من راهشو میدونم
گوشیتو کوک کن که صبح زنگ بخوره بدار میشی
پ.ن
یکی به من یه راه بگه که چطوری مثل آدم زود بخوابم
run forrest runnn
ب نظرم ب عادتِ
شما سعی کن روزی 15 مین دیرتر بخوابید و از اونطرف 15 مین زودتر بلند شو
خیلیامیگن نمی تون سر موقع زود بلند بشن و ساعت زنگ بزنه یــا برادر وخواهر و مادر سعی کنند نمی تونند
بلندشون کنند از خواب
ب نظر من اگه فقط ب هدفت فکر کنی بلند میشید، و فقط و فقط اولش سخته
امتحان کن
من میتوانم
چون سرشار از انرژی هستم
به خدا توکل دارم، خودم را باور دارم
متمرکز و آرامم ...
کسی میتونه منو راهنمایی کنه بیشتر از 4 ساعت بخوام؟
مامان بابام نمیزارن زید بیدار بمونم میگن به اینقدر درس نخون یکار کنین من خوابمو به 2/3 ساعت برسونم همش یه هفته مونده دیگه!![]()
عاغا من فقط یه چیز میدونم اونم اینکه انگیزه برای بیدار شدن باید تو خودتون ایجاد کنید. با ساعت و گوشی و... نمیشه چون ادم وسط خواب یهو بیدار میشه و خستگی تو تن ادم میمونه . در حالی که با همون مقدار خواب در نهایت ادم خودش بیدار بشه بدون عامل خارجی کاملا سرحال میشه.
من بعضی جمعه ها با دوستم پا میشیم بریم دوچرخه سواری یا کله پاچه یه ساعت قبل از قرارمون پا میشم . به این میگن انگیزه! منتها هیچ وقت نتونستم برای درس خوندن هم اینقدر پر انرژی باشم![]()
سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
یه کوله خاطره که باید جا بمونه...
پیشنهادی که دارم اینه که از شب قبل برنامه ی خودتونو واسه فردا تنظیم کنین...تا لحظه ی خواب به اینکه فردا میخواین چیکار کنین فکر کنین...و هدفتونو,که لازمه ی اون سحر خیزیه به خودتون تلقین کنین...طبیعتا شما زمانی صبح از خواب شیرینتون میزنین که برنامه ای تکراری و خسته کننده ای نداشته باشید!
صبح رو با یک موسیقی خاص و پر انرزی شروع و صبحانه ای که بهش علاقه دارید در کنار پنجره ی اتاقتون وقتی که خورشید هنوز کامل داخل اسمون جای نگرفته میل کنیدو بعد از یک استراحت کوتاه با انرزی کافی به مطالعه ی درس مورد علاقتون!بپردازید...
بله! زیادی رویایی شد!ولی چرا نباید اینطوری باشه؟!
درسته!زیادی شبیه فیلم ها شد!!!ولی خوب چرا نباید اینجوری باشه؟!
شاید الان خندت بگیره از این لحن!البته حق هم داری...ولی چند روز که این روش رو امتحان کنی لبخندی با طعم متفاوت روی صورتت نقش میبنده...لبخندی از جنس رضایت و اعتماد به نفس...
به هیچ وجه بعد از زنگ خوردن ساعت اونو قطع نکنین که دوباره بخوابید!10دقیقه اضافه خوابیدن تبدیل میشه به 2ساعت!برای همین پیشنهاد میکنم گوشی یا ساعتتون رو در جایی دور از دسترس قرار بدید که برای پیدا کردن و متوقف کردن صدای اون مجبور باشید از رخت خوابتون بلند شید...(منظور از دور از دسترس دفن کردن اون نیست!شما باید صدای اون رو روی اعصابتون حس کنید کاملا!!!!!)یه نرمش کوتاه جلوی اینه هم خیلی کمک کننده هست...
به هیچ وجه بعد از بیدار شدن به سراغ اینترنت نرید چون نه تنها نخوابیدن شما فایده ای نداره بلکه از لحاظ عدم تمرکز و اتلاف وقت کلی شما رو جلو میندازه!!!
متاسفانه الان زمان مناسبی برای قدم قدم جلو رفتن نیست...!ضربتی تصمیم بگیرید و عمل کنین...سخت هست ولی میشه گفت این دفعه دیگه واقعا اجباره!عادت کنین ساعت 6از خواب بیدار شید...کمبود خوابتونو ساعت 12تا1 و 3وربع تا 4 جبران کنین...از سه روز مونده به کنکور هم حتما عادت کنین12بخوابید و 6بیدار شید...
خوابیدن زیاد باعث خسته شدن ذهن و بدنتون در طول روز میشه و به همون نسبت علاقتون و تمرکزتون برای خوندن درس پایین میاد...
لذتی که در سحر خیزی به شما دست میده,حسی که به شما مفید بودن رو یاداوری میکنه ارزشمند تر از حتی سه ساعت بیشتر خوابیدنه...
از خودتون این حس خوب رو دریغ نکنید دوستان...
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
من در این مورد تجارب خوبی دارم ببین برای داشتن خواب مناسب یعنی به موقع خوابیدن خوب خوابیدن و به موقع بیدار شدن چند تا چیز خیلی مهمه 1-80 درصد مردم خواب در روز براشون مفیده و 20% نه من خودم جز اون 20% پس اگه شما هم جز اون 20% هستید روز ها نخوابید اگه جز 80 % هستید باید یا کمتر از 20 دقیقه بخوابید یا بیشتر از 90 دقیقه بین این دو بازه خوابیدن باعث کسالت در طول روز و به هم خوردن سیکل خواب میشه این کاملا علمیه و خودتون می تونید امتحان کنید اگه تا این جاش مفید بوده تا بقیه شم بگم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)