چرا نمیتونی چرا غولش کردی واسه خودت
منم نخوندم
ولی تو این 3 روز اگه تمام تلاشتو بکنی مطمئن باش بیستم میشی
منم وضعم مثل توئه ولی تو این مدت با توکل به خدا تلاشمو میکنم بی شک نتیجشم میبینم هیچ کاری غیر ممکن نیست
----------------------
ویرایش شد فک کردم دختری :d
ویرایش توسط Fatemeh2Net : 06 خرداد 1394 در ساعت 21:02
منم اطلاع خاصی راجع به این مسائل شهریور امتحان دادن ، ندارم ، ولی خب میخوای این 2 روز رو چی کار کنی ؟ !
میتونی تقسیم کنی بنظر من زیست بخونی یه مقدار ، بعد امتحان بعدیم بخونی !!
منظورمو گرفتی ؟ -> استفاده درست از وقت !!
Dear GOD
Thank you for
Everything
بابا بيخيال… هر سال كه ميگذره ميگيم سال قبل خيلي آسون بوده و … ولي هيچوقت تو موقعيت سال قبليا نبوديم. نهايي سخت نيس شما سختش ميكنيد. با محيط آزمون دادنتون يا غول ساختن واسه خودتون و…
راحت تو اين چند روز درستونو بخونيد. تا شنبه كه وقت داريد واسه يه كتاب خيلي زياده. ميتونيد كل كتابو چند بار دوره كنيد و ٢ ٣ تا هم نمونه سوال حل كنيد. نهاييو واسه خودتون غول نكنيد.
الان اگه بخونی خوبیش این که با درس فاصله نگرفتی و چون تحت فشاری بیشتر می خونی شهریور زمان بیشتری داره هم می تونه به نفعت باشه هم به ضررت چون اغلب کسایی که همچین کاری می کنن بدتر میشن که بهتر نمیشن کلا چه شهریور باشی که خرداد تاثیرش تو کنکور با توجه به تراز محاسبه میشه به هر حال همه چیزو در نظر بگیر
بابا کجای دینی حال گیری بود؟؟ سوالاش که سخت نبود اصلا.............فقط از چیزایی که کمتر فکرشو میکردیم سوال داده بود......... دیدیم که توی عربی و ادبیات هم تکرار نشد این روند........همه چیز توی کتابه.........زیست هم به همین منواله.......... ولی امروز من دیدم بچه ها از یه مطالبی حرف میزدن که انگار...........خدایی مسائل ژنتیک سالهای قبلو نگاه کنین.........من نمیدونم به این جماعت چی بگم..........فقط استرس الکی میدن.......... البته شما مستثنی از این سخنان منی بانو.........حتی اگر نظر تو هم همون باشه!!
خب دیگه لپ کلام همینه
از یک جاهایی سوال میدن ک فکرشو نمیکنیم
دقیقا مثل دینی.....
ژنتیک نهایی رو که بیخیالش.....من یکی با فصل هورمون ها به خورده مشکل دارم و از فصل11یک سوالو
همیشه قاطی میکنم...بافصل6هم کنارنمیام اصلــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــا
ادبیات من بادوتا سوال نساختم که یه چیزی نوشتم خداکنه نمره رو بدن
با اینکه 3درس رو نخوندم رفتم سرجلسه
بچه ها من دو تا سوال دارم :1-تو صفحه 246 خط سوم اگه به جای نمو بنویسیم رشد غلطه؟
2-تو ص 247 بند دوم کبد و پانکراس قبلا تشکیل شدن و بعد معلوم میشن؟اره دیگه
واقعا که !
کلا میگم اینو که اگه میخوای شهریور بری بدی زیستو کلا و بیخیال تجربی شید..والا!
اونم چی !؟ زیست سوم اسون ترین زیست و راحت
نه قید سوال میدن نه میپچونن نه نکته خفن میارن نه ترکیب میکنن....فقط متن کتابه ! اینو نمیتونید بخونید؟؟!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)