ویرایش توسط saj8jad : 14 خرداد 1394 در ساعت 17:33
هدفتو بدون اطلاع انتخاب نکن که سخت میمونی توش بعدا ... رتبه کشوریت چند بود پارسال آقای mit ... البته میدونم الان این حرفارو قبول نمیکنی حتما باید این راهو بری
من درسم بد نیس ، n تام از این کلیپا دیدم ، بی اثر نیستن ولی یکی مث من که میدونه امسال به هدفش نمیرسه روش اثر نداره... با اینکه میدونم امسال قبول نمیشم ولی هنوزم دارم درسامو میخونم عجیبه....
انگیزه؟؟؟؟؟؟؟
اینقدمتنفرم ازکنکورامسال ک آرزودارم قبل کنکوری بلایی بیادسرم...دوروزه ک دنبال دعوام دیروزطرف نیومدسرقرار امروزم ی چنددقیقه ای میشه ک ازدعوابرمیگردم.....خودمم خوب میدونم ک آخرسرمث...پشیمون میشم ولی باخودمم دعوادارم...خدایاخوت کمکم کن....
دوتا خبر دارم یک خبر خوب... یک خبر بد!
خبر خوب اینکه هیشکی از زندگی هیشکی خبر نداره...
و خبر بد هم اینکه هیشکی از زندگی هیشکی خبر نداره...
اینا بیشتر آدمو جوگیر میکنن تا با انگیزه!!!!
انگیزه به عوامل بیرونی بستگی داره ولی عوامل درونی موثر ترن...میشه طرفو بکشونی سمت موفقیت ولی تو خودش نخواد امکان پذیر نیست
کسایی هم که انگیزه ندارن برن دنبال روش های انگیزشی درونی که پایدار تر و موندگار تره
دقیقا منم اینجوری شدم...دیروز ب مامانم میگفتم چی میشه مثلا من تا روز کنکور بمیرم؟!! اه دیگه خسته شدم ی حس عجیبی دارم تا ی هفته پیش خوب بودما ولی نمیدونم چرا ی هته هست که حس میکنم چیزی قبول نمیشم حس درس خوندنمم میره :'(
من خودم مشکلی واسه سال بعدندارم....
ولی وقتی پدرومادرم وانتظارایی ک ازم داشتن فک میکنم ازخودم متنفرمیشم
دوتا خبر دارم یک خبر خوب... یک خبر بد!
خبر خوب اینکه هیشکی از زندگی هیشکی خبر نداره...
و خبر بد هم اینکه هیشکی از زندگی هیشکی خبر نداره...
ممنون از کلیپ هات
دوستمون درست میگه
هدف مشخص انگیزه میاره که یک انگیزه خیلی قوی و طولانی مدت هست اما گاهی وقتا بسته به شرایط روحی آدم انگیزه ها تضعیف میشه که فقط به شرایط ربط داره یعنی مثلا یک روز اصلا آدم حس و حال درس خوندن نداره. در این حالت انگیزه آدم از بین نرفته فقط بسته به شرایط روحی اون فرد تضعیف شده که ممکنه از فرداش دوباره انگیزه برگرده
به نظر من این ویدئو ها کمک میکنه انگیزه قوی تر بشه و گاهی وقتا که انگیزه ضعیف میشه به خاطر شرایط که ممکنه این تضعیف انگیزه به مدت 1 ساعت یا 1 روز باشه با دیدن این ویدئو ها یک مقدار به ما کمک کنه و در حالت معمولی مونم انگیزه مارو قوی تر کنه و باعث شور و نشاط برای رسیدن به هدفمون بشه ....
اووووووووه چقدر حرف زدم !!!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)