مثال ساده سوال تابع سینوس هست که عرض اکسترمم های آن -1و1 هست واز صفر و صفر.عبور میکند. جواب گزینه 3
درود برخلاف نظر دوست عزیزمون معتقدم این سئوال می تونه فوق العاده چالشی باشه یادمون باشه ذکر مثال هیچ موقع برای اثبات کاربرد نداره بلکه آوردن مثال تنها برای برهان خلف هست
کمی بیشتر و با دقت بیشتر به داده های مسئله فکر کنید سئوالی که مطرح فرمودید درعین سادگی بسیار ظریف طراحی شده است حیف که در گزینه ها دقت کافی دیده نمی شود
و شايد آيندگان از اينکه نشان داده ام قديمي ها همه چيز را نمي دانستند ، سپاسگزار من باشند. (پير فرما)
الا بذکر الله تطمئن القلوب
درود
بزرکوار شما می تونید تابعی رو که معرف اکسترمم هست مجسم کنید؟
طراح به دنبال چه هدفی بوده از معرفی اکسترممها توسط یک تابع که بی شمار نقطه را شامل نمی شود؟
بااین فرض که یک تصور خام ایجاد کنیم که تابعی نظیر سینوس می تواند چنین ویژگی داشته باشد(که اصلا در این مقوله نمی گنجد)
چرا نباید تابع را توان سوم سینوس در نظر گرفت و با توجه به ریشه های عطفی تابع گزینه دوم را قبول کرد؟
یک بار دیگر به سئوال داده شده دقت بفرمایید اصل سئوال بسیار چالشی است که ده ها اما و اگر دیگر را بوجود می آورد
شاید خود طراح با رفتار منفی یک به توان ایکس غریبه بوده و به نقاط نامتعارف تابع توجه نداشته؟
و شايد آيندگان از اينکه نشان داده ام قديمي ها همه چيز را نمي دانستند ، سپاسگزار من باشند. (پير فرما)
ممنون از اینکه انقدر تحلیلی به سوال نگاه کردید. واقعیتش رو بخواید بنده هدفم از مطرح کردن منفی یک به توان ایکس فقط ایکس های طبیعی بود ولی یادم رفت شرطش رو بزارم هدفم هم از گزینه ها فقط این بود که کسی که سوال رو میبینه یاد توابع متناوبی مثل سینوس و کسینوس بیفته. درسته که ممکنه این سوال رو بشه به روش های علمی تر بررسی کرد ولی به نظرم دانش آموزان دبیرستانی آنقدر معلومات کاملی ندارند که بخواهند این سوال را تا سطحی که شما بررسی کردید تحلیل کنند(دقیقا مثل خودم!) و با اولین مثالی که به ذهنشان برسد(که همان تابع سینوس است) گزینه درست را که همان گزینه 3 است انتخاب میکنند. با تشکر
عزیز دل ریاضی رو مگه میشه سطحی نگاه کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!؟
چه فرقی می کنه شما در چه مقطعی هستید؟
مگر دانش آموز دوم دبیرستان با دامنه تابع آشنایی نداره؟
بعد هم اگر فرض کنیم تابع مورد نظر شما یک دنباله باشه نه یک تابع حقیقی واقعا باز هم سینوس می تونه براتون همپوشانی رو ایجاد کنه؟
حالا فرض کنیم تابع سینوس مورد نظر شما رو هم با ایجاد یک مضرب در کمان نزدیک کنیم به شرایط مورد نظر شما مگر داشتن صرف یک مثال می تونه جواب باشه
شما با نمودار سینوس به توان سه در دبیرستان برخورد نکردید؟
با انواع متفاوت ریشه ها و دسته بندی اونها که در قدر مطلق در اونها می تونه تاثیر بگذاره یا بدون تغییر باشه براشون برخورد نکردید؟
چون خیلی مشتاقید نسبت به تدریس ریاضی و در خصوصی هم چنین اشتیاقی رو برای بنده معرفی کردید یک توصیه جدی براتون دارم
اگر دوست دارید به اینکار ادامه بدید که بسیار خوب هم می باشد ریاضی رو به صرف ریاضی بودنش ببنید نه ریاضی فلان مقطع؟
پیروز و سربلند باشید
الا بذکر الله تطمئن القلوب
ویرایش توسط amin278 : 02 خرداد 1394 در ساعت 18:18
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)