خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات

چند سوال از جمع بندی + فیزیک

سلام دوستان
      کمتر از 1 ماه دیگه کنکوره و من تو اختصاصیا مشکل دارم
      دارم الان روزی 8 ساعت اختصاصی میخونم
      ولی چند تا مشکل دارم
      یکی این که فصل 2 و 3 فیزیک 3 رو درست نخونده بودم و الان میخوام بخونم
      کتاب گنجینه مهر و ماه بخاطر حجمش گرفتم میخوام ببینم از همین بخونم + تست ها سراسری اوکیه ؟ میتونم ببندم این دو فصل رو تو این 1 هفته و با این کتاب به مشکل نمیخورم ؟
      سوال بعدی
      برا جمع بندی فیزیک پیش از همون گاج نقره ای خودم با تستایی که برای جمع بندی مشخص کرده با درسنامه بخونم یا همین مهر و ماه بهتره ؟
      سوال بعدیمم که برام یه موضل شده اینه که تو اختصاصیا بد جوری مشکل دقت دارم و خیلی سوالا رو تو ریاضی هی مجبورم نصفه کاره ول کنم یا غلط میزنم
      شیمیم همینطور
      راه حلی دارین ؟
      پیشاپیش ممنون
      run forrest runnn

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      به نظر من فصل ۲ فیزیک ۳ یکم سخته البته شاید برا من اینجوری بوده ولی فصل ۳ رو میتونین جمعش کنین ، من هم گاج نقره ای دارم هم گنجینه و خودم در طول سال خلاصه نویسی کردم و هم از درسنامه های گاج استفاده کردم هم گنجینه و هم جزوه ی دبیرم و الان فقط همونو میخونم و تستایی که خودم ستاره دار کردمو میزنم ولی برا شما که خلاصه ندارین گنجینه بخونین بهتره چون درسنامه های گاج مفصل تره و وقت بیشتری میخواد درمورد بی دقتی که من خودمم متاسفانه همین مشکلو تو محاسبات به خصوص شیمی دارم

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      فصل 3 فیزیک 3 که خیلی راحته فصل دو هم زیاد سخت نیس ولی حجمش زیاده درمورد گنجینه هم نظری ندارم ولی اون تستایی که خودت از گاج انتخاب کردی میتونه خوب باشه....اون مشکل محاسبات هم بیشتر احتمالا به دلیل حواس پرتی باشه چون شیمی درس اخره وبا خستگی میری سراغش

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط daniad نمایش پست ها
      سلام دوستان
      کمتر از 1 ماه دیگه کنکوره و من تو اختصاصیا مشکل دارم
      دارم الان روزی 8 ساعت اختصاصی میخونم
      ولی چند تا مشکل دارم
      یکی این که فصل 2 و 3 فیزیک 3 رو درست نخونده بودم و الان میخوام بخونم
      کتاب گنجینه مهر و ماه بخاطر حجمش گرفتم میخوام ببینم از همین بخونم + تست ها سراسری اوکیه ؟ میتونم ببندم این دو فصل رو تو این 1 هفته و با این کتاب به مشکل نمیخورم ؟
      سوال بعدی
      برا جمع بندی فیزیک پیش از همون گاج نقره ای خودم با تستایی که برای جمع بندی مشخص کرده با درسنامه بخونم یا همین مهر و ماه بهتره ؟
      سوال بعدیمم که برام یه موضل شده اینه که تو اختصاصیا بد جوری مشکل دقت دارم و خیلی سوالا رو تو ریاضی هی مجبورم نصفه کاره ول کنم یا غلط میزنم
      شیمیم همینطور
      راه حلی دارین ؟
      پیشاپیش ممنون
      چندتا نکته رو میگم امیدوارم به کارتون بیاد
      1- سعی کنید در مدت باقی مونده مطالبی رو که به خوبی مطالعه کردید و احساس میکنید یادشون گرفتید ، رو مرور و جمع بندی کنید به طوری که کاملا بهشون مسلط بشید و مطمئن باشید وقتی میرید سراغ سوالهای مربوط در جلسه ی کنکور درصد بالایی رو جواب خواهید داد ، بنابراین خیلی دنبال یادگرفتن مطلب جدید
      نباشید
      2- کتاب گنجینه ی مهر و ماه برای مرور و جمع بندی سریع - یعنی برای مرور مطالبی که تا حد زیادی بهشون تسلط دارید- کتاب خوبی به حساب میاد ولی برای یادگیری مباحثی که آشنایی مناسبی باهاشون ندارید نه تنها چندان کارآمد نیست بلکه میتونه مضر هم باشه (نظم ذهنیتون رو بهم بریزه)
      پس برای تسلط خوبه از گاج نقره ای ( بخصوص سوالهای ستاره دارش) کمک بگیرید و برای جمع بندی نهایی - در مباحثی که تسلط کافی پیدا کردید- از مهر و ماه یا کتاب مشابه!
      موفق باشید
      مشاوره رایگان فیزیک کنکور و دبیرستان Tehranphys@gmail.com

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      سلام
      فقط فصل دو فیزیک سوم زیاد سخت نیست درعوضش فصل سه و همنیاز اصلیش یعنی فصل چهار از فصل های دشوار فیزیک سه محسوب میشن
      برای شما میتوانید برای جمع بندی و همچنین تکمیل این دروس از گاج نقره ای استفاده کنید البته در نظر داشته باشید با این مدت کم بهتر اینه که اصلا نخونید و فقط بر داشته های خودتون که پیش دانشگاهی باشد سرمایه گذاری کنید در نظر داشته باشید به دلیل پربار بودن سال چهارم حدود 45-50 درصد فیزیک رو از پیش دانشگاهی سوال میدن با این مدت کم وقت برای جمع بندی کم میارید و علاوه بر این که نمیتوانید مطالب گذشته خودتون رو جمع بندی کنید از مطالب جدید افزوده شده هم بهره خاصی حاصل نمیشه !!!

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      دوستان ممنون
      راستش فصل 2 رو خوندم بیشترشو و فقط تستا خازن مونده که تا پس فردا کاملا بسته میشه
      راحت تر از اون بود که فک میکردم
      راستی این قانون کولن حذف شده ؟ تو فصل 7 فیزیک پیش گاج نوشته بود شده میخوام ببینم راسته ؟ یعنی از اون تستا که مثلث و اینا داره نمیاد دیگه ؟
      فصل 3 ام که شرو میکنم از شنبه
      این که میگین همین درستا که مسلطم رو بخونم و جدید نخونم رو واقعا نمیشه چون حتی اگه به اینا هم مسلط شم ممکنه کم بیارم
      تازه من فیزیک رو تقریبا کامل خوندم و فقط باید یه مرور و جمعبندی کنم که اونم زیاد طول نمیده
      آخه سوالا فیزیک آسونن نسبت به بقیه اختصاصیا حیفه آدم الکی نخونه از دست بده
      تا آخر هفته آتی دیگه درسایی که مونده ( حرکت دایره ای + فصل 3 فیزیک 3 و یکم خورده ریزه از اینور اونور ) میخونم و بعد دیگه میجمعبندم
      مشکلمم تو بی دقتی داره بهتر میشه از وقتی اختصاصی زیاد میخونم
      بازم ممنون
      run forrest runnn

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)