منم که دارم میگم که باید بهترین بیمه و حقوق رو برای این عزیزان و خانوادشون فراهم کنن..اما موضوع کنکور هیچ ربطی به اینا نداره و نباید که یه نفر چون باباش جانباره توی یه مسابقه علمی یه صفر رتبش بیفته..میگی بابام چند هفته بیمارستانه و اینا،واقعا که ایشالله خدا شفای عاجل بده و باید درمانشون رایگان باشه،ولی دلیل نمیشه یه نفر مثل شما با معدل زیر ۱۹ دانشگاه تهران بخونه..من که نمیگذرم چون رانته و حق الناسه و انشائالله به حق جدم خدا هم نگذره و هرکس هم که این طوری درس میخونه خیر نبینه و نمیبینه چون حق من و امثال منو خورده.خخخخخ یه صفر رتبه بیفته و ۵۰۰۰ بشه ۵۰۰..خیلی جالبه
رزمنده هایی که به شهادت نرسیدند و جانباز نشدند هیچ گونه امتیاز مادی در ایران ندارند!!! (امتیاز معنوی رو هم خدا میدونه)اگه دفترچه كنكور رو بخوني جانبازان ٢٥ درصد به بالا و فرزندانشون و فرزندان آزاده و شهدا و خود افراد رزمنده جز سهميه ايثارگري اند
پس نمیشه گفت سهمیه ایثارگری...
ویرایش توسط سیدرضا بازیار : 10 خرداد 1394 در ساعت 01:12
خواستم این موضوع رو بگم. برید قبولی های قلمچی رشته هوافضا دانشگاه صنعتی شریف رو ببینید. طرف با رتبه 18000 چون سهمیه داشته قبول شده یعنی تقریباً دو صفر انداختند براش. درصداش هم که جالب بود شیمی -9 فیزیک 1.5 ریاضی 5
Moonlight Shines Upon The Guilty And The Innocent Alike
من کاری ندارم که معدلت چیه اما شما با اون سهمیه ایثارگری که داری به احتمالا80درصد قبولی
زندگی پانتومیم است
حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای...
اونایی که سهمیه ایثار گری دارن نوش جونشون دم خودشون و بابا هاشون هم گرم
دوستان ی جوری میگن نا عدالتیه اگه اینایی که سهمیه دارن برن دکتر مهندس شن جامعه داغون میشه و این چیزا
انگار فک میکنن همین الان دکتر و مهندسای خودمون هر کدوم ی پا دکتر حسابین والا
یکی تیغ جراحی تو شکم مریض جا میزاره یکی یه ساختمون میسازه با ی زلزله 0.25 ریشتری کلش میاد پایین![]()
طمع به خاک فرو می برد حریصان را
ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید
درود بر دل من باد کز ستم کیشان
ستم کشید ولی بار منتی نکشید
دقیقاً درسته کنکور سراسری رو هم این اواخر دارن کم کم سخت ترش میکنن
اما این موسسات و آزمون های آزمایشی مسخره با این سبک آزمون طراحی کردنشون فقط میخواهند بگن مثلاً ما از همه برتریم ،
همین مدادچی خودمون یک آزمونشو بررسی کردم سوالات شیمیش در حد المپیاد
بود و سوالات ریاضیش خیلی خیلی از سطح کنکور بالاتر بود.
کلاً این آزمون های آزمایشی حال بهم زنن!
همین
موفقیت همین نزدیکی هاست
یاعلی(ع)
میگم این صنعت شریف هم دیگه مثل سابق نیستا !!!
الان به دلیل بهتر و بالا تر بودن سطح علمی دانشجو های دانشگاه ستاری تمامی کنفرانس های بین المللی و داخلی هوافضا یکی دو سالی میشه از صنعتی شریف گرفتن دادن به
ستاری ...الان واسه انتخاب استاد های ستاری میان از شهید بهشتی و صنعتی و تهران گلچین میکنن !
بحث این چیزا نیست دوست عزیز
بحث اینه که دو نفر که هر جفتتون هم سهیمه دارین نشستین برا هم نوشابه باز میکنید !
این میگه برو حال کن اون میگه قربونت برم !
برید از دل اونایی بپرسید که ندارن این سهمیه رو ...
اگه شما سهمیتون عادلانه است و طبق شرایطتون واقعا لایقش هستید ، لعنت بر کسی که میگه حلال نیست .
سهمیه هیئت علمی هم چیز مزخرفیه حرفی توش نداریم ما .
Moonlight Shines Upon The Guilty And The Innocent Alike
چه ربطی به حضور نداشتن بابات داره؟؟من تو کل زندگیم سهمم از بابام متوسط هفته ای دو روز بود یعنی ماهی هشت روز اینا بابامو میدیدم(به دلیل شغلش محل کارش رو مدام عوض میکنن!!) شما حالا خوبه تو دوران کنکور24 هفتش بابات پیشت بوده من به غیر از اسفند که کل ماه بابام نیومد خونه کلا سر جمع 12 هفته بابام خونه بوده!!پس من که از شما کمتر حضور بابامو همرام داشتم دوبرابر شما باید سهمیه بگیرم!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)