خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 10 از 11 نخستنخست ... 91011 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 136 به 150 از 164
    1. Top | #136
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یه چیزی که بدون اینکه بفهمی کم کم معتاد میشی و نمیتونی کاریش کنی..انجمن کنکوره!.....

بذار از پارسال خودمو یه سری از دوسای اینجا بگم....
      اول که منتظر نتایج بودیم...میومدیم اینجا گپ میزدیم...میگفتیم و میخندیدیم...بعد که نتایج اومد و شدیم پشت کنکوری...گفتیم خب هم صحبت کنکوری نیازه دیه...واسه همین تایم های استراحتمون میشد اینجا...و یه ربع استراحت نخواسته میشد یک ساعت..و غافل از اینکه نگاه به مانتیور چقد چشم و ذهن ادمو خسته میکنه...بعدش کم کم اخر شبا که درسا تموم میشد میودیم..و غافل از اینکه ما نیاز به خواب داریم..بعد به این نتیجه رسیدیم که این وقتی که داریم اینجا میذاریم میتونستیم کلی لغت بخونیم حداقلش....یا ورزش میکردیم...
      وقتی به این نتیجه رسیدیم که شده بود عید یا یکی دو ماه مونده به کنکور

خلاصه بگم انجمن کنکورو نکنید پاتوق خودتون که بد ضرر میکنین...به امضا دومم نیگا کنین

یه عدد پشت کنکوری سابقم،دانشجو طبابت امروز

.................
      رفقای گل انجمن
      میتونید سوالای مشاوره ای تونو تو پ.خ ازم بپرسید
      تا جایی که وقت اجازه بده همه رو جواب میدم

...................

مشاوره و برنامه ریزی کنکور
      از صفر مطلق تا رتبه برتر
      ...........
      این شما نیستید که رویاتونو‌ انتخاب میکنید!
      این رویای شماست،که انتخابتون‌ کرده...
      ویرایش توسط mbt.danial : 17 مرداد 1394 در ساعت 12:26

2. Top | #137
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط HANA199665 نمایش پست ها
      چه ربطی داره وجدانن من حرفم یه چیز دیگس برادر من من دارم میگم این 9ماهو بخونین بهترین نتیجه رو بگیرید در اینده هم بهترین نتیجه رو با تصمیم عاقلانه امروزتون بگیرید...اسایشو اصن در نظر نمیگیرم کاری کنین دو روز دیگه اقای خودتون باشین زحمت هایی که میکشین برا خودتون باشه نه برا کار کردن مردم
      اره اما من دارم میگم به این سادگی ها که حرف میزنیم نیست...بعضیا شاید بخوان همین 9 ماهو بخونن اما نتونن
      این جمله آقای خودتون بشید رو خیلی شنیدم جدیدا

3. Top | #138
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      افرادی که موفق هم نشدن میتونن نصیحت کنن؟
      در واقع نصیحت منو باید اینطوری گفت :
      نصیحت یک کنکور 92 93 94 ری به کنکوری های 95

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

4. Top | #139
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      آقا نتو محدود کنید ریشه بدبختی خیلی ها همین (حتی کسانی ک رتبه خوبی آوردن و از نت استفاده میکردن مطمئن باشید اگ استفاده نمیکردن یا بازم کمتر استفاده میکردن نتیجه بهتری میاوردن)

تست زیاد کار کنید (فقط درگیر خوندن درسنامه نباشید و فک کنید یاد گرفتین ) من فقط درسنامه میخوندم در کل تعداد تستایی ک من واس کنکور 94 زدم با آزمونایی ک شرکت کردم به 1300 تا تست نمیرسه

خیلی تو این بحثای انتخاب منبع شرکت نکنید فقط باعث میشه درگیر و وسواس شین و نتونید بخونید ( چون فک میکنین اگ فلان منبع ک فلانی ازش تعریف کرد رو اگ نداشته باشید دیگ موفق نمیشید ( مث خود من)

ورزش بکنید خدای ورزش خیلی تاثیر داره ! ولی من انجام ندادم و همیشه کسل و خسته بودم !

صبح زود بیدار شین ! حتی اگ مدرسه میرین خیلی زود بیدار شین و صبح یکم بخونید (مثلا شما میتونید دین و زندگی یا ادبیات رو صبحه زود بخونید قبل این ک برید مدرسه و وقت بعد ظهرارو واس درسای دیگ بزارید ! و خسته نشید

خیلی کتاب دور خودتون جم نکنید ک بدبخت میشین

به خودتون انگیزه ی کاذب ندید ک جز اتلاف وقت چیزی نداره همین حس کاذب باعث میشه مطالعتون هی عقب بیفته

تفریح به اندازه رو داشته باشین ( نه خیلی تو خونه بمونید نه خیلی برید تفریح به اندازه تفریح داشته باشید مثلا بعد ظهر جمعه ها برید ی اکام زاده ای پارکی جایی )
      (به خصوص فارغ التحصیلا ک پشت کنکورین چون تو خونه مغزشون خسته میشه جسمشون پژمرده و از خوندن فراری میشن واس همین باید خودشون رو تو هر موردی تقویت کنن)

و مهم ترین چیز یاد خدا و عبادت (خیلی تاثیر داره ولی به شرطی مستمر باش )

اینا همه اتفاقایی ک واس من افتاد و شاید اگ خودم اینکارارو میکردم الان وضعم خیلی بهتر بود !
      شماها اشتبا نکنید هم کلاسی های آینده ی من

مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

5. Top | #140
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AGHA JAVAD نمایش پست ها
      افرادی که موفق هم نشدن میتونن نصیحت کنن؟
      در واقع نصیحت منو باید اینطوری گفت :
      نصیحت یک کنکور 92 93 94 ری به کنکوری های 95
      شما مشکل سربازی نداشتی یا الان پیام نور یا آزاد میخونی؟

6. Top | #141
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط REZA399 نمایش پست ها
      شما مشکل سربازی نداشتی یا الان پیام نور یا آزاد میخونی؟
      پیام نور !
      دو ترم پارسال مرخصی گرفتم ! امسال دیگ نمیشه مرخصی گرفت نمیدونم چیکار کنم

یکی از دوستان میگفت اگ هر موقع انصراف بدی ی سال وقت داری تا ی دانشگاه دیگ قبول شی ! اگ اینطور باش من این ترم امسالم غیبت میکنم از بهمن به بعدم انصراف میدم ! البته نمیدونم اینطور میشه یا نه

مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

7. Top | #142
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام.من یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید.
      امسال میرم سوم میخواستم تابستون کلاس حسابان ثبت نام کنم ولی استادش گفت اگه ریاضیتون در حد 17 به بالا هست کلاس دیفرانسیل ثبت نام کنید بیشتر به نفعتونه.
      منم که شکر خدا ترم دوم ریاضیم شد 18.حالا موندم کلاس حسابان برم یا دیفرانسیل برم؟!؟! استاده هم گفت که وقتی میخوام درس بدم یه مبحثی رو هرچی که ازش تو حسابان اومده رو هم میگم یعنی کلا مفهومی کار میکنه و از پایه.حالا اگه میشه راهنمایی بدید که کدوم کلاس بهتره برم؟؟؟ سپاس

8. Top | #143
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      up...

9. Top | #144
      m40
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      خب من سرگذشتم رو بگم بلکه به کاریکی بیاد
      راستش من اول که شروع کردم هدفم دانشگاه امیرکبیر بود خدایی تابستون شیمی و یه بخشایی از فیزیک و.... رو خونده بودم و میخواستم آتشین استارت بزنم. ماه های اول هم خوب بودم ولی یواش یواش نزدیک عید که شد این حس که دیگه نمیتونم به امیرکبیر برم روحیه منو نابود کرد! الان که فکر میکنم اگه اونجا متوقف نمیشدم شاید الآن در رشته مورد علاقم و حداقل فردوسی یا علم و صنعت بودم شایدم همون دانشگاه امیرکبیر! ولی متاسفانه دیگه نتونستم ادامه بدم....
      خواهش من از دوستان اینه که مث من فکر نکنند! یخورده اگه حس نرسیدن به هدف بهشون دست داد ، فقط تلاش کنند و به اینکه حالا یکی دو درجه دانشگاه پایین تری ممکنه قبول بشن فکر نکنند! بعد از اعلام نتایج به خودتون میگید اگه مثلا فلان جا هم بیارم راضیم بهترین کار اینه که رویاپردازی هایی که ادمو ممکنه از مسیر دور کنه انجام ندید! و اینکه حساسیت بیش از حد هم به خرج ندید! باخودتون اینطوری فکر کنید که من همینم که هستم و امسال تلاشم اینه که فارغ از اینکه چه نتیجه ای میگیرم باید بیشترین تلاش ممکن رو انجام بدم حالا نتیجه حتی اگه خیلی ایده ال نبود هم قابل پذیرشه

10. Top | #145
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      خب من ریاضی ام بچه ها ... یعنی خداروشکر ریاضی بودم امسال دیگه میرم دانشگاه ایشالله !
      زیاد یادم نیس چیا دلهه آور بوده یا دغدغه فکری بوده واسم هرچی یادم بیاد میگم شما هم اگه سوالی داشتین خوشحال میشم جواب بدم:
      اول واسه کلاس کنکور ... پارسال این موقع تابستون کسی نبود راهنماییم کنه و هرچی کلاس مدرسمون گذاشت ثبت نام کردم اما ماه آخر فهمیدم که اصلن بدردم نخورده فقط کلاس دیفرانسیل !!! دیفرانسیلم چون بهش توجه داشتم سر کلاس واقعن گوش میکردم و تمرینم هر از گاهی تا قبل عید حل میکردم ... اما فیزیک شیمی عربی زیاد گوش نمیکردم سر کلاساش و واقعن احساس میکنم اگه من به اون کلاسا پول نمیدادم و شرکت نمیکردم هم وقت بیشتری داشتم هم کلی دستم جلو تر بود !!!
      کتاب واسه دیفرانسیل نظری ندارم چون جزوه معلممو کار کردم
      اما ادبیات فقط مهر و ماه ... فیزیک گاج نقره ای ... شیمی مبتکران یا خیلی سبز
      عربی هم گاج نقره ای ... زباان همون خط سفید و دینی هم نقره ای جامع
      تحلیلی و گسسته و اینام نقره ای ! اما هندسه پایه همون 1-2ماه آخر خط ویژه بگیرین کفایت میکنه !
      ویرایش توسط raha-22 : 20 مرداد 1394 در ساعت 18:24

11. Top | #146
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مرسی mbt.danial
      عالی بود مطلبت.دقیقن همون اشتباهی ک دارم جدیدن انجام میدم.
      واتس اپ و وایبر رو پاک کردم
      ولی مرتب میام انجمن مطالب رو میخونم.دریغ از اینکه این 11 ماه هم مثل برق و باد میگذره.
      مرسی
      دیگه وای فای رو باید خاموش کنم.
      فردا میشه اول مهر و ی عالمیه درس تلنبار شده

12. Top | #147
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ببینید اگه میخواید ناامید نشید و فلان و بهمان باید فکر اوردن رتبه خوب با ذهنتون عجین شده باشه مثلا دیدم به بعضیا میگیم رتبه یک میاری هری میزنن زیر خنده اگه این رتبه دور از ذهنتون باشه واقعا زیر بیست هزار هم نمی یارید من خودم تا دم اخر می گفتم ته تهش زیر ده میشم البته بماند شدم هشتصد و خورده ای ولی اگه می گفتم هشتصد میارم میارم واقعا هیچی نمی اوردم بنابراین نکته مهم مخصوص تجربیا اینه ااگه برا رتبه زیر ده نخونید هیچی نمی یارید
      روزی شیخی به خانه ای وارد شد و از در دیگر خارج شد...

13. Top | #148
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      خب حالا طبق تجربیاتتون
      از بین آزمونا کدوم؟؟؟
      من برنامه ندارم..پشت کنکوریم و میخوام طبق برنامش پیش برم
      لطفا همه نظراشونو بگن
      باتشکر

فرستاده شده از SM-G900FDِ من با Tapatalk

14. Top | #149
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط raha-22 نمایش پست ها
      خب من ریاضی ام بچه ها ... یعنی خداروشکر ریاضی بودم امسال دیگه میرم دانشگاه ایشالله !
      زیاد یادم نیس چیا دلهه آور بوده یا دقدقه فکری بوده واسم هرچی یادم بیاد میگم شما هم اگه سوالی داشتین خوشحال میشم جواب بدم:
      اول واسه کلاس کنکور ... پارسال این موقع تابستون کسی نبود راهنماییم کنه و هرچی کلاس مدرسمون گذاشت ثبت نام کردم اما ماه آخر فهمیدم که اصلن بدردم نخورده فقط کلاس دیفرانسیل !!! دیفرانسیلم چون بهش توجه داشتم سر کلاس واقعن گوش میکردم و تمرینم هر از گاهی تا قبل عید حل میکردم ... اما فیزیک شیمی عربی زیاد گوش نمیکردم سر کلاساش و واقعن احساس میکنم اگه من به اون کلاسا پول نمیدادم و شرکت نمیکردم هم وقت بیشتری داشتم هم کلی دستم جلو تر بود !!!
      کتاب واسه دیفرانسیل نظری ندارم چون جزوه معلممو کار کردم
      اما ادبیات فقط مهر و ماه ... فیزیک گاج نقره ای ... شیمی مبتکران یا خیلی سبز
      عربی هم گاج نقره ای ... زباان همون خط سفید و دینی هم نقره ای جامع
      تحلیلی و گسسته و اینام نقره ای ! اما هندسه پایه همون 1-2ماه آخر خط ویژه بگیرین کفایت میکنه !
      ببخشید درست متوجه نشدم
      میشه یه بار دیگه هم بگین؟

15. Top | #150
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام

فک میکنم تنها چیز مهمی که من امسال یاد گرفتم اینه که قلمچی ملاک نیست.خیلیا میگفتن اینو بهم در طی سال ولی من قبول نداشتم .میگفتم نود درصد موارد کنکور شبیه قلمچی میشه رتبه....
      تا اینکه خودم تجربه ش کردم...رتبه کنکورم 4 برابر رتبه سه ازمون جامع قلمچی شد...منی که خیالم از بابت پزشکی راحت بود حالا باید یه سال بمونم...
      و زیاد بودن کسانی که نسبت به تراز و رتبه قلمی شون در کنکور نتیجه خیلی بهتری گرفتن...
      خلاصه نصیحت من اینه که اصلا به ترازو رتبه ای که قلمچی بهتون میده توجه نکنید...مدیریت سر جلسه رو خوب یادبگیرید....رتبه های برتر سالای قبل ب نظرم از خیلی مشاورا بهترن باهاشون حرف بزنید حتما...

یه چیز دیگه...من همیشه فک میکردم تک رقمیا یه رمزورازایی دارن که انقد خوب نتیجه میگیرن...فک میکردم همه چیشون ایده آله...یا کتاب تستا و دبیرایی دارن که من ندارم...اخرا فهمیدم که اشتباه میکردم...اونا هم دقیقا ادمایی هستن مثل خود ما...فهمیدم همچین هم چیزی کم نداشتم ازشون

واسه منابع هم اول تو نت تحقیق کنید.به سایت هر انتشارات سر بزنید تا از جدیدترین کتابا مطلع بشید.به تستای سراسری مخصوصا تو درس ریاضی اهمیت ویزه بدید..کاری که من انجام ندادم و خیلی ضرر رسوند بهم
      همیشه یه نیم نگاهی به دوران جمعبندی داشته باشید و خودتونو براش آماده کنید..چون دوران حساسیه و تو اون زمان سردرگمی واقعا فاجعهس

پشتکار و توکل به خدا هم خیلی مهمه..من خیلی وقتا که استرس داشتم با نماز یا دعا واقعا اروم میشدم
      اگه از ته دل و با ایمان بخونید معجزه میکنه

فعلا همینا یادم بود
      امیدوارم موفق باشیم
      کنکور95

صفحه 10 از 11 نخستنخست ... 91011 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)