اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر و اجعلنا من خیر اعوانه و انصارهو شیعته و المستشهدین بین یدیه
چشم چند توصیه نهایی دارم ، به مهندس رهبر میدم تا براتون بذاره سایت
مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار
دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروزwww.alirezael.ir
استاد یه سوال داشتم من میخواستم دانشگاه ازاد نزدیک ترین نقطه به خونمون رشته هوشبری بزنم بعد برای 95 بخونم .
از همون ترم اول مرخصی میدن؟ یعنی کلا مزخصی بگیرم هر دو ترم رو
سلام مجدد دکتر
من ی سوال دیگه برام پیش اومد،نگرانی اصلی من از کنکور مجدد دادن بعد از 2 ترم تحصیل اینه که خیلی سخته مجدد تو شرایط کنکور قرار بگیرم و درس بخونم،چون ی سال خوشی کردم و حالا سخته باز برگردم تو اون شرایط سخت و البته با شرایط سخت تر و تلاش بیشتر،میترسم کم بیارم و وسط راه روحیه مو از دست بدم،چون باید انصراف بدم و این همه پل های پشت سرم خرابه میکنه،مزید علت شده
برای غلبه به این سختی ها پیشنهاد شما چیه ؟
سلام آقای دکتر
به نظر شما با معدل کتبی حدود 17 وبادرصدهای
ریاضی 92
فیزیک 95
شیمی 95
دینی 85
عربی 90
زبان 95
ادبیات 85
منطقه2
رتبه چند میارم تو منطقه وکشور
در ضمن برای دیپلم مجدد نیازی به مدرک پیش دارم یا نه؟(رشتم ریاضیه برم دیپلم انسانی بگیرم تاثیر معدل رو کم کنم)
ویرایش توسط Ali Asghar TM : 15 خرداد 1394 در ساعت 15:11
سلام...یه سوال عجیب خیلی وقته ذهنمو درگیر کرده!!! هرکسی یه جوابی میده... سرجلسه کنکور وقتی که زمان دروس عمومی تموم میشه بلافاصله دفترچه ها رو جمع میکنن؟؟؟ یه سریا میگن که پاسخ نامه های عمومی رو هم جمع میکنن بعدش یه پاسخ نامه ی دیگه میدن!!! واقعا اینطوره؟؟؟
خدایا...
من... اینجا...
دلم سخت معجزه میخواهد ...
آره میدن....از اون لحاظ مشکلی نیست تو فقط پول رو لده اصن نرو شاید مدرک رو هم بت دادن!
ولی خو چه کاریه!اصن نرو از معافیت تحصیلی و ...اینا استفاده کن!
اگه پشت کنکوری هستی و باز میخوای بمونی باید از بر و بچ با سابقه بپرسی که بلدن چجوری بپیچونن وظیفه رو!ونیازی به د رفتن نیست!
ولی در هر صورت جواب سؤالت آره هست!حد اقل ترم 1 رو میدن
واسه ترم دو هم یه سری بزن تفریحی!
استاد سلام
ازمون اخری سنجشم برای انسانی ها اسون بود یعنی میشه با توجه ب گذشته و ازمونای سنجش گذشته و کنکورای همون سال بشه این نتیجه رو گرفت ک احتمالا کنکور امسال اسون بشه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)