سلام ، بچه ها
يه سوال داشتم
ايا من مي تونم براي رشته پزشكي از دانشگاه هاي شهرستان ها به دانشگاه تهران يا بهشتي انتقالي بگيرم؟!؟ شدت معلوليت متوسط دارم و شناسنامه ام هم ماله تهرانه مي تونم محل زندگيم رو هم تهران كنم .
به نظرتون ميشه!؟؟!؟
سلام ، بچه ها
يه سوال داشتم
ايا من مي تونم براي رشته پزشكي از دانشگاه هاي شهرستان ها به دانشگاه تهران يا بهشتي انتقالي بگيرم؟!؟ شدت معلوليت متوسط دارم و شناسنامه ام هم ماله تهرانه مي تونم محل زندگيم رو هم تهران كنم .
به نظرتون ميشه!؟؟!؟
زندگي شهد گل است كه زنبور روزگار مي مكدش !!
ویرایش توسط Tia : 26 دی 1396 در ساعت 16:49 دلیل: عنوان
سلام
من راجع به شرایط خاص اطلاع ندارم
اما تا جایی که میدونم انتقالی اگه سهیمه هیئت علمی نداشته باشی تقریبا غیرممکنه ... اونم به دانشگاه تهران ... مگه دختر باشی و ازدواج کنی به خاطر ازدواج انتقالی بگیری
انتقال به دانشگاه های تهران بطور کلی انتقال دانشجو به هریک از دانشگاه های تهران ممنوع است و تنها در شرایط ذیل انجام می شود :1. شهادت، فوت یا معلول شدن سرپرست خانواده دانشجو بطوریکه وی به تشخیص مراجع قانونی، به عنوان کفیل خانواده شناخته شود.2. بیماری صعب العلاج یا معلولیت موثر دانشجو، به نحوی که به تشخیص شورای عالی پزشکی قادربه ادامه زندگی بطور مستقل نباشد. ازدواج رسمی و دائمی دانشجوی دختر که محل تحصیل یا اشتغال شوهر در تهران باشد به تائید مراجع ذیربطتبصره 1: هر یک از موارد مذکور در این ماده باید بعد از قبولی دانشجو در دانشگاه صورت گرفته باشد.تبصره : اشتغال به کار همسر دانشجو در تهران باید به صورت رسمی و یا پیمانی دولت باشد و ارائه حکم اشتغال ضروری است.تبصره : اشتغال به کار همسر دانشجو در تهران در مشاغل آزاد یا خصوصی در اولویت بعدی در صورت وجود ظرفیت با نظر شورای انتقال صورت می گیرد و ارائه گواهی اشتغال و سکونت با تأیید مراجع قانونی یا نیروی انتظامی ضروری است.تبصره : در صورتی که محل تحصیل دانشجوی دختر رتهران باشد و شوهر او نیز در شهرستان ، دانشجوباشد اگر رشته تحصیلی دختر در شهرستان موجود نباشد شوهر او می تواند به تهران منتقل شود.تبصره : صحت هر کدام از موارد مذکور باید به تأیید دانشگاه مقصد نیز برسد.بنده ٢ ميگه معلوليت موثر حالا سوالم اينه معلوليت شدت متوسط هم شامل حال ميشه يا نه ؟!؟ خيلي برام مهمه .
زندگي شهد گل است كه زنبور روزگار مي مكدش !!
سلام
يكي از دوستام پزشكي اروميه ميخواند همين پارسال يكي را تو دانشگاه تهران پيدا كرده و بهش 70ميليون پول داده تا اون طرفه كه تهران درس ميخوند بياد دانشگاه تهران و برعكس.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)