خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34
    نمایش نتایج: از 46 به 49 از 49
    1. Top | #46
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط masoodflanker نمایش پست ها
      چه ربطی به حضور نداشتن بابات داره؟؟من تو کل زندگیم سهمم از بابام متوسط هفته ای دو روز بود یعنی ماهی هشت روز اینا بابامو میدیدم(به دلیل شغلش محل کارش رو مدام عوض میکنن!!) شما حالا خوبه تو دوران کنکور24 هفتش بابات پیشت بوده من به غیر از اسفند که کل ماه بابام نیومد خونه کلا سر جمع 12 هفته بابام خونه بوده!!پس من که از شما کمتر حضور بابامو همرام داشتم دوبرابر شما باید سهمیه بگیرم!!!
      بعضی از همینا که سهمیه دارن از حضور پدرشون رنج میبرن . عین جانبازان اعصاب و روان .

2. Top | #47
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Itak نمایش پست ها
      بعضی از همینا که سهمیه دارن از حضور پدرشون رنج میبرن . عین جانبازان اعصاب و روان .
      چند درصداشون اینجورین؟؟پس اون موقع فقط به اونا و شهیدا سهمیه میدادن دیگه!!پسر دایی من با رتبه چهار هزار منطقه صنعتی شریف مواد قبول شد کلا شرایطش از من بهتره هر روز باباش خونشونه باباش هم هیچ مشکل خواصی نداره فقط یکم ترکش اینا رفته تو دستش و تو پاش یکی ببینه خیلی باید دقت کنه تا بفهمه دست باباش یکم مشکل داره و خوب تا نمیشه!!یکی از دوستام با 3 هزار کشور برق تهران قبول شد چون باباش قبل از اینکه حتی ازدواج بکنه یه سال زندانی عراقیا بوده الان باباش دکتره وضع زندگیشون هم خیلی خیلی بهتر از زندگی ما هست!!الان اینا چه سختی کشیدن که باید بهشون سهمیه داده بشه؟؟

3. Top | #48
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط masoodflanker نمایش پست ها
      چند درصداشون اینجورین؟؟پس اون موقع فقط به اونا و شهیدا سهمیه میدادن دیگه!!پسر دایی من با رتبه چهار هزار منطقه صنعتی شریف مواد قبول شد کلا شرایطش از من بهتره هر روز باباش خونشونه باباش هم هیچ مشکل خواصی نداره فقط یکم ترکش اینا رفته تو دستش و تو پاش یکی ببینه خیلی باید دقت کنه تا بفهمه دست باباش یکم مشکل داره و خوب تا نمیشه!!یکی از دوستام با 3 هزار کشور برق تهران قبول شد چون باباش قبل از اینکه حتی ازدواج بکنه یه سال زندانی عراقیا بوده الان باباش دکتره وضع زندگیشون هم خیلی خیلی بهتر از زندگی ما هست!!الان اینا چه سختی کشیدن که باید بهشون سهمیه داده بشه؟؟
      منم گله دارم حق امسال اونا که شرایطشون داغونه خورده شده . خدا نگذره ازشون

4. Top | #49
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بچه ها منم دید خوبی نسبت به این سهمیه ای ها نداشتم
      ولی... این ترم واحد دفاع مقدس داشتیم مستند هایی که دیدم واقعا خیلی روم تاثیر گذاشت
      اصن به اون شهدای غواص فکر کنید فکر کنید خونوادشون چی کشیدن... البته منظورم اون شهدا و جانباز های واقعیه نه افراد معلوم الحال

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)