مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار
دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروزwww.alirezael.ir
دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروزwww.alirezael.ir
سلام
با کاری که می کنی موافق هستم
خلاصه نویسی مصداق های مختلفی داره که حاشیه نویسی و نت برداری که از مصداق های اون می تونه باشه
خلاصه نویسی، حاشیه نویسی
سلام . نیاز نیست لزوما" دقیق بنویسی
اونا خودشان اطلاعات مهم شما رو کد شده دارند مثل نمرات کتبی
این فقط صرف اطلاع رسانی هست
خیالت راحت . مسئولیتش با من
این مسال در مورد کد نظام وظیفه هم صدق می کنه و بعضی ها که شرایط خاص انها در دفترچه نیست می تونند کد نزدیک تر بزنند و اشکال نداره
الان نباید ببری جایی که مهر و امضا کنند این گواهی تایید هست و موقع ثبت نام در دانشگاه باید اینکار کنی
البته اداره پست هم خودش این فرم داره و اکثرا برای جلوگیری از تقلب خوده اداره پست وقتی درخواست میدی این فرم مبفرسته ناحیه و اونا مهر و امضا کردند خودش میفرسته دانشگاه محل تحصیل ات انشاالله
خیالت راحت پس ....
راستیس چقدر با این فرم بازی ها و ادبیات قلمبه سلمه دفترچه ثبت نام بچه ها گیج می کنند ها
بچه های عزیز تا سه شنبه هفته آینده دسترسی به اینترنت ندارم
اگر سوالی اینجا پرسیده شد و کسی جواب دقیق و قطعی اونو بلد باش به نیابت از من می تونه جواب بده و انشالله خدا خیرتان بده که کار راه میندازین
این دوتا هم پیشکش از برنامه های بهمن من هست که یکشنبه سایت خودم میذارم و انشاالله با همایش های بعدی براتون خبرهای خوبی دارم
من متولد 14 اردیبهشت سال 76 هستم و کنکور94 اولین کنکورم بود و برا کنکور95 میخوام ثبت نام کنم باید کد نظام وظیفه رو چند بزنم؟درس افتاده هم ندارم و اردیبهشت امسال هم 18 سالم شدیعنی موقع دیپلم گرفتم 18 سالم بود حالا باید چندو بزنم لطفا راهنمایی کنید در ضمن یه برگه معافیت تحصیلی هم برا گواهینامه رانندگی گرفتم توش نوشته حداکثر مدت تحصیل وی برای فراغت تا چهاردهم اردیبهشت یک هزار و سیصد ونود شش میباشد وچنانجه مشومل به تحصیل پس از ان تمایل داشته باشد از مدت یکساله پس از اتمام تحصیل وی کسر میگردد
مسعود جان منم دقیقا معافیتم مث تو...اما یک درس نگهداشتم...من تا مرداد96 معافم مجاز شرکت در کنکور 96 هم هستم تو پایان فراغت بعد از کنکوره...کد رو فرقی نداره چی بزنی تخلف محسوب نمیشه
سهمیه "رزمنده وزارت جهاد کشاورزی" و "رزمنده ستاد کل نیروهای مسلح" برای خوده شخص رزمنده هست فقط؟پدرم هردوشو داره برا من سهمیه ای حساب میشه یا نه؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)