خیلی خوبه یه خبرگزاری پیدا شده این قدر پیگیره اگه اعتراض ها زیاد بشه صد در صد عقب نشینی می کنند مثل قضیه کاهش ظرفیت پزشکی که بعد اعتراضات زیاد دوباره ظرفیتا رو بالا بردن
خیلی خوبه یه خبرگزاری پیدا شده این قدر پیگیره اگه اعتراض ها زیاد بشه صد در صد عقب نشینی می کنند مثل قضیه کاهش ظرفیت پزشکی که بعد اعتراضات زیاد دوباره ظرفیتا رو بالا بردن
هیچ کار نمیشه کرد.مگه اینکه جمع کنید ی 200 نفرو برین جلو در سازمان سنجش تحصن کنید
پاسخ به سوالات سربازی
آقا لطفا از این معدل بکشین بیرون دیگه. خو خیلی ها هم که معدلشون بالای 19 بوده کلی جون کندن که این شده
خو اونوخت اونا میان اعتراض میکنن
دوست عزیز چرا الکی بچه ها رو میترسونید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ینی کسی پایین 19.90 بشه تاثیر منفی میزاره!!!!!!!!!ینی بقیه همه بالای 19.90 بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای مثال پسردایی من با معدل 18.63 شد رتبه ی 237 رشته ی ریاضی که در صورتی که درصدش با رتبه های اطرافش فرق نمی کرد
تاثیر 25 درصدی ینی هنوز 75 درصد کنکوره پس ناامید نشید و به این خبرا توجه نکنین
بعدم اعتراض چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گیرم که اونقدر که شما میگی تاثیر داشته باشه که نداره خب کسی که از سال سوم درس خونده با کسی که تازه چهارم شروع کرده فرق نداره
ره رو ان نیست که گه تند و گهی خسته رود ره رو ان است که اهسته و پیوسته رود
تاثیر معدل کاملا بی انصافیه
جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
با خويشتن در جنگم
از خود عبور مي کنم
تو آن سوي من ايستاده اي
و لبخند مي زني
و لبخند تو آن قدر بها دارد
که به خاطرش از آتش بگذرم
من طلا خواهم شد
مي دانم .
چی می گی؟...حالت خوبه؟...آخه چرا بعضیا نمی خوان بفهمن توو کنکور تراز مهمه ...حالا اگه 0.1 هم معدلت از یه نفر دیگه کمتر شده باشه به شدت تاثیر گذاره...به خصوص برای اونایی که می خوان رتبه زیر 1000 بیارن...اون کسی هم که میگی معدلش18.63 شده خب نسبت به یه نفر که 20 شده باید خیلی درصدای کنکورشو بالا بزنه تا هم ردیف معدل 20 باشه...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)