بهترین راه ترمیم معدل دیپلم بچه ها اگه درخواست بدین اوکی میشه دیگه دنبال دیپلم مجدد نرین که راحت نیست حتی ده گرفتن تو انسانی حوصله و وقت میخواد دنبال ترمیم معدل باشین دیپلم مجدد اصلا راه جبران معدل نیست
بهترین راه ترمیم معدل دیپلم بچه ها اگه درخواست بدین اوکی میشه دیگه دنبال دیپلم مجدد نرین که راحت نیست حتی ده گرفتن تو انسانی حوصله و وقت میخواد دنبال ترمیم معدل باشین دیپلم مجدد اصلا راه جبران معدل نیست
الان من باید برم آموزش پرورش بگم اومدم ترمیمش کنم !؟
خدایا...
من... اینجا...
دلم سخت معجزه میخواهد ...
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful
برو درخواست بده مخالفت میکنن سه پیچ شو منم میخوام همونکارو کنم عاقا عقل سلیم میگه دیپلم مجدد راه جبران معدل دیپلم نیست
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
عاقا یکم بشینین فکر کنین قانون دیپلم مجدد اصلا ربطی به جبران معدل دیپلم نداره اصن یه قانون دیگست یه چیز دیگست شما کنکور میدی میخوای جبرانش کنی چیکار میکنی؟؟؟ یه سال دیگه دوباره همون کنکور رو میخونی همون درسارو جبرانش میکنی واسه معدلم باید همین اتفاق بیفته تورو خدا پیگیر ترمیم معدل باشین تا دیپلم مجدد
جواب نمیده حاجی! حسابان سخته .......... تازه تاثیر ریاضی تو معدل کنکور بیشتره!
درضمن بهت قول میدم تو درسایی مثه هندسه برسی به فصل آخر اشکت درمیاد! همونطور که اشک مارو در آورد
قضیه اساسی تعامد نیم صفحه اثبات داره! دیپ انسانی راحته ! یا ترمیم یا دیپ انسانی دور ریاضی فیزیک نیا که شتک میشی !
از حسابان میشه 20 گرفت ولی نسبتا سخت
VIVA Math & Physics
E=mC2
VIVA Math & Physics
E=mC2
VIVA Math & Physics
E=mC2
چرا میترسی
نمیخام بخورمت ک :d
سرم درد میکنه حوصله توضیح ندارم ... اما کلیت ماجرا همینه ....
اولا ک این قضیه ارتقا معدل و اینجور داستانا جدیدا تصویب شده و هنوز اجرایی نشده ، یعنی اینکه طرحش در حاله ای از ابهامه !
دوما که برای ما تجربیا که برای دیپ ریاضی میخوایم اقدام کنیم ، نمزه هندسه + جبر بی تاثیره و فقط باید پاس بشه
حسابان هم که نقربیا برابره با ریاضی 3 خودمون .!
تاثیر معدل دیپلم ریاضی هم کمتره در کنکور تجربی ... خلاصه نفعش بیشتره ..
یکم توضیحات دیگه هم هس ، اما الان 3 تا کلانازپام خودم ، بدجوری خوابم گرفتع انشالل بعدا توضیح میدم
نه میدونم نمیخوری! اما حسابان خیلی راحت میتونن اذیت کنن! امتحاناش جوکه اما کتاب فوق گنگه! یعنی راحت میشه یکیو باهاش انداخت اگه بخوان! شانس تو هم همچین کاری شاید بکنن
هندسه 150 تا قضیه داره که هر کدوم 5 خط اثبات داره! البته شما فصل 3 رو هم بخونی که آسونه 5 نمره اشو گرفتی اما فصل آخر به قدری گنگه چون شکلا تو فضا توصیف میشن مثه این میمونه بخوای یه برج رو فقط با نوشتن توصیفش کنی! و بگن شکلشو بکش البته هندسه 2 تو کنکور شما مطرح نیس فقط 10 رو میخواین
VIVA Math & Physics
E=mC2
VIVA Math & Physics
E=mC2
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)