خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 40 از 40
    1. Top | #31
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط soheil-ss1 نمایش پست ها
      احمد جان همینطوریشم قوانین دین زیاده !
      حالا شما اومدی میگی تو انجیل نوشته فلان.
      پس برای اینکه ادم خوبه ی داستان بشید هم قوانین این دین رو رعایت کنید هم مسیحیت ! حالا اگه بازم دینی هست گفتار اون هم رعایت کنید که دیگه صد در صد برین بهشت !!!

دین فقط یک جادست که آخرش به خدا(؟) میرسه.
      اینکه بگیم این دین بهتره اون دین بهتره
      مسخرس کافیه به همین مثال جاده توجه کنی !
      حالا یک جاده طولانی تره یکی میانبر !

همهی دین ها انسان رو به اعمال + دعوت کرده و از اعمال - نهی کرده !
      اینها باهم فرق دارن(اعمال) اگه بخایم همه ی اعمال رو رعایت کنیم بدون اغراق فشار زیادی روی انسان میاره!

پس بندگیتون رو بکنید و اعمال + انجام بدین همین.

موفق باشید همتون
      با احترامی که برای هر کسی قائلم اصلا باهات موافق نیستم
      اول اینکه شما که اینهمه نصیحت میکنی و از مشکلات جوامع میگی بهتره در مورد نظر خودت فکر کنی و اگه قراره اعتراضی بشه خودش اعتراض میکنه
      بع داینکه وات د فاز این واسه جمله دومت
      سوم اینه دین اسلام خیلی هم بهتر از دین های دیگس ینی تکمیل ترین دین ولی این دلیل نمیشه از دین های درست قبلی استفاده نکنیم مثل مسیحیت اینم اشتباه بعدی شما
      بعد اینکه وقتی ادم دیگه با دلایل کافی حرف اولش رد بشه دیگه تاپیکو ادامه نمیده!!!!!
      بعد اینکه اطلاعات شما در حدی نیست که در این موارد نظر بدی اونم نظری که در مورد شما نبوده
      بعدشم دین جاده نیست عزیزم دین روش زندگیه درسته مذهبو با رسیدن به خدا اشتباه نمیگیرن
      خدا دینو بوجود آورده تا روی زمین بشه زندگی کرد مثلا همین دین نبود شما هر کاری میکردی چون اونو بد نمیدونستی
      رسیدن به خدا در طول دینه ینی همراه اونه دین روش زندگی و برخی موارد دیگه که دیگه نمیگنجه برای رسیدن به خدا دین فقط کمک میکنه پس مسیر دین نیست اضافه میکنم دین نوع راه رفتنو نشون میده جاده یچیز دیگس
      زیاد تکرار کردم چون اصلا نمیخوای متوجه حرفای من بشی

2. Top | #32
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Maede h نمایش پست ها
      همین که خدا به زندگی برش گردونده ینی دوسش داره و دوس نداش زندگیش اینجوری تموم شه پس واس خدا قابل بخشش هس این که باید جبران کنه و این حرفا اینارو همه میدونن خودشم میدونه پس اگ بخواد خدا ببخشتش تلاششو میکنه
      اصلنم درس نبود تو این شرایط تو تاپیکش این نظرارو بذارین آدم باید شرایطو در نظر بگیره
      عزیزم همین شرایط ششرایط کردین که تقی به توقی میخوره این اتفاقات سرمون میاد باید منطقی و محکمباشیم و واقعیترو بدونیم تا سردرگم نشیم.
      بعدم من این حرفارو به دیوار بزنم بهتر بود دوست عزیز من گفتم بخشش هست ولی سخته مثلا باید جون یکیو نجات بدی و یا... وگرنه بشینی و باز به کارات ادامه بدی گور خوندی خدا ننشست هر کاری میخوای بمکنی بعد بگی غلط کردم
      توبه شرایط داره البته اینو کلی میگم نه در مورد روشنا خانوم خدا بخشندس ولی شما دیگه اینو به جوک تبدیل کردین اگه اینجوری باشه که هرکاری دوس داری بکن بعد بیا بخشش بطلب تو یکی از رساله ها خندم نوشته بود کسی که توبه میکنه اینقدر باید پشیمون بشه که پوستش بریزه و عوض بشه و گوشت و پوست بشه تا مورد قبول واقع بشه من اینو کامل تایید نممیکنم در حدی نیستم که اینکارو بکنم
      ولی اینو باید دونست که شراطیط داره و سخت واسه همینه که گفته کسانی که فلانند با کسانی که نیکو کارند تفاوت دارند
      این دقیقا همینه اون کسی که واقعا اینجوری توبه میکنه با کسی که همینجوری میگه خدایا ببخش تموم شد فرق داره
      در مورد روشنا خخانومم 100بار گفتم این حرف دینه آیه قرانی و انجیلی هم اومد تو تاپیکا که گناهی نا بخشودنیست البته استثا است که کارایی بکنه تا بخشیده بشه
      من اگه اون حرفو زدم چون دوس ندارم خانوم روشنا از کاری که کرده غافل بششه و در پی جبرانش نکوشه این یه وظیفه دینیه
      واینم بهش میگن جو گیر شدن که بیاید بگید آقا نمیدونم این کامنت ناراحت میکنه و از این حرفا

3. Top | #33
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دوستان بدون خوندن کامل نظرات من در مورد نظر من نظر ندن وگرنه تند برخورد میکنم وقتی کامل خوندی و قانع نشدی بیا خصوصی تضیح میدم تا بگیری
      یادمون باشه واقع بین و منطقی باشیم و کمتر احساسی رفتار کنیم تا کمتر آسیب ببینیم
      و فکر نکنید با گفتن اینکه حق با تو بود بهش کمک میکنید کم اینه که راه درستو تاجایی که صد در صد مطمئن هستید بهش نشون بدید

4. Top | #34
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اســــــــتغــــــــفرو الله ربی

این پستو من قبلا یه جایی ندیدم؟
      تاریخش امروزه
      فک کنم اولین نفری که این پستو دیده من بودم
      یا این پستو قبلا همینجا گذاشتین یا من تو خواب دیدمش
      انجمن
      خواب من

5. Top | #35
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      خیلی جالبه...یه نفر میاد تایپیک می زنه و از اتفاق بدی که براش افتاده صحبت می کنه...بعد بچه ها میان و با ایشون ابراز همدردی می کنن...بعد این وسط یه نفر که توهم فانتزی گرفته میاد مثله مفتی های وهابی سعودی از خودش فتوا می ده...بعدم از مسیحیت و کتاب تحریف شده ای مثله انجیل مثال می زنه...خیلی جالبه بعد می گه قرآن کامل کننده انجیله...بعدم هر کس نظر می ده یا بهش می گه نخود هر آش و انواع و اقسام متلک ها و توهینا رو نثارش می کنه...به جای خدا بهشت و جهنم تعیین می کنه...سعی می کنه خدا رو یه موجود خیلی سنگ دل معرفی کنه که خیلی سخت آدما رو می بخشه......توو تک تک پست هات ردی از تفکرات شیطانی و سنگدل نشون دادن خدا به چشم می خوره...خدا انسانهایی مثل شما رو به راه راست هدایت کنه...متاسفانه آدمایی مثل شما در مورد هر کس و هر چیزی قضاوت می کنن و برای خودشون حکم و فتوا صادر می کنن...چیزی از اسلام رحمانی به گوشت خورده؟...
      ویرایش توسط lover sick : 29 اردیبهشت 1394 در ساعت 22:59

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نظرات دوستان اعم از مفتی ها و خاخام ها و اخوند ها و کشیش ها کاملا محترمه
      و این که من خودم دوتا رساله خونه دارم + سواد هم دارم
      و برای عاقل اشاره ای کافیست که من چی میگم
      شبتون زیبا
      ^______________________^

7. Top | #37
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      هوووووف خدا رو شکر زنده ای دختر

منم یه ماه پیش قصد داشتم قرص برنج بخورمو خلاص!! قرص برنج هم خریده بودم اما یکی خیلی آرومم کرد وگرنه الآن فک کنم 40امم بود

8. Top | #38
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط soheil1 نمایش پست ها
      خیلی جالبه...یه نفر میاد تایپیک می زنه و از اتفاق بدی که براش افتاده صحبت می کنه...بعد بچه ها میان و با ایشون ابراز همدردی می کنن...بعد این وسط یه نفر که توهم فانتزی گرفته میاد مثله مفتی های وهابی سعودی از خودش فتوا می ده...بعدم از مسیحیت و کتاب تحریف شده ای مثله انجیل مثال می زنه...خیلی جالبه بعد می گه قرآن کامل کننده انجیله...بعدم هر کس نظر می ده یا بهش می گه نخود هر آشا انواع و اقسام متلک ها و توتوهینا رو نثارش می کنه...به جای خدا بهشت و جهنم تعیین می کنه...سعی می کنه خدا رو یه موجود خیلی سنگ دل معرفی کنه که خیلی سخت آدما رو می بخشه......توو تک تک پست هات ردی از تفکرات شیطانی و سنگدل نشون دادن خدا به چشم می خوره...خدا انسانهایی مثل شما رو به راه راست هدایت کنه...متاسفانه آدمایی مثل شما در مورد هر کس و هر چیزی قضاوت می کنن وح برای خودشون حکم و فتوا صادر می کنن...
      شما انگار کلا مشکل فهم داری
      هر کی میخواد قضاوت کنه میتونه پستارو بخونه
      پسر خوب عصبانیت واست خوب نیست من سیدم جدم رسوله و افتخار میکنم من وهابی آل صعود هر کسی این پستارو میخونه میفهمه کی صادر کرده و این از روی منطق اثبات کرده تو کسی نیستی که اصلا بخوام باهات بحث کنم تا اینجاشم بهت لطف کردم
      امسال تو فقط بلدن برن یه جا بگن (مشکل جامعه ا اینه که مردممون فلانه فلونه فلانی ) برو عمو این قصه ها قدیمی شده مشکل جوامع ما همین به ظاهر روشنفکران و عارفانی مثل شما هستن که از مشکلات ما میگن در حالی که خودشون سر تا پا مشکلن هر موقع تونستی مشکلات خودتو برطرف کنی بیا از مشکلات ما و جوامع ما حرف بزن با این حرفا نمیگن این طرف خیلی باهاله
      فقط پستارو نخودین نظر ندین

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Majid-VZ نمایش پست ها
      هوووووف خدا رو شکر زنده ای دختر

منم یه ماه پیش قصد داشتم قرص برنج بخورمو خلاص!! قرص برنج هم خریده بودم اما یکی خیلی آرومم کرد وگرنه الآن فک کنم 40امم بود

I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes

Hesam

10. Top | #40
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط roshana نمایش پست ها
      نظرات دوستان اعم از مفتی ها و خاخام ها و اخوند ها و کشیش ها کاملا محترمه
      و این که من خودم دوتا رساله خونه دارم + سواد هم دارم
      و برای عاقل اشاره ای کافیست که من چی میگم
      شبتون زیبا
      می شه یکم واضح تر توضیح بدین من منظور شما رو کامل متوجه نشدم؟...

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)