عاقلانه انتخاب کن بالاخره مسیرتو مشخص میکنی ممکنه یه رشته انتخاب کنی بعدا پشیمون بشی استعدا وتوانایی واقعیتو بسنج خیلیا بعدا پشیمون شدن چون مسیر رشته ها مث اول دبیرستان نیست سخت تر میشه ودانش اموز شکه میشه میبینی نه نمیتونه ولی براساس استعداد علاقه بری جلو حله...قطعا موفقی
رتبم نیز خیلی خوبه(بالای19) پس تجربی میرم.
راستی توی تابستون لغات انگلیسی اول دبیرستان،لغات عربی اول دبیرستان و فصل 1 و ربع فصل 2 زیست دوم هم خوندم . کار خوبی کردم؟
اينو قبلآ هم گفته بودم ولي تكرار ميكنم كه :
دانش آموزان در انتخاب رشته دبيرستان هر هدف و آينده اي رو در نظر دارن رشته رياضي رو در اولويت انتخابشون قرار بدن و دروس تخصصي هدف آيندشون رو همزمان مطالعه كنن و در سال چهارم تغيير رشته بدن...
هرساله رتبه هاي برتر رشته انساني دانش آموزان رياضي بودن و همينطور براي تجربي پايه رياضيشون فوق العاده قوي ميشه و درس زيست كه بيشتر حفظيه رو هم كه همزمان خوندن ...
مثل دوست خوبم محمد مرادي رتبه 21 كنكور تجربي يا محمد ساعدي و و و و و
من سال گذشته انتخاب رشته کردم و تجربی رو انتخاب کردم اگه بازم برگردم و بخوام انتخاب رشته کنم تجربی رو انتخاب میکنم ،
به نظر من هر کسی بیاد تجربی ریسک کرده و منم علاوه بر این که به رشته تجربی علاقمندم از ریسک خوشم میاد
موفق باشید
با عرض سلام خدمت شما . ببین به علاقه ی خودت بستگی داره. مثلا من تو سال اول با ریاضی و فیزیک خیلی حال می کردم ولی از زیست خوشم نمیومد. واسه همین رفتم رشته ی ریاضی و از انتخابم هم خیلی راضیم. شما هم در درجه ی اول اگه از زیست و شیمی خوشتون میاد برید تجربی. البته ریاضی و فیزیک هم در رشته ی تجربی مهمه اما نه به اندازه ی اون دو تا. راجع به رشته ی پزشکی هم تحقیق کن و بیشتر باهاش آشنا شو که خدایی نکرده عمر خودتو تلف نکنی واسه رسیدن به هدفی نا معلوم. خدا پشت و پناهت باشه
ویرایش توسط konkurbank : 24 مرداد 1394 در ساعت 21:39
من پارسال همین موقع ها مثل خودت بودم کدوم رشته برم بالاخره رفتم ریاضی ولی اینو بهت بگم به نمره هات نگاه نکن مثلا بگی ریاضیم 20 شده برم ریاضی
ثانیا همه چی علاقه نیست باید استعدادت ببینی توی کدوم رشته اس
مثلا من خودم به فیلم نگاه کردن علاقه دارم ولی وقتی باعث عقب موندگیت بشه دیگه اون علاقه فایده ای نداره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)