خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Unhappy سه هفته مونده به کنکور

سلام من امسال پشت کنکوری بودم سال پیش رتبه خیلی بدی اوردم اما امسال هم خیلی خوب نخوندم البته صفره صفرم نیستم ومیخام تواین سه حداقل چیزایی روکه خوندمو عالی تثبیت کنم ویادبگیرم تا رتبه ای درحد4یا5000بیارم اما نمیدونم دقیقا چیکارکنم وخیلی هم استرس دارم خاهشاکمکم کنید

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      کنکورای اخیر + مرور و تستای اون چیزایی که خوندی
      روش سه روز یکبار قلمچی هم روش خوبیه

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      دقیقا حرف مهسا خانم درسته
      کنکور اخیر را حل کن طبق همون کنکور (شبیه سازی در منزل) و 1.5 روز تا 2.5 روز بقیه (جمع بندی در دو یا سه روز طبق توانایی خودت) بشین تحلیل تک تک گزینه ها مخصوصا زیست و شیمی کن و اون قسمتهایی که صعف داری با خوندن جزوه یا کتابت تثبیت کن
      تنها روش باقیمانده در این زمان محدود همینه

you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
      and then
      THEY WOULD FEAR YOU

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      من یه هفته ای ميشه شروع کردم البته هدف اصلیم کنکور 95.ولی به هر حال نتیجه این کنکور ميتونه انگیزش جدی بهم بده،، من میخام تو این 3هفته به این درصدا برسم :ادبیات 70%،،لغات و تاریخ ادبیات وآرایه هاوقرابت جمعا72%عربی 50%،، ترجمه 8تاسوال، درک مطلب 9تا سوال هردوتا قواعد داره دینی 50%،،از رو گاج نقره ای زبان 50%،،قواعد 5تا لغت،، که کل گرامر و همه ریدینگ های زبان پیش رو بخونی ميشه، وشبی یه کنکور زرد کارکنی ریاضی وفیزیک بکل کنار گذاشتم چون پایم ضعیف شیمی 60%،،از روی دیویدی های بازرگانی +کتابهای فیلش زیست 30%؛؛فقط از روکتاب های همایش نشردریافت عمارلو

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اگه بمنم امید بدین متشکر میشم،،، این هفته که گذشت ادبیات رو جمع جور کردم باتست،، و الان نه 70میگم کم کم 50رو شاخمه چون از رو ادبیات موضوعی گاج خیلی عالی فنون رو یاد گرفتم،،،قابل توجه ادبیات از صفر شروع کردم پس ميشه بقیه رو هم دراین حد برسونم

6. Top | #6
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به اصل هدفت که درس خواندن و درس دوست بودن بود فکر کن تا استرس ازت دور بشه
      مهم نیست چی بشی و چی بگن و هزار چی و چه دیگه ...

قبول دارم !
      قبول دارم "شاید" هیچگاه نتوانم در دنیا بهترین شوم ...
      نه ثروتمندترین ...
      نه موفق ترین ...
      نه معروف ترین ...
      و نه هیچ ترین دیگری "شاید" هرگز نشود ،
      به هزار و یک دلیل منطقی و غیرمنطقی کافی نبودن هوش ، تلاش و خلاقیت و تفاوت اجتماعی و فرهنگی و نگاه به پیشرفت در یک کشور جهان سومی نسبت به کشورهای پیشرفته و تراز اول ....
      اما هرگز قبول ندارم که در هر شرایطی ، درهر کشوری ، در هر فرهنگ و با هر سطح امکاناتی حتی لیاقت تلاش کردن برای "ترین شدن" را هم نداشته باشم !
      اصلا چه فرقی می کند رسیدن یا نرسیدن ، یافتن یا نیافتن وقتی که تا آخرین نفس در حال تلاش کردنی ؟ ؟
      ریسک کردن همیشه خطر دارد ولی یکنواخت شن مرگ آور است
      مرگ یک ایده ...
      مرگ اشتیاق به رسیدن ...
      مرگ هدف ...

مرگ پیشرفت ...
      حال مگر می شود نام اینگونه بودن را زندگی گذاشت ؟ یکنواختی فرقش با مرگ چیست ؟
      آری قبول دارم "شایدها" نشود ، ولی یقینا باور دارم که پیگیر "شایدها" باشم و نه درگیر "بایدها" .

مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار

دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروز
      www.alirezael.ir

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط afshar نمایش پست ها
      به اصل هدفت که درس خواندن و درس دوست بودن بود فکر کن تا استرس ازت دور بشه
      مهم نیست چی بشی و چی بگن و هزار چی و چه دیگه ...

قبول دارم !
      قبول دارم "شاید" هیچگاه نتوانم در دنیا بهترین شوم ...
      نه ثروتمندترین ...
      نه موفق ترین ...
      نه معروف ترین ...
      و نه هیچ ترین دیگری "شاید" هرگز نشود ،
      به هزار و یک دلیل منطقی و غیرمنطقی کافی نبودن هوش ، تلاش و خلاقیت و تفاوت اجتماعی و فرهنگی و نگاه به پیشرفت در یک کشور جهان سومی نسبت به کشورهای پیشرفته و تراز اول ....
      اما هرگز قبول ندارم که در هر شرایطی ، درهر کشوری ، در هر فرهنگ و با هر سطح امکاناتی حتی لیاقت تلاش کردن برای "ترین شدن" را هم نداشته باشم !
      اصلا چه فرقی می کند رسیدن یا نرسیدن ، یافتن یا نیافتن وقتی که تا آخرین نفس در حال تلاش کردنی ؟ ؟
      ریسک کردن همیشه خطر دارد ولی یکنواخت شن مرگ آور است
      مرگ یک ایده ...
      مرگ اشتیاق به رسیدن ...
      مرگ هدف ...

مرگ پیشرفت ...
      حال مگر می شود نام اینگونه بودن را زندگی گذاشت ؟ یکنواختی فرقش با مرگ چیست ؟
      آری قبول دارم "شایدها" نشود ، ولی یقینا باور دارم که پیگیر "شایدها" باشم و نه درگیر "بایدها" .

خیلی جمله اخر پر بار بود

اقای افشار ممنون بابت مطالب انگیزشی تون..

8. Top | #8
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط drsetareh1373 نمایش پست ها
      من یه هفته ای ميشه شروع کردم البته هدف اصلیم کنکور 95.ولی به هر حال نتیجه این کنکور ميتونه انگیزش جدی بهم بده،، من میخام تو این 3هفته به این درصدا برسم :ادبیات 70%،،لغات و تاریخ ادبیات وآرایه هاوقرابت جمعا72%عربی 50%،، ترجمه 8تاسوال، درک مطلب 9تا سوال هردوتا قواعد داره دینی 50%،،از رو گاج نقره ای زبان 50%،،قواعد 5تا لغت،، که کل گرامر و همه ریدینگ های زبان پیش رو بخونی ميشه، وشبی یه کنکور زرد کارکنی ریاضی وفیزیک بکل کنار گذاشتم چون پایم ضعیف شیمی 60%،،از روی دیویدی های بازرگانی +کتابهای فیلش زیست 30%؛؛فقط از روکتاب های همایش نشردریافت عمارلو

این درصدارو میخوای توی 3 هفته بزنی؟

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط drsetareh1373 نمایش پست ها
      عمومیا که میشه من انجام دادم میدونم .. اختصاصی بسته به سطحتون داره نمدونم
      اما عمومی رو میدونم میشه موفق باشی
      بگو دیگه چرا پرواز نمیکنی ؟ تو دیگه زیباترین پروانه ای ؟

10. Top | #10
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Itak نمایش پست ها
      این درصدارو میخوای توی 3 هفته بزنی؟
      آره، ،،میشه یا نميشه برام مهم نیست تلاش میکنم،،، حداکثر تلاش دراین مدت باقی،،، مثل شبای امتحانم، من همیشه شب امتحان بودم، درطول سال کتابو باز نمیکردم ولی شب امتحانم جوری بود که بالاترین نمره کلاس بودم، میشه ازاون هوش دوباره در کنکور استفاده کرد

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن