سلام
دنبال یه مشاوره خیلی خوب تو مشهد میگردم کسی که هم بتونه روحیه ضعیفمو تقویت کنه و اجازه نده کم بیارم و هم کارشو خوب بلد باشه و فقط دنبال هزینه نباشه اگه میشناسید لطفا راهنماییم کنید... ممنونم
سلام
دنبال یه مشاوره خیلی خوب تو مشهد میگردم کسی که هم بتونه روحیه ضعیفمو تقویت کنه و اجازه نده کم بیارم و هم کارشو خوب بلد باشه و فقط دنبال هزینه نباشه اگه میشناسید لطفا راهنماییم کنید... ممنونم
داداش شما مگه کنکوری امسال نیستی ؟ برا سال بعد میخوای یا امسال ؟
? What is the Most resilient Parasite? A Bacteria? A Virus? An Intestinal worm
;An idea
... Resilient, Highly contagious
.Once an idea has taken hold of the brain it’s almost impossible to eradicate
.An idea that is fully formed, fully understood,That sticks, right in there somewhere
اقای بدیعی
دلسوز ، و واقعا فهمیده
شک نکنید
به امید موفقیت...
فَعَلَی اللهِ تَوَکَّلتُ فَاَجمِعُوا اَمرَکُم وَ شُرَکائَکُم ثُمَّ لا یَکُن اَمرُکُم عَلَیکُم عُمَّهً
سلام دوستان گلم مشاور خوب مشهد اگر میخواین خانوم مردخدا ...واقعا بعد از کلی مشاوره های مختلف که رفتم ایشون رو معرفی کردن به من.خیلی مهربون و دانش خوبی دارن کاملا اضطراب کنکور رو ازم گرفتن در جلسات ریلکسیشن.همچنین نکات مهم رو بهم گفتن با کمترین هزینه..شماره کلینیکشون 09105000621...کلینیکشون قبلا احمد اباد بود بین قایم و پاستور ساختمان هدایت.نمیدونم الان هم اونجا هستن یا نه اما این شماره کلینیکه...امیدوارم همه تون موفق باشید و کنکور رو مثل من با رتبه ی خوب پشت سر بذارید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)