سلام. واقعا چرا کنکور 94 اینقدر غیر استاندارد بود؟ تو همه ی رشته هام اینطوری بوده! حداقل میگفتیم اگه سالای پیش سخت داده بودن ولی خوب داده بودن. سوالای پرنکته و فنی که آدم از حل کردنشون لذت میبره اما امسال... من از خود رشته ی انسانی که خودم توش بودم بگم : دین و زندگی غیر عادی آسون بود! درست مثل تجربی و ریاضی. میدونین بدی این آسونی بیش از اندازه تو یه درس چیه؟ اینکه اونی که توش قوی هست نتونه چندان تمایزی با یه فرد متوسط برای خودش قائل بشه و در واقع زحماتش به هدر بره و در عوضش بعضی درسا اونقد سخت و غیر عادی و البته غیر استاندارد بودن که باعث یه تناقض بزرگ تو بزرگترین آزمون علمی کشورمون میشه! ( مثلا اقتصاد ، فلسفه و ریاضی تو انسانی - زیست و فیزیک تو تجربی و شیمی تو ریاضی ) ... از طرفی این کنکور خیلی زیاد به آزمونای " غیر استاندارد " تعاونی سنجش شباهت داشت! اصلا من سرجلسه فک میکردم سر جلسه تعاونسی سنجشم
.gif)
... نمی دونم شما هم اینطوری بودن یا نه اما من که این حس بهم دست داد. ( من خودم کنکور خوبی دادم و در واقع میخوام بگم که از سر عصبانیت حرف نزدم اما احساس میکنم امسال تعداد خیلی زیادی از بچه ها که تلاش کردن شاید نتونن به رشته - شهر مورد علاقه شون برسن که ناراحت کننده س) امیدوارم خداوند اونچه که درش خیر و صلاحی هست برامون پیش بیاره...