عالی..عمومی یه خورده سخت.اختصاصی آسون.
عالی..اختصاصی یه خورده سخت،عمومی آسون.
عالی..هر دو آسون.
عالی.. هر دو یه خورده سخت.اما از پسش برومدم.
متوسط..عمومی یه خورده سخت.اختصاصی آسون
متوسط..اختصاصی یه خورده سخت،عمومی آسون.
متوسط..هر دو یه خورده سخت.
بد..اختصاصی و عمومی ،سخت بود...
بد...هر دو آسون بود اما نشد...
بد...هر دو افتضاح سخت بود...
بد..ازم نپرس ..میزنم بمیریا...
سهمیه مناطق چه تاثیری داره تو کنکور؟
زن عشق می کارد و کینه درو می کند
او می زاید و تو برای فرزندش نام انتخاب می کنی...
-او درد می کشد و تو نگرانی که کودک دختر نباشد...
-او بی خوابی می کشد و تو خواب حوریان بهشتی را می بینی...
-او مادر می شود و همه جا می پرسند نام پدر....
-و هر روز او متولد میشود؛ عاشق می شود؛ مادر می شود؛ پیر می شود و میمیرد...
آخ جون مقد خوب که یکی پیدا شد! آقا چطوره این علوم قضایی؟؟ اصلا آیا منی که معدل پیش دانشگاهیم بالای 17 نشده پذیرش میکنه؟ ( البته معدل نهاییم بالای 17 هست ) . کلا چجوریاس ؟ من درصدام جوریه که حول و حوش حقوق علامه ست. می ارزه که به فرض به جای حقوق علامه برم علوم قضایی؟ مصاحبه ش چطوریه؟ چی میپرسن توش؟ حقوقی که به دانشجوها میدن چقدره؟ سطح علمیه اساتید چطوریه؟ چطور آینده ای داره؟ در کل ممنون میشم اگه به ما یه سری توضیحاتی بفرمایید...
من که با کلی سختی رفتم توش ( بعد از 2 سال کنکور و سال اول رتبم 400 منطقه بود یک سال وایسادم تا 2 رقمی شدم و اینجا قبول شدم ) ولی الان دارم در میام توصیه اینه که شما هم نری ولی در کل از نظر امکاناتی خیلی ضعیفه مثل خوابگاه و اینترنتش ( مثلا فقط 7 تا دستگاه امپیوتر داره ) ولی خب برای کسی که بخواد قاضی بشه خوبه چون بری اونجا باید حتما قاضی بشی سطح علمیش خوبه البته این چند سال یک خورده کمتر شده البته سطح علمیش قطعا پایین تر از دانشگاه بهشتی و تهرانه معدل پیش دانشگاهیت باید 14 به بالا باشه بازم تاکید میکنم بری علوم قضایی فقط میتونی قاضی بش وکیل و سردفتر و.... نمیتونی بشی توصیه من اینه که دور حقوق و به ویژه علوم قضایی خط قرمز کشی بری رشته دیگه ضمنا میشه درصداتون رو بفرستید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)