خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 8 از 8 نخستنخست ... 78
    نمایش نتایج: از 106 به 111 از 111
    1. Top | #106
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      بیخیال باشید تا جواب ها بیاد و تا اخر تابستون درس بی درس
      بعد تصمیم بگر میمونی یا میری
      اگه موندی از مهر ماه شروع
      ----------------------------------
      دعا کنید که من قبول شم برا دولتی چه روزانه چه شبانه
      چه شهر خودم چه شهرستان
      پی خوشبختی میگردیم میون کاغد و آهن و تک و تنها!

2. Top | #107
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SAMAN_SAM نمایش پست ها
      ما هم فعلا رفتیم دمبل و هالتر و میز و... اوردیم خونه کار کنیم دیگه مثل سابق حوصله باشگاه نیس خونه کار می کنیم !....

صب می کنیم تا شش تیر جواب افسری اومد میریم دانشگاه قبول شدیم که خیر و برکت نشدیم که سال دیگه می خونیم واس رتبه برتر شدن
      الان 3 هفته از کنکور رد شده حدودا..آیا واقعا به کارایی که میخواستی رسیدی؟؟؟ من که هر چی برنامه داشتم قبل کنکور رو زدم زیرش و الان فقط میخوابم!

3. Top | #108
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      یاعلی مدد
      ویرایش توسط _saeed_ : 04 خرداد 1395 در ساعت 13:24

4. Top | #109
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      این حرف آخرت بهتر از هر حرف انگیزشی هی (!!)بود که این چند وقت شنیده بودم .تشکر

5. Top | #110
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      فقط با نظر گذاشتن روی این تاپیک میخواستم به همه بچه ها بگم که 50 روز دیگه همچین تاپیکی زده میشه وکنکور تموم میشه کنکور همه چیزه زندگی نیست زندگی جریان داره پس این 50روز رو با تمام وجود بخونیم تا 50روز دیگه تو همچین تاپیکی وقتی میخوایم نظر بدیم از خودمون راضی باشیم وبا خیال راحت به استراحت وتفریح بپردازیم نه اینکه به فکر پشت کنکور موندن باشیم و تابستونمونو خراب کنیم . من خودم یه پشت کنکوریم وبه بچه های پیش امسال این نصیحتو میکنم نزارن برا سال بعد من گذاشتم والانکه فکر میکنم میفهم پارسال همچین روزایی اگه به خودم میومدم وتلاش میکردم به هدفم میرسیدم ولازم نبود یکسال عمر عزیزمو صرف کنکور بووووووووووووووووق کنم.ایشالا همه امسال تکرار میکنم امسال موفق بشن .بای

6. Top | #111
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _saeed_ نمایش پست ها
      فقط با نظر گذاشتن روی این تاپیک میخواستم به همه بچه ها بگم که 50 روز دیگه همچین تاپیکی زده میشه وکنکور تموم میشه کنکور همه چیزه زندگی نیست زندگی جریان داره پس این 50روز رو با تمام وجود بخونیم تا 50روز دیگه تو همچین تاپیکی وقتی میخوایم نظر بدیم از خودمون راضی باشیم وبا خیال راحت به استراحت وتفریح بپردازیم نه اینکه به فکر پشت کنکور موندن باشیم و تابستونمونو خراب کنیم . من خودم یه پشت کنکوریم وبه بچه های پیش امسال این نصیحتو میکنم نزارن برا سال بعد من گذاشتم والانکه فکر میکنم میفهم پارسال همچین روزایی اگه به خودم میومدم وتلاش میکردم به هدفم میرسیدم ولازم نبود یکسال عمر عزیزمو صرف کنکور بووووووووووووووووق کنم.ایشالا همه امسال تکرار میکنم امسال موفق بشن .بای

داداش شما که این همه با تجربه شدی......پس چرا داری مثل پارسالت الان رفتار میکنی....خو برادر بچسب به درست....پارسال کم نبود.....امسالم میخوای از دس بدی....

به دیگران توضیح نده میخوای چیکار کنی....اون کاریا که میخوای بکن.....

موفق باشید
      یه کلید طلایی تو زندگی وجود داره که تا حالا چند بار منو از سکته نجات داده!

میدونی چیه؟
      هروقت یه چیزی اذیتت میکنه از ته دل بگو به درک!!!

صفحه 8 از 8 نخستنخست ... 78

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن