...
سلام ببنید شما باید ی جور انگیزه ایجاد کنید درونتون که زیست را جدی بگیرید چون زیست ی درسی هستش که خیلی میتونه در ایندتون تاثیر بزاره اول این فکرای بیخود را به خودتو ن راه ندید که زیست ی درسی هستش که من نمیفهمم یا سخته یا اینکه من باهاش کنار نمیام شما مجبور هستید کنا ر بیاید سعی کنید جمله بندی جمله بندی بخونید و با درصد کم استرس و حول نشید که به خودتون افکار منفی راه بدید سعی کنید رو درس زیت تفکر زیاد کنید یا دبیر یا کتابی که بهتون انگیزه میده و چراغ انگیزه وجودتون را روشن میکنه را به سمتش برید حتما موفق میشید
از زیست خوشتون نمیاد ؟
من به شخصه بدم میاد تکراری بخونم .. حتی از رو یه جزوه 2بار بخونم
واسه همین منابع مختلف دارم
ولی در کل .. اول کتاب درسی یا جزوه ( بسته به مبحثش ) رو میخونم .. هر صفحرو واسه خودم توضیح میدم ..
بهدش که تموم شد .. میرم سراغ تست .. اونجا مطالبی که یاد گرفتم تثبیت میشه یا ممکنه تستو غلط بزنم ولی ی چیز جدید یاد بگیرم ..
بیشتر یادگیری من با تسته ..
گاهیم وقتی تست میزنم میبینم اصل مطلب رو درست نخوندم نمیدونستم چی ازم میخواد ... دوباره برمیگردم میخونم ..
بعدم نیاز به یادآواری داره 100% .. با یه بار 2بار نمیشه ..
سعی کنین تصویر سازی کنین تو ذهنتون خیلی خوبه
آفرین دقیقا مشکلم اینه که چون قبلا خوندم دیگه دوس ندارم بخونمش با اینکه کامل کامل بلد نیستم ولی چون خوندم دیگه نباید بخونم
درصورتیکه زیست رو باید 20 بار خوند!ولی من به دفعه اول اکتفا میکنم
دوست دارم هر مرتبه که میخوام بخونمش با یه روش و مدل دیگه بخونم ولی نمیدونم چطوری
تنوووووع طــــــلبم بشدت :d
من خودم اول 3 بار کتاب رو میخونم، بار اول خیلی سطحی و روزنامه وار، بار دوم یکم عمیقتر و بار سوم هم کاملا عمیق و مفهومی، بعد بلافاصله بعد از خوندن، تمام تست های مبحثی رو میزنم و غلط هام رو هم ستاره دار میکنم و پاسخنامه تشریحی فقط تست هایی که غلط زدم رو میخونم، بعد بلافاصله میرم سراغ تست های ترکیبی، و تمام، برای مرور هم فقط یه بار کتاب رو روزنامه وار میخونم و فقط تست هایی که ستاره دار کرده بودم رو میزنم، تو آزمون هم راحت 70 - 80 میزنم.
به نظر من زیستو باید تحلیلی بخونی مثلا هر سطری که میخونی و به درسای سال قبل یا بعد ربط داره همشو از ذهن بگذرونی اینجوری هم مطالعه ات فعال میشه و خسته نمیشی هم اینکه میتونی به تستای ترکیبی پاسخ بدی....
البته این نظر و شیوه ی شخصی منه و:
صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
آقایون داداشا گفته باشم...
پزشکی کلا واس ماس.....
یعنی همش ماس ماس...
http://s6.picofile.com/file/8181770950/javate.jpg
سعی کن یه کم با سرعت بالا بخونی....
الان 24 روز وقت داری اگه هر روز دودرس مهم را بخونی تموم میشه...
آقایون داداشا گفته باشم...
پزشکی کلا واس ماس.....
یعنی همش ماس ماس...
http://s6.picofile.com/file/8181770950/javate.jpg
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)