خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 37 از 37
    1. Top | #31
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      مشکل من این نیست که نتونم بیدار شم....بیدار میشم ولی باز خوابم میگیره سوال که من دارم ازت این که اگه قرار نبود اون روز درس بخونی یا مثلا بعد کنکور بود ایا بازم خوابت می گرفت

بعدشم بی شوخی میگم گفتی جلو پنجره اتاقو نور خورشید بخون.......اتاق ندارم یه جاییه که اونم رو به دستشوییه
      خوب سعید مدیریت بحران یعنی همین از این شرایط هم می تونی نهایت استفاده رو ببری یعنی به خودت بگی برای تغییر این شرایط باید بیشتر درس خوند کلا بیش از 90 درصد کسایی که به موفقیت های بزرگ رسیدند یا تو شرایط بدی بودند یا تو شرایط خیلی خوب یعنی معمولا حد وسط نبودند چیز دیگه ای نمونده تا اون روزهای خوب فرا برسه

2. Top | #32
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط s a m i r a نمایش پست ها
      منم همین مشکلو دارماااااا تازگیا بدترم شدم دیشب 12 ساعت خوابیدم ینی رکورد شکستم همی الانم باز خوابم میاد
      راهکار بدین مرسی
      بیبین اون راه حل داره اما از نظر رکورد فک کنم من اول باشم بعدش هم یکی از دوستام
      3/4 ماه پیش رکورد 19 رو هم زدم البته بعدش که بیدار شدم به علت خستگی ناشی از خواب زیاد بازم خوابم برد
      سر جمع 21

نقل قول نوشته اصلی توسط daniad نمایش پست ها
      یکی به من یه راه بگه که چطوری مثل آدم زود بخوابم
      از این دارو های آرام بخش مثل اسطوخودوس و... بگیر که معمولا به شکل قطره باید در آب حل شن و... در طول روز 2/3 بار از اونا بزن فقط حواسط باشه که طبیعی باشن و گیاهی
      چون من خودم قبلا برای همین مورد یه شب قرص خواب خوردم اسمش استیل نوکس بود.لامصب دیوونم کرد تا یه ربع اول تو سرم عروسی بود انگاری توهم زده بودم یعنی بخدا داشتم چل میشدم...اصن از این کارا نکن که خعلی بده!
      سلام....خوبید بچه ها

بقیه مشکل کم خوابی دارن ....بنده مشکل پر خوابی....بدون شوخی اگه راهی دارید که بتونم سحرخیز باشم وبیشتر از 7 ساعت نخوابم بگید....راههایی که خودتونم استفاده کردید و مفید بوده....خیلی ممنون
      مهم ترین عامل برای کنترل این عوامل انگیزه برای درس خوندن و ... است آدمی که هدف داره به هیچ وجه این جوری و ...نمیشه!
      ولی میتونی از قهوه orginal خفن به محض بیدار شدنت به جای چای استفاده کنی....
      اگه حل نشد دوتا قرض استیل ناکت بنداز بالا انشاالله(200%)خوب میشی

3. Top | #33
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Demon Soul نمایش پست ها
      کسی میتونه منو راهنمایی کنه بیشتر از 4 ساعت بخوام؟
      مامان بابام نمیزارن زید بیدار بمونم میگن به اینقدر درس نخون یکار کنین من خوابمو به 2/3 ساعت برسونم همش یه هفته مونده دیگه!
      صلاح فرزندان خویش را مامان باباها دانند...
      ب حرفشون گوش بده...
      دوتا خبر دارم یک خبر خوب... یک خبر بد!
      خبر خوب اینکه هیشکی از زندگی هیشکی خبر نداره...
      و خبر بد هم اینکه هیشکی از زندگی هیشکی خبر نداره...

4. Top | #34
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      منم تا آبان مشکل شمارو داشتم یعنی صبح ۷ اینا بیدار میشدم ولی نزدیک ۱۰ دوباره خوابم میگرف ، کاری که کردم صبح به محض بیدار شدن علاوه بر شستن دست و صورتم با آب سرد پاهامم با آب سرد میشورم واسه من که تاثیر داشت ، نیم ساعت سرظهر خوابیدنم بی اثر نیس

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام....خوبید بچه ها

بقیه مشکل کم خوابی دارن ....بنده مشکل پر خوابی....بدون شوخی اگه راهی دارید که بتونم سحرخیز باشم وبیشتر از 7 ساعت نخوابم بگید....راههایی که خودتونم استفاده کردید و مفید بوده....خیلی ممنون
      راستش داداش من همیشه موقع خواب به این فکر میکنم و در واقع یه جورایی به خودم دستور میدم که فردا باید ساعت 7 از خواب پاشی،بعد زنگ ساعت گوشیمو به 6:45و6:50و گاهی 6:55 تنظیم میکنم آخه لامصب نمیشه از خواب صبح دل نکن اونم با چندتا ترانه ی شاد از اون بزن و بکوبا که قشنگ از خواب بپرم
      در اکثر موارد جواب میده
      گیرم که باخته ام
      اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
      یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
      شوخی که نیست من شاه شطرنجم
      تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      فهمیدین به منم بگین

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمد3568 نمایش پست ها
      یه راه حل یه چرت نیم ساعته تو روز باعث میشه شب کمتر خوابتون میاد چرت روزانه نیم ساعت با 4 ساعتش یه تاثیر داره
      مسخرم نکنیدا ولی من روزا کم کمش یک ساعت و نیم میخوابم بازم پرخوابم راهکار بدین منم این مشکلو دارم

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن