سلام به همگی من الان کنکوری نیستم
ولی دیگه رسما بعد امتحانات نهایی کنکوری میشیم و دیگه از تابستون باید شروع کنیم به خوندن.
من دیدم خیلی از کنکوری های عزیز 94 ایی از شیمی خیلی می نالن و میگن سخته و سبک جدید داره از این چیزا. حالا با این توصیفات به نظرتون خرید شیمی تکمیلی مبتکران معقولانست ؟؟ تا بشه به درصد خوبی تو شیمی کنکور رسید؟؟
مثلا توضیحات خود سایت مبتکران در مورد شیمی 2 -تکمیلیروند این کتاب این جوریه که تو هر مبحث، اول با یه سری حرکات نرم و کششی، یعنی تستهای دارای نشان استاندارد شروع میکنیم. این سری از تست ها شاید جواب گوی جاه طلبی های تو نباشن ولی برای گرم شدن خیلی خوبن. بعد می ریم تو کار سری دوم، یعنی تست های نامتداول ولی آموزنده (نوا) که شخصا خیلی با اونا حال می کنم. این سری از تست ها چندان از الگوی کنکور پیروی نمی کنن ولی بهت یاد می دن که می شه چشم ها رو شست و یه جور دیگه دید! و بالاخره می رسیم به سری سوم تست ها، ویژه ی خود خودت! یعنی نوادگان مندلیف. این تست ها جون می دن برای بخارپز کردن مغز! دوستانه و بی تعارف بگم، اگه مواظب خودت نباشی بدون که خیلی نگرانتم!
اگر مطالب درسی و ایستگاه های درس و نکته ی کتاب تست شیمی 2 مبتکران (تک جلدی – واجب) رو درست نخونده باشی ، تست های این قسمت به اندازه ی کل آب زاینده رود اشکت رو در میارن! (گفته باشم!)
اینقدر سخت سخت کردین من با خودم گفتم نکنه منم سال دیگه اینجوری بشم . منتظر راهنماییتون هستم ممنون.gif)