هــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــدفم : کــــــــــــــــــــارآف رینی![]()
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful![]()
واقعا فکر میکنید تو ایران پول در اوردن سخته ؟؟ اندکی نو آوری میخواد و یه حرفه که بهش مسلط باشی ....
بعضیا مثل ربات هستن یه ریتم ثابتو پیروی میکنن و انتظار دارن خود به خود حقوق و درامدشون بیاد بالا ....
سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
یه کوله خاطره که باید جا بمونه...
هدف ..
والا اگه میتونستم رشته مورد علاقمو بخونم ( زیست شناسی ) هدفم تحقیقات و بیشتر و بیشتر یاد گرفتن بود ..
اما رشته ای که الان میخوام ( دارو یا پرستاری ) .. در درجه اول به خاطر پولشه ... دوم اینکه من کلا دوست دارم بتونم به مردم کمک کنم ..
پولو هم بعد از رفاه خانوادم .. واسه کمک به بقیه میخوام ، راستش تنها چیزی که الان دلمو خوش میکنه فکر کردن به همین موضوعه ..
دوس دارم ببینم تونستم یکی ـو شاد کنم .. لبخند بزنه .. واقعا واسم لذت بخشه
واسه هدفم .. کلا زیاد اهل تلاش نیستمولی درحد خودم کاری ک باید ـو انجام میدم
![]()
ویرایش توسط Black Swan : 27 اردیبهشت 1394 در ساعت 23:11
سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
یه کوله خاطره که باید جا بمونه...
هه .. اتفاقا راحتترین جا واسه پول درآوردن ایرانه .. اینو دیگه همه دنیا میدونن ..
اینکه یه مهندس میشینه تو خونه میگه من این همه واحد پاس نکردم واسه 2تومن .. بعدم میگه کار نیست ، بحثش جداس ..
ولی تو ایران نسبت به کاری که انجام میدی خیلیم خوب پول میگیری این یه حقیقته ( کاری با مشکل بیکاری ندارم ، حرفم راجع به شاغلاس.. )
خارج ایران عین ببخشید سگ باید کار کنی روزی فلان ساعت ... بدون اینکه یه صندلی تو محیط کارت باشه تو داروخونه حق نداری بشینی یعنی اصلا صندلی نیس که بشینی..
ایران چی .. 90% که کار مردمو راه نمیندازن .. دعوا ـم دارن با آدم ، از 8 ساعت 2ساعت کار مفید دارن اکثرا .. کم پیدا میشه کسی که با عشق و تمام کمال وظیفشو انجام بده ..
همه گفتن ماهم شریک بشیم
فعلاعلی الحساب هدفم پزشکی تهرانه(یاخودش یاشهیدبهشتی)
حرف مفتم نمیزنمبه عمم فوش ندین
ب اون ک برسم دنیامومیسازم
این _ واینم |
انشالله بعدکنکور95خواهیددیدکه حرفم مفت نبوده
![]()
ویرایش توسط Karegar : 28 اردیبهشت 1394 در ساعت 18:35
درس خوندن بهانس![]()
برای پول دراوردن باید زرنگ باشی زرنگ
دو دهه درس بخون برای دو تومن اونم ماهی
بعد یه نفر اون چیزی که انتظار داری رو تو یه روز دربیاره![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)