خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 456 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 61 به 75 از 89
    1. Top | #61
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط milad mirzaie نمایش پست ها
      خواهش میکنم. اول تستای سراسری تجربی بعد فیزیک ریاضی. ازمون دوره ای اگه شامل تستای کنکور میشه بزنید.( اگه همون تستایی که پایان هرفصل تو گاج سفید هست رو میگید به نظرم اونا اسونن.جاش اگه تستای اخیر رو زدید برید سراغ سوالای سنجش و قلم چی)
      سلام جدیدا یه چیزایی اومده می گن تکنیک تصویر سازی و عدم فراموشی و .. شما چطوری مطالعه می کنید ؟
      ترتیب حل سوالات دفترچتون چطوری بود ؟
      آیا مشاور داشتید یا نه ؟
      درسا رو چند بار مرور کردید تو طول سال ؟ عربی رو تابستون جمع بندی کردید یا در طول سال ؟
      تو سال کنکورتون اینترنت هم میومدید یا نه ؟ اگه آره ساعتشم لطف کنید که میانگین چقدر میومدید و چیکارا می کردید (فضولی نباشه
      )
      بعد این آواتارتون همون موسسه آموزشی کنکور هدف هست ؟ فامیلمون رفته میگفت 18میلیون واسه 3 ماه تابستون گرفتند !! شما چرا این عکس گذاشتید ؟ (خودتون رفتید اونجا ؟؟ )
      بعد اینکه از این همایش ها و به ویژه اردوهای نوروزی رفتید ؟
      الان پزشکی می خونید هزینه هاش چطوریه ؟ سخته یا آسونه ؟ الان چقدر مطالعه می کنید روزی ؟ یکی می گفت یه گوشی 2 میلیون هست ! می خواستم ببینم شما چقدر خرج کردید تا الآن ؟
      ویرایش توسط Am7r : 13 خرداد 1394 در ساعت 12:55

2. Top | #62
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Am7r نمایش پست ها
      سلام جدیدا یه چیزایی اومده می گن تکنیک تصویر سازی و عدم فراموشی و .. شما چطوری مطالعه می کنید ؟
      ترتیب حل سوالات دفترچتون چطوری بود ؟
      آیا مشاور داشتید یا نه ؟
      درسا رو چند بار مرور کردید تو طول سال ؟ عربی رو تابستون جمع بندی کردید یا در طول سال ؟
      تو سال کنکورتون اینترنت هم میومدید یا نه ؟ اگه آره ساعتشم لطف کنید که میانگین چقدر میومدید و چیکارا می کردید (فضولی نباشه
      )
      بعد این آواتارتون همون موسسه آموزشی کنکور هدف هست ؟ فامیلمون رفته میگفت 18میلیون واسه 3 ماه تابستون گرفتند !! شما چرا این عکس گذاشتید ؟ (خودتون رفتید اونجا ؟؟ )
      بعد اینکه از این همایش ها و به ویژه اردوهای نوروزی رفتید ؟
      الان پزشکی می خونید هزینه هاش چطوریه ؟ سخته یا آسونه ؟ الان چقدر مطالعه می کنید روزی ؟ یکی می گفت یه گوشی 2 میلیون هست ! می خواستم ببینم شما چقدر خرج کردید تا الآن ؟
      سلام. دوره زیاد ازهمه چی بهتره و دیگه نیاز به تکنیک نیست. هردرس متفاوت بود و هرکسی هم سیستم دوره کردنش متفاوته اما کمه کم سه دور دوره شده بود واسم ( یه تایمایی میشه با تست دوره کرد). عربی رو از مهر شروع کردم. تابستون زیاد برنامه ریزی درستی نداشتم. میخوندم اما نادرست. ن دینی سال دوم رو نزدیک 4 دور تو تابستون خوندم ( که البته اشتباه بود). مشاورهم نداشتم معلمای مدرسه و مشاوره مدرسه وکمک پدرم. اون موقع زیاد اهل اینترنت نبودم. شاید در هفته دوساعت.اونم بیشتر سایت کانون و سایت کنکور و بعضی مواقع ورزش3.
      قضیه این عکس هم ربطی به موسسه هدف نداره. بنده الان تو کار مشاوره و تدریس شیمی هستم که با یکسری از دوستان این گروه رو راه اندازی کردیم. همایش و اردوهم نرفتم کلا. چون معلمای مدرسم خوب بودن اونایی هم که بدبودن جاش از کتابای کمک اموزشی استفاده کردم. من ترم 6 عستم فعلا هزینه خاصی نداره جز کتاب که اونم خیلی جاها با خفیف 30 -50 درصد میفروشن. من فقط هزینه کتاب و روپوش و رفت وامد دادم.

3. Top | #63
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها
      اینم روش خوبیه شاید من هم یدونه ببرم سر جلسه

کنکور ولی خب دل بچه ها آب میشه ، نامردیه دادا

مگرم اینکه تقسیم کنم با بچه های دور برم

این نوشابه هارو تو سوپرمارکتا میفروشن دیگه؟!!
      من نخوردم تا حالا!
      فردا آزمون شبیه ساز 92 دارم. امتحانش میکنم ببینم چجوریاست.

4. Top | #64
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط milad mirzaie نمایش پست ها
      سلام. دوره زیاد ازهمه چی بهتره و دیگه نیاز به تکنیک نیست. هردرس متفاوت بود و هرکسی هم سیستم دوره کردنش متفاوته اما کمه کم سه دور دوره شده بود واسم ( یه تایمایی میشه با تست دوره کرد). عربی رو از مهر شروع کردم. تابستون زیاد برنامه ریزی درستی نداشتم. میخوندم اما نادرست. ن دینی سال دوم رو نزدیک 4 دور تو تابستون خوندم ( که البته اشتباه بود). مشاورهم نداشتم معلمای مدرسه و مشاوره مدرسه وکمک پدرم. اون موقع زیاد اهل اینترنت نبودم. شاید در هفته دوساعت.اونم بیشتر سایت کانون و سایت کنکور و بعضی مواقع ورزش3.
      قضیه این عکس هم ربطی به موسسه هدف نداره. بنده الان تو کار مشاوره و تدریس شیمی هستم که با یکسری از دوستان این گروه رو راه اندازی کردیم. همایش و اردوهم نرفتم کلا. چون معلمای مدرسم خوب بودن اونایی هم که بدبودن جاش از کتابای کمک اموزشی استفاده کردم. من ترم 6 عستم فعلا هزینه خاصی نداره جز کتاب که اونم خیلی جاها با خفیف 30 -50 درصد میفروشن. من فقط هزینه کتاب و روپوش و رفت وامد دادم.
      از شما ممنونم
      سوالای دفترچه رو به ترتیب خودش زدید یا درسهایی رو جابجا کردید ؟

5. Top | #65
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Am7r نمایش پست ها
      از شما ممنونم
      سوالای دفترچه رو به ترتیب خودش زدید یا درسهایی رو جابجا کردید ؟
      خواهش میکنم. اول میرفتم به ترتیب بزنم اما مثلا اگه ادبیات سخت بود ادامه نمیدادم و میرفتم سراغ دینی که خیلی خوب بودم توش. اینجوری هرچقدم سوالاش سخت باشن چون بلدبودم تا یه حدی میزدم. تو اختصاصی هاهم اگه ریاضی سخت بودم میرفتم سراغ شبمی و بعد زیست و بعد فیزیک و بعد ریاضی

6. Top | #66
      کاربر فعال

bazande
      نمایش مشخصات

تجربه شما سر جلسه کنکور !

سلام در مورد این موضوع تو انجمن گشتم موردی پیدا نکردم اگه تکراریه شرمنده!
      خب میرم سر اصل مطلب . کنکوری ها لطفا بیان و از تجربشون سر جلسه کنکور از اون موقعی که شروع به جواب دادن کردن و در طی پاسخدهی به سوالات با خودتون گفتین که کاش فلان کارو قبل کنکور میکردم یا کاش فلان کارو نمیکردم یا فلان مبحث رو میخوندم کلا میخوام حس و حالتون رو دقیق بدونم
      مرسی از همگی

7. Top | #67
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      با هیشکی قبل کنکور در مورد درس حرف نزنید،

8. Top | #68
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط petotem نمایش پست ها
      با هیشکی قبل کنکور در مورد درس حرف نزنید،
      آره بابا اين مهمترين اصله
      بعضيا انقد چرت و پرت قبل امتحان يا كنكور ميگن كه دوست داري لهشون كني

9. Top | #69
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      استرس قبل کنکور فقط تا زمان شروع ازمون هست و برای همه افرادی که تلاش کردن استرس هست
      روحیتون را از دست ندید من امسال چندین نفر بیشتر از ده نفر را می شناسم.که نتایجشون توی تمام ازمون ها چه جامع سنجش یا قلم چی بهتر از کنکورشون بوده اما وقتی سوالات زیست یا شیمی یا فیزیک امسال را دیدم روحیشون را باختن و نتیجه غیرمنتظره گرفتن البته میدونم تا زمانیکه تجربه نکنید نمی فهمید من چی بگم

Sent from my LG G3
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

10. Top | #70
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      از این بیسکویت چرب روغنیا که میدن سر جلسه نخورین که جد آبادتون میاد جلوی چشتون برای عرض ارادت
      آها راستی حواستونم به این مراقبای خوجل موجل پرت نشه
      اگه من حواسم همش به اون نبود، الان کرسی پزشکی تو چنگم بود. نامردا گرفتنش ازم
      قشنگ معلوم بود توطئه اسرائیل مادر به خطاست

11. Top | #71
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      امسال سر جلسه کنکور بهتون چی دادن ؟

به ما ک فقط ی بیسکویت دادن !

سال اول ی ساندیس گرم و بی مزه دادن بهمون !نامردا همونم دیگ نمیدن !

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

12. Top | #72
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AGHA JAVAD نمایش پست ها
      امسال سر جلسه کنکور بهتون چی دادن ؟

به ما ک فقط ی بیسکویت دادن !

سال اول ی ساندیس گرم و بی مزه دادن بهمون !نامردا همونم دیگ نمیدن !
      آب معدنی گرم و کیک...کولر هم نبود و خیلی گرم بود

13. Top | #73
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من در طول سال با وجود اینکه درسم واقعا خوب بود تنبلی کردم و از دروس پایه خیلی کم خونده بودم پیش دانشگاهی رو هم ناقص خونده بودم و کلا اوضاع بدی بود...روز قبل کنکور تا ساعت 1 شب داشتم کتاب های جمع بندی میخوندم خودشم درس هایی که قبلا نخونده بودمشونیعنی بدترین روز عمرم بود یادش که میفتم دلم آتیش میگیره..ولی برای کنکور 95 واقعا دارم میخونم و دلم میخواد سال بعد روز قبل کنکور خیالم راحت باشه

14. Top | #74
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ما سر جلسه مراقبمون خیلی خوشگل بود
      امسال خدا کنه نیاد

15. Top | #75
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مهدیه بانو نمایش پست ها
      آب معدنی گرم و کیک...کولر هم نبود و خیلی گرم بود
      باز جای ما سرد بود یخ زدیم !!

ولی آب با پارچ میدادن معدنی ندادن نامردا ! البته من کلش 1 ساعت ونیم سرجلسه بودم

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 456 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)