خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 50
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط s5133611 نمایش پست ها

هر مشکلی که براتون پیش اومده ولش کن از همین فردا با قدرت هر چه تمام تر
      این یک هفته پایانی رو بجنگ ، قطعاً موفق میشی ، قطعاً

ببین داداشی؛
      پسر عموی خودم از تیرماه شروع کرد برای کنکور فکر میکنی رتبه اش چقدر شد؟
      (رشته ریاضی)
      35 هزار کشوری

در حالیکه دختر خاله مامانم حدوداً 2 هفته یک چند روز این ور و اونورتر قبل کنکور خوند فکر میکنی رتبه اش چقدر شد؟ (رشته تجربی)

3 هزار کشوری
      داداشی بیخیال تو این یک هفته نمیتونم با اصاب خراب درس بخونم اصلا حوصله ندارم که فکر کنم به شرایط موجود چه برسه

زندگی

من اگه روند رو ادامه میدادم و اون مشکل لعنتی برام پیش نمیومد رتبه خیلی خوبی میگرفتم ولی حیف واقعا حیف
      زندگی زیباست

زیبابینان زیبایی بینند

2. Top | #32
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من از مهر شروع کردم، روزی 4-5 ساعت حدوداً و هدف هم قبولی توی رشته های کامپیوتر (فرقی نمیکنه) یا برق مخابرات یا الکترونیک در دانشگاه های Top 10 ایران است.

3. Top | #33
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmad-Rp نمایش پست ها
      داداشی بیخیال تو این یک هفته نمیتونم با اصاب خراب درس بخونم اصلا حوصله ندارم که فکر کنم به شرایط موجود چه برسه

زندگی

من اگه روند رو ادامه میدادم و اون مشکل لعنتی برام پیش نمیومد رتبه خیلی خوبی میگرفتم ولی حیف واقعا حیف

ببین داداش من ، واقعاً میشه ، باید باور کنی که میشه و اِلا نمیشه!!!

چندتا مثال برات بیارم که همین یک هفته دو هفته آخر خوندن
      و الان بهترین دانشگاه های ایران دارن درس میخونن!

حداقل کنکور سراسری قبل رو که میتون بررسی کنی و با بررسی همون کنکورها قطعاً یک جای خوب قبول میشی!

چرا ریشه به تیشه عمرت میزنی!
      یالا پاشو برو بشین درست رو بخون تا پدرومادرت رو خوشحال کنی و بهت به عنوان فرزند خانواد افتخار کنند.

موفق باشی داداشی
      یاعلی(ع)

4. Top | #34
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      29ببی
      برا کسی ک تاحلا نخونده این چند روزه طلاس اولین باری ک ادم یه چیزیو مخونه بصورت پایداره اما مدت کمی میمونه تو ذهنش اما وقتی دوباره و دوباره میخونی بلدی ها اما فک میکنی غلطه نمی زی چون شک داری من دینی اولین بار ک خوندم 90 هم می زدم (چون بین گذینه ها فقط یکی برام اشنا بود و جواب بود )نمی دونم این اخررر چی شد فکنم چون زیاد دورش کردم

5. Top | #35
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza69 نمایش پست ها
      29ببی
      برا کسی ک تاحلا نخونده این چند روزه طلاس اولین باری ک ادم یه چیزیو مخونه بصورت پایداره اما مدت کمی میمونه تو ذهنش اما وقتی دوباره و دوباره میخونی بلدی ها اما فک میکنی غلطه نمی زی چون شک داری من دینی اولین بار ک خوندم 90 هم می زدم (چون بین گذینه ها فقط یکی برام اشنا بود و جواب بود )نمی دونم این اخررر چی شد فکنم چون زیاد دورش کردم

خب یه بار دیگه 42 درس دین و رو دوره کن مگه چقدر ازت وقت میگیره؟

نهایت امر شما واسه هر درس دین و زندگی 15 دقیقه فقط برای مرور سریع بزارید

حساب کن 42×15=630 دقیقه که در کل میشه 10.5 ساعت

یعنی شما در یک روز میتون هم دین و زندگی و هم زبان رو مرور کنی

اگر شما فرضا 15 ساعت در روز مطالعه کنی

10.5 برای مرور جامع دین و زندگی

4.5 ساعت برای مرور جامع لغات و گرامر کاربردی زبان انگلیسی

موفق و پیروزباشید برای من هم دعا کنید
      یاعلی(ع)

6. Top | #36
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Keiv4n نمایش پست ها
      من از مهر شروع کردم، روزی 4-5 ساعت حدوداً و هدف هم قبولی توی رشته های کامپیوتر (فرقی نمیکنه) یا برق مخابرات یا الکترونیک در دانشگاه های Top 10 ایران است.

ان شاء الله قبول میشی داداش ، اینقدر حرص نخور پیر میشی

موفق باشی
      یاعلی(ع)

7. Top | #37
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط s5133611 نمایش پست ها

خب یه بار دیگه 42 درس دین و رو دوره کن مگه چقدر ازت وقت میگیره؟

نهایت امر شما واسه هر درس دین و زندگی 15 دقیقه فقط برای مرور سریع بزارید

حساب کن 42×15=630 دقیقه که در کل میشه 10.5 ساعت

یعنی شما در یک روز میتون هم دین و زندگی و هم زبان رو مرور کنی

اگر شما فرضا 15 ساعت در روز مطالعه کنی

10.5 برای مرور جامع دین و زندگی

4.5 ساعت برای مرور جامع لغات و گرامر کاربردی زبان انگلیسی

موفق و پیروزباشید برای من هم دعا کنید
      یاعلی(ع)

بنده خدا تو طول روز باید یه کوچولو استراحتی کنه .... ولی باز برنامه خوبی بود ایول

8. Top | #38
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      ساعت معالعه من زیاده ک بزار بگم شب 12 میخابم 5 بیدار میشم یکو نیم کلا کم کن برا نهار و.. .
      ولی گفتم ک تمام وقت یعنی همه وقتمو مطالعه کردم ولی میدونم سرعت خوندنم پایین چند ساله نخوندم اخه
      انگلیسی ام خوبم نمی دونم چرا گند میزنم یعنی وقتی سوالا رو چک میکنم درستشو می دونم ردینگ وقت میگیره فقط ازم

9. Top | #39
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من از پارسال یعنی سوم دبیرستان شروع کردم به تست زدن برا ادبیات و ریاضی و زیست ولی نتیجش این شد که معدل نهاییم بد شد (۱۷) تابستونم خوب خوندم و این روند تا اوایل بهمن ادامه داشت ولی از اون به بعد تا ۲۰ فروردین نخوندم یعنی روزی ۲-۳ ساعت فقط... عیدمم از دست دادم... از آخرای فروردین تا. الانم حدودا ۸-۱۰ ساعت میخونم ، نمیدونم چی میشه... خیلی استرس دارم ، هدفم داروسازی ارومیه است ولی با توجه به هیات علمی بودن پدرم جای دیگه ام قبول شم بعد یه ترم میتونم انتقال بگیرم ارومیه، یعنی در هر صورت رتبه ام نباید بیشتر از ۲۵۰۰ اینا باشه...! درصدامم بد نیست حتی تو بعضی از درسا مث ادبیات و زبان و فیزیک عالیه ولی امید ندارم امسال قبول شم

10. Top | #40
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط paria_7 نمایش پست ها
      من از پارسال یعنی سوم دبیرستان شروع کردم به تست زدن برا ادبیات و ریاضی و زیست ولی نتیجش این شد که معدل نهاییم بد شد (۱۷) تابستونم خوب خوندم و این روند تا اوایل بهمن ادامه داشت ولی از اون به بعد تا ۲۰ فروردین نخوندم یعنی روزی ۲-۳ ساعت فقط... عیدمم از دست دادم... از آخرای فروردین تا. الانم حدودا ۸-۱۰ ساعت میخونم ، نمیدونم چی میشه... خیلی استرس دارم ، هدفم داروسازی ارومیه است ولی با توجه به هیات علمی بودن پدرم جای دیگه ام قبول شم بعد یه ترم میتونم انتقال بگیرم ارومیه، یعنی در هر صورت رتبه ام نباید بیشتر از ۲۵۰۰ اینا باشه...! درصدامم بد نیست حتی تو بعضی از درسا مث ادبیات و زبان و فیزیک عالیه ولی امید ندارم امسال قبول شم
      میشه درصد هاتو بگی

26

11. Top | #41
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

برای چی امید ندارین قبول بشین؟
      شما که میگین درصداتون تو درسهای ادبیات و زبان و فیزیک خوب هستش پس چرا ناامیدین؟!

این رو بهتون بگم که الان خیلی ها مثل وضعیت شما رو دارند همین یک هفته آخر و بخونی قبول قبولی.

موفق باشید
      یاعلی(ع)

12. Top | #42
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza69 نمایش پست ها
      میشه درصد هاتو بگی

26
      ادبیات ۷۰
      عربی ۳۰
      دینی ۷۰
      زبان ۹۰-۱۰۰
      ریاضی ۴۰
      زیست ۳۵
      فیزیک ۷۲
      شیمی ۵۵

13. Top | #43
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها

برای چی امید ندارین قبول بشین؟
      شما که میگین درصداتون تو درسهای ادبیات و زبان و فیزیک خوب هستش پس چرا ناامیدین؟!

این رو بهتون بگم که الان خیلی ها مثل وضعیت شما رو دارند همین یک هفته آخر و بخونی قبول قبولی.

موفق باشید
      یاعلی(ع)

نمیدونم...حس میکنم میتونستم خیلییی بهتر بخونم...
      مرسی ، ممنون ، ایشالا هممون به هدفامون برسیم

14. Top | #44
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      درضمن من چون جهشی خوندم خیلی بهم تیکه میندازن که تو هنو عقلت نمیرسه که بخوای کنکور بدی و اینا ، اون ۲ ماهی ام که درس نخوندم به خاطر این حرفا بود که انگیزمو از دست دادم ولی الان که فک میکنم اصن ارزش نداشت به حرفای بقیه فک کنم چه برسه ۲ ماهو از دست بدم..‌

15. Top | #45
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      درضمن من چون جهشی خوندم خیلی بهم تیکه میندازن که تو هنو عقلت نمیرسه که بخوای کنکور بدی و اینا ، اون ۲ ماهی ام که درس نخوندم به خاطر این حرفا بود که انگیزمو از دست دادم ولی الان که فک میکنم اصن ارزش نداشت به حرفای بقیه فک کنم چه برسه ۲ ماهو از دست بدم..‌
      چون خودمو کلا خیلی مسخره کردن درک میکنم چی میگی ولی مخای بهشون بفهمونی مخای بدونن اشتباه می کردن یه جوری کنکور بده ک رتبه ات بهشون بفهمون فهم کی پایین تره
      نگرا ن نباش درصدادت عالیه برو بالا درصدا مزخرف منو ببین امید بگیری کلیپ انگیزشی لس براون ببین هوشیاری برتر سرچ کن

47

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)