تصاویر ضد پرسپولیس
ترول ضد پرسپولیس
ترول ضد پرسپولیسعکسهای ضد پرسپولیس
عکس طنز ضد پرسپولیس
عکسهای ضد پرسپولیس خنده دار
عکسهای ضد استقلال:
عکسهای ضد استقلال:
عکسهای ضد استقلال خنده دار
عکسهای ضد استقلال
گردآوری: عکس خنده دار مجله بیست
تصاویر ضد پرسپولیس
ترول ضد پرسپولیس
ترول ضد پرسپولیسعکسهای ضد پرسپولیس
عکس طنز ضد پرسپولیس
عکسهای ضد پرسپولیس خنده دار
عکسهای ضد استقلال:
عکسهای ضد استقلال:
عکسهای ضد استقلال خنده دار
عکسهای ضد استقلال
گردآوری: عکس خنده دار مجله بیست
گزارشگر قدیمی فوتبال کشورمان عهده دار گزارش دربی هشتادم لیگ برتر شد.
طرفداری- جواد خیابانی پس از گزارش دیدار حساس بایرن مونیخ و بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا، دومین گزارش مهم هفته اخیر خود را گزارش خواهد کرد.
به گزارش خبرنگار طرفداری، این دیدار از ساعت 17 در ورزشگاه آزادی تهران و با سوت آقای تورج حق وردی برگزار خواهد شد.
طرفدام تیمای ایرانی نیستم
ولی امیدوارم بازی قشنگی بشه.به احتمال زیاد بازی رو نمیبینم.چون فوتبال نیست که.وقت تلف کردنه به احتمال زیاد![]()
واقعیت همینه که بدی خوبه
/
ولی حقیقت این نیست.
استقلالو پرسپولیسو به گند کشوندن من قبلن یه بازیو اتز دست نمیدادم ولی الان یه دیقه هم حروم دیدن بازیش نمیکنم فقط اون چچیزی که مونده فرهاده مربی استقلال بشه دوباره بازیاشو نگاه میکنم
مبادا بدوزی نگاه دلت را
به مردم که بازار یوسف فروشی
دراین دوره بد شدیدا گرفته
پیروزی پرسپولیس رو به همه ی پرسپولیسیا و لایی خوردن قشنگ بازیکنان استقلال از امید رو به 6 تایی ها تبریک میگم)))
برین جمع کنین باو..محض اطلاعتون اون 4 ی مساوی بینشه دوما 4ک دیگه مایه ننگتونه 4تا از تراکتور خوردین
بعدشم اول بزارین ببینین چی میشه بعد حرف بزنین رفت و برگشت این لیگ هم ک باختین..بعد من موندم با چ اعتماد ب سقفی این حرفا رو میزنین
پرسپولیس تو همه چی سرتر از استقلاله..تعداد هوادار..تعداد بازیکنایی ک تو لیگای معتبر خارجی داشته..نماد 6 و 10 هم ک هس
و .....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)