خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful
مشاور
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
یکی از دوستام یه خاطره ای تعریف کرد میگفت داخل مدرسه مون یکی بوده سرعت تست زنی و درصد بالای داشته
اولا باهوش بوده
دوما میگفت که این بنده خدا مثلن برا ریاضی سه چهار کتاب تست زده ینی همش تست میزده به حدی نام مستعارش بوده "پیمان تست"
منم نظرم همینه ...تست زیاد چون کنکور تست هستش
برنامه ی درست و تمرین زیاد فقط همین باعث میشه اونا زیر ۵۰۰ بیارن ما نه! یکی از آشناهامون پارسال ۲۰۰ آورد ، بیشتر از ۹ ساعتم درس نمیخوند از پنجشنبه عصر و کل جمعه تفریح میکرد ، ۴ روز اول عید ام مسافرت بودن ، اصن همه چیش با برنامه بود خوابیدن ، غذا خوردن ، همه چیییی ، من خودم امسال تجربه کردم بی نظمی واقعا همه چیو خراب میکنه من ۴ روز نمیخوندم بعد ۴ روز بختک میزدم رو کتاب!
به نظر من جوگیر نشو
روزی 9 ساعت خیلی هست البته نسبت به اینکه احتمالا تا الآن 9 ساعت نخوندی
ببین به نظر من ساعت مطالعه بالا یعنی خیانت به خودمون چون نمیتونیم اجراش کنیم و کل تابستونمون ****** میره و علاوه بر اینکه هیچی نخوندیم، فشار روحی و روانی بدی بهمون غالب میشه ولی به نظر من با توجه به اینکه ماه رمضان هم هست و روزه داشته باشی احتمالا () روزی سه چهار ساعت بسه
من خوندم برنامه رو گذاشتم به روزی چهار ساعت البته اگه روزی حال داشتم شاید بیشتر بخونم
و یک چیز دیگه هم اینکه برنامه داشته باش و از برنامه راهبردی موسسه ها استفاده کن یعنی اگر قلمچی یا گزینه 2 یا ... ثبت نام کردی برای تابستون ، از برنامه اونها تبعیت کن واگر ثبت نام نکردی برنامه راهبردی یک کدوم رو بگیر (هر کدوم به نظرت برنامش بهتره) و از اون تبعیت کن...به عنوان مثال مثلا قلمچی 26 تیر آزمون داره از اختصاصی های سوم + زبان انگلیسی سوم
تو توی این مدت شروع به تست زدن برای آماده شدن در این برنامه باش
تقریبا اینا همه برنامه خودم برای تابستون بود که بهت گفتم
Majesticfire واقعا خوشگلی ؟؟؟؟؟؟؟
خخخخخخخ معنی خشگل رو میدونی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟
اصلا خشگل دیدی؟؟؟؟
خخخخخخخخ خوشگل ؟؟؟
تنها کلمه ای که به Majesticfire نمیخورد خخخخخخخخخخ
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
VIVA Math & Physics
E=mC2
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)