عاجزانه خواهشمندم محتویات بینیتونو خالی کنین بعد برید سر جلسه..پارسال پشت سریم کشت منو هی فین فین..من نمیدونم وسط تابستون سرماخوردگی کجا بود آخه... میخواستم دوتا پونیز کنم تو سوراخ دماغش ..به جنون رسونده بود منو از عصبانیت..
عاجزانه خواهشمندم محتویات بینیتونو خالی کنین بعد برید سر جلسه..پارسال پشت سریم کشت منو هی فین فین..من نمیدونم وسط تابستون سرماخوردگی کجا بود آخه... میخواستم دوتا پونیز کنم تو سوراخ دماغش ..به جنون رسونده بود منو از عصبانیت..
سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
یه کوله خاطره که باید جا بمونه...
قضیه ی این دستمال پارچه ای چیه ؟ دستمال کاغذی خوبه دیگه .
یار دبستانی من :
من اگر بنشینم ، تو اگر بنشینی ، چه کسی برخیزد
من اگر برخیزم ، تو اگر برخیزی ، همه بر خواهند خواست....
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
حوزه ی شما رو نمیدونم ولی از ما فک کنم یجایی حوالیه یه گاوداری باشه!با سر و صدای عجیب...گرم و داغون!
فقط هم دوتا کولر داره که اونم به خاطر جایگذاری نامناسب مستقیم میخوره تو صورت دوتا بدبخت،خوشکشون میکنه!!
آره دیگه....
خیلی وقتا شده میخوام به سنجش نامه بزنم یگم چرا مارو منطقه 4 نکردین؟
دوستان یه سوال من آلرژی فصلی دارم تا پارسال با سیتریزن کنترل میشد امسال سیتریزن ام اثر نداره سر آزمونای جامع ام خیلی اذیت شدم ، همش آب ریزش بینی و خارش چشم و گلو و اینا کسی پیشنهادی داره؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)