف با شما

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)