زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
اونایی که میگین سنجش گلابی بود لطفاً فردا کارنامه ی زیست 70-80 و شیمی 70-80تونو بذارین تا بفهمم عقل سلیم دارین!
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
چی بگم والا
اما کلا ببخشید ولی کار غیرمنطقی با ریسک بسیار بالاست
چون n تا آزمون هم که بدیم باز شرایط کنکور فرق داره واقعا جو و استرس و هیجانش
به همین علت من پارسال حرف شما رو میزدم اما سرکنکور جوری تایم از دستم در رفت که
ساعت 12:35-40 رسیدم به شیمی تازه ! و کلا باختم خودمو
سر کنکور از این سوپرمن بازیا نکنید به هیچ وجه
هر درس رو آروم و رون با آرامش بهش بپردازین و توی باتلاق سوالای سخت فرو نرین
اینطوری هم وقت کم نمیاد هم تراز و درصداتون راضی کننده تر میشه![]()
لطفا با تامل ببینید...
سنجش رشته ریاضی بشدت به کنکور نزدیک بود !!! البته یکم آسون تر ... شیمیمش محاسباتی زیاد داشت .... ولی در کل خیلی
حااااااااااال کردم !!!!
![]()
ادبیات در حد کنکور بود ولی بی دقتی کردم حساب کردم 60 زدم
عربی ام متوسط بود اونم همین حدودا
دینیش آسون بود 85 اینطورا زدم
زبانم پسیج دوم نرسیدم 70 زدم
اختصاصی
ریاضی متوسط بود و من طبق معمول بد زدم حساب کردم35 زدم
فیزیک آسون بود اونم بی دقتیا الکی کردم 60 زدم
شیمی ام در حد 93 بود بنظرم 35 زدم
در کل از آزمون قبلی بهتر دادم
خداییش اونقدرا ام آسون نبود فقط فیزیک و دینی از کنکورآسون تر بود
run forrest runnn
اره میدونم ممکنه کنکورمو خراب کنم این جوری این کارمو خوب نمیدونم چون خودم گذاشتم به حساب بی توجهیم و تلاش نکردنم
اره قبول دارم مثلا من درسته که میگم مدیریت نمیکنم اما خازن و مقاومت از فیزیک یا هندسه از ریاضی رو چون بلد نیستم رد میشم و این خودش به نظرم از رموز موفقیته چون مثلا من که شیمیم بهتر از بقیه درسامه با اینکارم بدون اینکه بخوام میتونم وقت بیشتری واسه شیمی بزارم
آره سخت بوده ولی کلا شیمیا سنجشم سخته و این یکی بنظرم نزدیک 93 بود
راستی من دیگه اختصاصی ها رو به ترتیب شیمی / فیزی / ریاضی میزنم و جواب هم داد و مثل آزمون قبلی تمرکزم سر اختصاصیا هم نخورد
هر درسش در حد یه سال بود مثلا شیمیی 93 ریاضی 91 دینی92 ولی در کل همون 92 فک کنم
از 93 آسون تر بود
run forrest runnn
ویرایش توسط daniad : 15 خرداد 1394 در ساعت 17:29
سوالاش نمیشه بگی زیاد راحت بود.ولی اصلا استاندارد نبود.مثلا 5 تا احتمال و آنالیز ترکیبی داده بود.
6 تا هم از تابع و توابع و معادلات
اونوقت یکی انتگرال و حد هم مستفیم نداده بودن.یا اینکه من ندیدم![]()
توی عمومی ها به نظرم سوالا خوب بود و از عملکردم راضی ام
ادبیات 80
عربی 95
دینی 91
زبان 95
اما توی زبان تخصصی خوب کار نکردم ؛ 13 تا سوال رو از دست دادم که 12 تاش غلط و 1 دونه اش سفید بود و درصدم شد 76
در حالی که معمولا توی بد ترین حالت 10 تا سوال زبان تخصصی رو از دست میدادم. تو این هفته چند تا آزمون جامع زبان تخصصی و البته درسای دیگه رو میزنم . امیدوارم بتونم عمومی ها رو در همین حد و تخصصی رو حداقل ده درصد بالاتر توی کنکور بزنم ؛ خیلی خووب میشه !!!
اینکه میگن چرت پود دروغه ولی تو عمومی ها دینیش استاندارد نبود و عربی هم متوسط رو به پایین بود زبان تقریبا آسون بود ادبیات هم متوسط رو به بالا اختصاصیا هم ریاضی ساده زیست متوسط ( نه آسون) فیزیک معمولی و شیمی هم تقریبا متوسط رو به بالا بود در کل آزمون خوبی بود
خدا..........
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)