باید کجا بریم ..اصلا کی امتحان بدیم
یه سوال دیگه.....با معدل 17.10و منطقه سه و بومی بودن واسه قبولی مهندسی نفت شیراز چه درصد هایی باید بزنیم کنکور؟
مشاور
اخه میگن فقط نزدیک به سه هزار نفر معدلشون بیست میشه..معدل 17فک کنم نفر بیست هزارم بشه...من بد بخت فلک زده هم همین یه امسالو درست درس نخوندم...
اقای عزیز دست برداریدمعدل اثر ندارد پس اگر اینجوره من که در سال 1377 دیپلم گرفتم و الان کنکورم معدلش پایینه ومن معدل پایین دارم و
گویا معدل اثر داده نمیشه زیرا و... چه میدونم
بعد مگر من مسخرم بیام پول بدم که ازم امتحان نهایی بگیرند خوب لابد یک 200 هزاری میگیرند
می خواد بگین باید برم سر کلاس هم حاضری بزنم نهایتا اگر افراد سنوات قبل ایا مجبور به دیپلم مجدد هستند
نه اینطور نیست یا اگر هم است ما اعتنایی نداریم خوبه خودتون هم دارید میگید خیلی ها معدل بیست هستند پس همه چیز در کنکور رقم می خورد
ومن پولم هم برای کنکور ازمایشی نگه میدارم نه کار عبث معدل دیپلم
...
اصن قضیه این ترمیم معدل چیه؟ شرایطش چیه؟
جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
با خويشتن در جنگم
از خود عبور مي کنم
تو آن سوي من ايستاده اي
و لبخند مي زني
و لبخند تو آن قدر بها دارد
که به خاطرش از آتش بگذرم
من طلا خواهم شد
مي دانم .
تو که همه ی درسارو 20 میشی تو چیکار داری؟من بدبخت دینی 16 میشم باید بیام این تاپیک!!!!
من هنوز نفهمیدم ترمیم معدل با دیپلم مجدد فرق داره آیا!!!!یا جفتشون یکی هستن...ولی یه جایی تو همین تاپیک های انجمن(یادم نیست کجا)یه بنده خدایی گفت ترمیم معدل یعنی داوطلب بتونه دروسی که نمره ی پایینی اورده دوباره امتحان بده!!!!در ضمن این قانون ترمیم معدل فکر کنم هنوز عملی نشده و فقط تصویب شده...ولی دیپلم مجدد خیلی ها هستن گرفتن!!!منم واسم سواله که مثلا چندتا درس رو میشه مجدد امتحان داد...چه درسهایی رو...و شرایط و مدارک و این جور چیزا!!!هرکی میدونه به ما هم توضیح بده لطفا
خداییش روحیه دست جمعی نیست تو کار ما...پایه باشید ی کمپین راه بندازید واسش و اعتراض کنید دم در ادرات اموزش و پرورش شهرستانا بخدا حل میشه این مشکل
واسه سربازیم 2سال عمرتو باس تلف کنی...اینم با اعتراض حل میشه
پاسخ به سوالات سربازی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)