خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات

کنکور 94 ، کنکوری غیر استاندارد!

سلام. واقعا چرا کنکور 94 اینقدر غیر استاندارد بود؟ تو همه ی رشته هام اینطوری بوده! حداقل میگفتیم اگه سالای پیش سخت داده بودن ولی خوب داده بودن. سوالای پرنکته و فنی که آدم از حل کردنشون لذت میبره اما امسال... من از خود رشته ی انسانی که خودم توش بودم بگم : دین و زندگی غیر عادی آسون بود! درست مثل تجربی و ریاضی. میدونین بدی این آسونی بیش از اندازه تو یه درس چیه؟ اینکه اونی که توش قوی هست نتونه چندان تمایزی با یه فرد متوسط برای خودش قائل بشه و در واقع زحماتش به هدر بره و در عوضش بعضی درسا اونقد سخت و غیر عادی و البته غیر استاندارد بودن که باعث یه تناقض بزرگ تو بزرگترین آزمون علمی کشورمون میشه! ( مثلا اقتصاد ، فلسفه و ریاضی تو انسانی - زیست و فیزیک تو تجربی و شیمی تو ریاضی ) ... از طرفی این کنکور خیلی زیاد به آزمونای " غیر استاندارد " تعاونی سنجش شباهت داشت! اصلا من سرجلسه فک میکردم سر جلسه تعاونی سنجشم ... نمی دونم شما هم اینطوری بودن یا نه اما من که این حس بهم دست داد. ( من خودم کنکور خوبی دادم و در واقع میخوام بگم که از سر عصبانیت حرف نزدم اما احساس میکنم امسال تعداد خیلی زیادی از بچه ها که تلاش کردن شاید نتونن به رشته - شهر مورد علاقه شون برسن که ناراحت کننده س) امیدوارم خداوند اونچه که درش خیر و صلاحی هست برامون پیش بیاره...
      ویرایش توسط sin fc : 23 خرداد 1394 در ساعت 12:49

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بالاخره استاندارد یا غیر استاندار رو ما نمیتونیم کاری کنیم همینه که هست
      93 هم میگت غیر استاندارده از 90 به اینور کنکور اینجوری شده
      مشاور

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      بالاخره استاندارد یا غیر استاندار رو ما نمیتونیم کاری کنیم همینه که هست
      93 هم میگت غیر استاندارده از 90 به اینور کنکور اینجوری شده
      93 سخت بود ولی 94 غیر استاندارد! خیلی فرقشه. با یه نگاه به سوالا میشه فهمید.

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      استاندارد رو شما تعریف نمیکنید...کنکور تعیین میکنه...فلوئور 4 نیست بهش میگن 4...اگه میگین قلمچی غیر استاندارده مبنیتون کنکوره بعد به خود کنکور میگید غیر استاندارد؟؟؟

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      خوب غیر استاندارد که نمیشه گفت ولی نظم حاکم بر کنکور رو عوض کردن مثل تغییر در ترکیب سوالات و....
      البته اگه یکم سطح سوالات از نظر میزان دشواری با چهار ازمون جامع سنجش مقایسه کنید به نتیجه های جالبی میرسید که به راحتی با این نتیجه می توان این سیاست سازمان سنجش رو توجیه کرد

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sin fc نمایش پست ها
      سلام. واقعا چرا کنکور 94 اینقدر غیر استاندارد بود؟ تو همه ی رشته هام اینطوری بوده! حداقل میگفتیم اگه سالای پیش سخت داده بودن ولی خوب داده بودن. سوالای پرنکته و فنی که آدم از حل کردنشون لذت میبره اما امسال... من از خود رشته ی انسانی که خودم توش بودم بگم : دین و زندگی غیر عادی آسون بود! درست مثل تجربی و ریاضی. میدونین بدی این آسونی بیش از اندازه تو یه درس چیه؟ اینکه اونی که توش قوی هست نتونه چندان تمایزی با یه فرد متوسط برای خودش قائل بشه و در واقع زحماتش به هدر بره و در عوضش بعضی درسا اونقد سخت و غیر عادی و البته غیر استاندارد بودن که باعث یه تناقض بزرگ تو بزرگترین آزمون علمی کشورمون میشه! ( مثلا اقتصاد ، فلسفه و ریاضی تو انسانی - زیست و فیزیک تو تجربی و شیمی تو ریاضی ) ... از طرفی این کنکور خیلی زیاد به آزمونای " غیر استاندارد " تعاونی سنجش شباهت داشت! اصلا من سرجلسه فک میکردم سر جلسه تعاونسی سنجشم ... نمی دونم شما هم اینطوری بودن یا نه اما من که این حس بهم دست داد. ( من خودم کنکور خوبی دادم و در واقع میخوام بگم که از سر عصبانیت حرف نزدم اما احساس میکنم امسال تعداد خیلی زیادی از بچه ها که تلاش کردن شاید نتونن به رشته - شهر مورد علاقه شون برسن که ناراحت کننده س) امیدوارم خداوند اونچه که درش خیر و صلاحی هست برامون پیش بیاره...
      بله با پارگراف اخری شدید موافقم...اسون بودن عمومیا ب نفع اونایی تموم شد ک نخوندن و تخصصی هم گفتن نداره اقتصادشو دیدم فهمیدم امسال هر کی نخونده ام ب راحتی میتونه رتبه ای بیاره ک قبول شه...بهر حال هر چی خدا بخواد.

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط petotem نمایش پست ها
      استاندارد رو شما تعریف نمیکنید...کنکور تعیین میکنه...فلوئور 4 نیست بهش میگن 4...اگه میگین قلمچی غیر استاندارده مبنیتون کنکوره بعد به خود کنکور میگید غیر استاندارد؟؟؟
      همین امسال خیلی از بچه ها از سوالای قلم چی حتی اگه سخت بوده لذت میبردن. چون پر از نکته بود و قشنگ کسی که تلاش میکردو از کسی که متوسط بود جدا میکرد. اما این امتحان نه متاسفانه.

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mobina1376 نمایش پست ها
      بله با پارگراف اخری شدیدی موافقم...اسون بودن عمومیا ب نفع اونایی تموم شد ک نخوندن و تخصصی هم گفتن نداره اقتصادشو دیدم فهمیدم امسال هر کی نخونده ام ب راحتی میتونه رتبه ای بیاره ک قبول شه...بهر حال هر چی خدا بخواد.

نخوندن که نداریم
      اگه اسونه کسی که خونده میتونه راحت بزنه ولی کسی که نخونده کتابم باز کنه نمیتونه بزنه باز
      مشاور

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نخوندن که نداریم
      اگه اسونه کسی که خونده میتونه راحت بزنه ولی کسی که نخونده کتابم باز کنه نمیتونه بزنه باز
      داریم ک میگم ... عمومی رو ندیدین ی سوالی دادن ک با اطلاعات عمومی میشد حل کرد

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دوستان این بحث ها همیشه هست ، بوده و خواهد بود ، چه امسال چه سال گذشته چه سال های آینده ،

کنکور برگزار میشه ، میایم اعتراض میکنیم ، تعطیلاتمون خیلی عذر میخوام زهر مار میشه ، خیلی زود مهر ماه میاد و در حالیکه تعطیلاتمون پریده

ببینید شما هر چقدر تاپیک بزنید اعتراض کنید سوت بزنید کله تونو بزنین به دیوار موهاتو بکنین گوشاتونو از میخ آویزون کنین
      آب از آب تکان نمیخورد

من هم متضررم شما هم متضرری اونی که اونجا نشسته اونم متضرره ولی چکار میشه کرد ؟؟

پس بیاید به جای این حرفا از تعطیلاتمون لذت ببریم ، بعد اوناییکه میخوان پشت بمونن با انرژی شروع کنن و اونایی هم که انشالا میخوان امسال برن دانشگاه در

مورد رشته ها تحقیق کنن تا اعلام نتایج ...

هی به نظر اینو اون توجه نکنیم که چطور داده چند زده ، همه و همه روز اعلام نتایج مشخص میشه ، من که ریاضیم میتونم برم سایت کانون قسمت تجربیا تو

نظرات بگم فیزیک آسون بود هشتاد زدم ، زیست آسون بود هفتاد زدم و تضعیف روحیه کنم، پس گوش نکنیم و از لحظاتمون لذت ببریم ، حسرت نخوریم ، شاد

باشیم

ممنون از استارتر تاپیک

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      داریم ک میگم ... عمومی رو ندیدین ی سوالی دادن ک با اطلاعات عمومی میشد حل کرد
      دیدم سوالات روالات رو
      بالاخره خوبه از 25 تا سوال 3 تاش با اطلاعات عمومی حل میشد
      بقیش رو باید بخونی
      درضمن کسی که کم خونده و فقط عمومیا رو خوب زده به رشته ها و دانشگاه های تاپ نمیرسه
      مشاور

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دیدم سوالات روالات رو
      بالاخره خوبه از 25 تا سوال 3 تاش با اطلاعات عمومی حل میشد
      بقیش رو باید بخونی
      درضمن کسی که کم خونده و فقط عمومیا رو خوب زده به رشته ها و دانشگاه های تاپ نمیرسه

اینم حرفیه...

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اینم حرفیه...

بله
      اصلا حرص نخور اون نخوند مطمن باش خونده هاش نتیجه نمیگیرن چه برسه نخونده هاش
      خودتو اذیت نکن
      مشاور

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بله
      اصلا حرص نخور اون نخوند مطمن باش خونده هاش نتیجه نمیگیرن چه برسه نخونده هاش
      خودتو اذیت نکن
      شما در مورد انتخاب رشته چیزی میدونی؟

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)