خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات

واسه ترمیم معدل چه کنیم؟

باید کجا بریم ..اصلا کی امتحان بدیم

2. Top | #2
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      یه سوال دیگه.....با معدل 17.10و منطقه سه و بومی بودن واسه قبولی مهندسی نفت شیراز چه درصد هایی باید بزنیم کنکور؟

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط سپهر بد شانس نمایش پست ها
      یه سوال دیگه.....با معدل 17.10و منطقه سه و بومی بودن واسه قبولی مهندسی نفت شیراز چه درصد هایی باید بزنیم کنکور؟
      معدلت که خوبه دستکاریش نکن دیگه اگه نمیخوای باید بری دبیرستان بزرگسالان دیپلم مجدد بگیری نحوه گرفتنش هم تئی تاپیک ها هست سرچ کنی گیرت میاد
      مهندسی نفت چه درصدایی؟ اول کارنامه ها هستن تو سایت قلمچی بزن مهندسی نفت میاره درصد های تخمینی رو
      مشاور

4. Top | #4
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      اخه میگن فقط نزدیک به سه هزار نفر معدلشون بیست میشه..معدل 17فک کنم نفر بیست هزارم بشه...من بد بخت فلک زده هم همین یه امسالو درست درس نخوندم...

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط سپهر بد شانس نمایش پست ها
      اخه میگن فقط نزدیک به سه هزار نفر معدلشون بیست میشه..معدل 17فک کنم نفر بیست هزارم بشه...من بد بخت فلک زده هم همین یه امسالو درست درس نخوندم...
      شما معدلت خوبه بخون واسه کنکورت
      مشاور

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      معدلت که خوبه دستکاریش نکن دیگه اگه نمیخوای باید بری دبیرستان بزرگسالان دیپلم مجدد بگیری نحوه گرفتنش هم تئی تاپیک ها هست سرچ کنی گیرت میاد
      مهندسی نفت چه درصدایی؟ اول کارنامه ها هستن تو سایت قلمچی بزن مهندسی نفت میاره درصد های تخمینی رو
      متاسفانه این تاپیک هایی که میگی نصف پسشتهاشون بی محتوا و بدون اطلاعاتصحیح هستن و نصف دیگه شون هم در مورد کم بودن تاثیر معدل و جبران توسط کنکور و ... هستن. میشه شما یا هرکس دیگه ای که اطلاعاتش صحیحه توی همین تاپیک مراحلش رو بگه بهمون ؟

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      اقای عزیز دست برداریدمعدل اثر ندارد پس اگر اینجوره من که در سال 1377 دیپلم گرفتم و الان کنکورم معدلش پایینه ومن معدل پایین دارم و
      گویا معدل اثر داده نمیشه زیرا و... چه میدونم
      بعد مگر من مسخرم بیام پول بدم که ازم امتحان نهایی بگیرند خوب لابد یک 200 هزاری میگیرند
      می خواد بگین باید برم سر کلاس هم حاضری بزنم نهایتا اگر افراد سنوات قبل ایا مجبور به دیپلم مجدد هستند
      نه اینطور نیست یا اگر هم است ما اعتنایی نداریم خوبه خودتون هم دارید میگید خیلی ها معدل بیست هستند پس همه چیز در کنکور رقم می خورد
      ومن پولم هم برای کنکور ازمایشی نگه میدارم نه کار عبث معدل دیپلم

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مسعود ارجمند نمایش پست ها
      اقای عزیز دست برداریدمعدل اثر ندارد پس اگر اینجوره من که در سال 1377 دیپلم گرفتم و الان کنکورم معدلش پایینه ومن معدل پایین دارم و
      گویا معدل اثر داده نمیشه زیرا و... چه میدونم
      بعد مگر من مسخرم بیام پول بدم که ازم امتحان نهایی بگیرند خوب لابد یک 200 هزاری میگیرند
      می خواد بگین باید برم سر کلاس هم حاضری بزنم نهایتا اگر افراد سنوات قبل ایا مجبور به دیپلم مجدد هستند
      نه اینطور نیست یا اگر هم است ما اعتنایی نداریم خوبه خودتون هم دارید میگید خیلی ها معدل بیست هستند پس همه چیز در کنکور رقم می خورد
      ومن پولم هم برای کنکور ازمایشی نگه میدارم نه کار عبث معدل دیپلم
      معدل فقط برای کسانی اثر داده میشه که دیپلمشون رو از سال 84 به بعد گرفته باشن که امتحانات به صورت کشوری برگزار می شده.
      در ضمن تأثیر معدل هم کم نیست سال 93 و 94 25% تأثیر مستقیم بوده احتمال بسیار قوی امسال باز این درصد بیشتر میشه
      ...

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اصن قضیه این ترمیم معدل چیه؟ شرایطش چیه؟

جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
      با خويشتن در جنگم
      از خود عبور مي کنم
      تو آن سوي من ايستاده اي
      و لبخند مي زني
      و لبخند تو آن قدر بها دارد
      که به خاطرش از آتش بگذرم
      من طلا خواهم شد
      مي دانم .

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bita m نمایش پست ها
      اصن قضیه این ترمیم معدل چیه؟ شرایطش چیه؟
      تو که همه ی درسارو 20 میشی تو چیکار داری؟من بدبخت دینی 16 میشم باید بیام این تاپیک!!!!
      من هنوز نفهمیدم ترمیم معدل با دیپلم مجدد فرق داره آیا!!!!یا جفتشون یکی هستن...ولی یه جایی تو همین تاپیک های انجمن(یادم نیست کجا)یه بنده خدایی گفت ترمیم معدل یعنی داوطلب بتونه دروسی که نمره ی پایینی اورده دوباره امتحان بده!!!!در ضمن این قانون ترمیم معدل فکر کنم هنوز عملی نشده و فقط تصویب شده...ولی دیپلم مجدد خیلی ها هستن گرفتن!!!منم واسم سواله که مثلا چندتا درس رو میشه مجدد امتحان داد...چه درسهایی رو...و شرایط و مدارک و این جور چیزا!!!هرکی میدونه به ما هم توضیح بده لطفا

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خداییش روحیه دست جمعی نیست تو کار ما...پایه باشید ی کمپین راه بندازید واسش و اعتراض کنید دم در ادرات اموزش و پرورش شهرستانا بخدا حل میشه این مشکل
      واسه سربازیم 2سال عمرتو باس تلف کنی...اینم با اعتراض حل میشه
      پاسخ به سوالات سربازی

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)