تاثیر معدل رو نکننش 50 درصد صلوات
سلام به همه بچه های انجمن...حدود یه هفته پیش این تایپیک رو زدم و از همه بچه های انجمن خواستم که در خبرآنلاین به تاثیر سوابق تحصیلی اعتراض بزنن...از اون روز خیلی از بچه های انجمن در خبرآنلاین نظر دادن و این مسئله به یکی از پر بحث ترین اخبار این خبرگزاری تبدیل شد....تا جایی که امروز خبرآنلاین خبری رو در همین منظور روی خروجی خبرگزاری خودش قرار داد...از همتون تشکر می کنم که توو این چند روز اعتراضاتتون رو توو این خبرگزاری مطرح کردین. ...بازم برین و به تاثیر.سوابق اعتراض کنین...جدیدترین خبر قرارگرفته روی خروجی خبرآنلاین که خیلی از نظرات بچه های انجمن در خبرش آورده...بایکلا بچه ها حماسه آفریدین... اعتراض کنکوری ها به تاثیر مستقیم سوابق تحصیلی
واقعا ظلمه....من نمیدونم تاثیر سوابق چی بود حالا تاثیر منفی شم اضافه کردن.....واقعا دنیا داره کجا میره؟؟؟؟اگه خودشون جای ما بودن میتونستن یه رتبه خوب بیارن نه واقعا میتونستن؟؟؟؟
زندگی رو بدون کنکور تصور کن....
تاثیر مثبتم داره دیگه؟؟
یعنی اگه یکی درصد کنکورشو پایین بزنه ولی نمره نهاییش بالا باشه تاثیر مثبت میدن؟
الا بذکر الله تطمئن القلوب
الا بذکر الله تطمئن القلوب
تاثیر معدل باید برای دیپلمه های 93 به بعد اعمال بشه،چون دیگه رسما دیپلمه های 93 میدونستن معدل کنکوریا تو کنکور 93 25% تاثیر مستقیم داره،کسی که این وسط معدلش کم بوده دیگه کم کاری کرده ولی مثلا اون که سال 90 یا 91 دیپلم گرفته واقعا اون زمان همه میگفتن تاثیر مثبته و نباید تاثیر مستقیم شاملش بشه.این اوج بی عدالتیه که قانون تازه وضع شده رو برای این افراد اعمال کنن.
نه تورو خدااااااا
خخخخخخ من تنها امیدم نمرات نهاییم هستش
می خواهــــــم شــــــادبـــــاشم
نه یک روز بلکــــه هــــــزاران سال
می خواهــــم آوازشــــادبودنــــم چنـــان در شهر بپیچد که روسیـــاه شوند
آنهـــــایی که سر غمگیــــن بودنـــــم شرط بستـــــه اند
...
اون زمانی که همه میگفتن کنکور حذف بشه باید فکر این روزا رو میکردن.بالاخره معدل کنار درصدای کنکور خیلی بهتر از فقط یه آزمون 4 ساعتیه که کل سرنوشتت رو تعیین کنه.
بی انصافیه
پس اون تقلبایی که سر جلسه میشه چی؟؟؟؟؟؟؟
گیرم که باخته ام
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
عادلانه نیس خداییش
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)