نوشته اصلی توسط alireza000 ینی همون سبز جواب بود دروووووووووغ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
نوشته اصلی توسط Wild Rose دروووووووووغ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟ ن امتحان نهایی ادبیات فارسی 3 خرداد 94 + پاسخ ( سوم رياضي,سوم تجربي ) اینم جوابا دان کن ببین مگ خودت چی نوشتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط alireza000 ن امتحان نهایی ادبیات فارسی 3 خرداد 94 + پاسخ ( سوم رياضي,سوم تجربي ) اینم جوابا دان کن ببین مگ خودت چی نوشتی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عــــاقا فک کنم خودم خراب کردم...... عاقبت خندیدن به دیگران....اینه که بعدا مثه من باید به خودت بخندی......ههههه.. ممنون که گفتید
نوشته اصلی توسط Wild Rose عــــاقا فک کنم خودم خراب کردم...... عاقبت خندیدن به دیگران....اینه که بعدا مثه من باید به خودت بخندی......ههههه.. ممنون که گفتید حالا خودتون چی نوشتین ؟>؟؟؟
نوشته اصلی توسط alireza000 حالا خودتون چی نوشتین ؟>؟؟؟ بی خیال بهتره بهش فکر نکنیــــم.....
نوشته اصلی توسط Wild Rose بی خیال بهتره بهش فکر نکنیــــم..... اره من 18 میشم اولین امتحانی ک مثلن خوب دادم
نوشته اصلی توسط alireza000 اره من 18 میشم اولین امتحانی ک مثلن خوب دادم من خوب داده بودم....فقط 0.25 غلط داشتم که با گفته شما شد 0.75
نوشته اصلی توسط Wild Rose من خوب داده بودم....فقط 0.25 غلط داشتم که با گفته شما شد 0.75 من ک کلن خراب کردم مخصوصن دینی و
نوشته اصلی توسط alireza000 من ک کلن خراب کردم مخصوصن دینی و دینی رو منم خراااااااب کردم....
نوشته اصلی توسط Wild Rose دینی رو منم خراااااااب کردم.... زیستو چجوری میخونی ؟؟؟؟؟ از رو چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط Wild Rose من خوب داده بودم....فقط 0.25 غلط داشتم که با گفته شما شد 0.75 حتما آرایه نوشتی؟! راستش آدم وختی به کلید نگا میکن تازه میفهمه چیکااااااااااااااااار کرده
نوشته اصلی توسط alireza000 زیستو چجوری میخونی ؟؟؟؟؟ از رو چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کتاب و جزوه ی معلم....
نوشته اصلی توسط mehrdad17 حتما آرایه نوشتی؟! راستش آدم وختی به کلید نگا میکن تازه میفهمه چیکااااااااااااااااار کرده اره حالا بستگی ب اونایی ک صحیح میکنن هم داره
نوشته اصلی توسط Wild Rose کتاب و جزوه ی معلم.... بووووووووووو کی حال داره اون همه رو بخونه ولی امسال کلن نسبت ب سالای پیش خیلی سختتره
نوشته اصلی توسط mehrdad17 حتما آرایه نوشتی؟! راستش آدم وختی به کلید نگا میکن تازه میفهمه چیکااااااااااااااااار کرده خو اینقدر بعضی وقتا سوالا رو میپیچونن...من فک کردم آرایه مشترکشون رو میخواد...به سوال از جنبه فلسفی نگاه کردم... اثرات خوندن زیاد ادبیات بووود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)
نمایش برچسبها