من که میخوام برم شاهد...به نظرتون کار اشتباهیه؟؟؟؟؟
بله
خير
بستگی به خودتون داره...مثلا ما یه سریامون ناراضی بودند و یه سریا راضی!
ویرایش توسط فاطمه زهرا : 24 اردیبهشت 1394 در ساعت 18:39
غیر حضوری اصلا مفید نیست
اصلا مگه ارزششو داره یه سال بمونی تو خونه و تکون نخوری و فقط درس و تست ؟؟
به سه چهار ماه نرسیده ادم افسرده میشه
مطمئن باشید به اندازه ای که وقت تو خونه تلف میشه تو مدرسه این اتفاق نمی افته
الا بذکر الله تطمئن القلوب
موافقم مدرسه باید حداقل تا اول ترم دوم رفت وگرنه باور کنید من الان اولین انگیزم برای اینکه میرم ازمونای کانون اینه که دوستامو ببینم روحیم عوض شه هرکی هم میگه من میتونم یه سال خونه بمونم و شما هم این کارو بکنید به حرفش گوش ندید هیچکی نمیتونه یه سال تو انزوا باشه
بعدش هکی درسخون باشه ساعت1 و نیم میرسه خونه تا2 استراحت میکنه ساعت 2 شروع کنه تا ساعت 12 شب 10 ساعت وقت کامل داره که اگه 2 ساعتشو تلف کنه بازم میتونه روزی 8 ساعت بخونه تازه بدون اون زمانی که تو مدرسه حداقل یه نکته یاد گرفتی
آره راضی بودم ... اواسط سال بدجور رفته بودم تو فازه عوض کردن مدرسه و نشستن تو خونه و بدجورررررر ناراضی بودم و میگفتم مدرسه فقط وقت میگیره و ادمو خسته میکنه
ولی الان که مدرسه دیگه نیس فهمیدم واقن اینطور نیس به نطر من بهترین عملکرد همون زمون مدرسه س که تو فشاری اون زمون که یه ربع زنگه تفریحاتم برات غنیمته و میشینی تست میزنی همون یه ربعو
از 20 اسفند که مدرسه ما تتیل شد دقیقن از اون زمون افت من شرو شد .... می مونی خونه صب تا شب وقت خالی حالا اون هیچ ادم می پوسه از نشستن تو اتاق و پشت کتاب بودن من الان آرزوم شده یه روز مث زمونه مدرسه درس بخونم
غیرحضوری واقنننننننننننن اراده میخاد .... ولی برای اونایی که میرن کلاس بیرون همه مبحثارو میتونه خوب باشه....هم مدرسه رفتن هم کلاس بیرون رفتن اونم چن تا کلاس هم خستگی زیاد میشه هم تایم خالی نداری
می خواهــــــم شــــــادبـــــاشم
نه یک روز بلکــــه هــــــزاران سال
می خواهــــم آوازشــــادبودنــــم چنـــان در شهر بپیچد که روسیـــاه شوند
آنهـــــایی که سر غمگیــــن بودنـــــم شرط بستـــــه اند
...
می خواهــــــم شــــــادبـــــاشم
نه یک روز بلکــــه هــــــزاران سال
می خواهــــم آوازشــــادبودنــــم چنـــان در شهر بپیچد که روسیـــاه شوند
آنهـــــایی که سر غمگیــــن بودنـــــم شرط بستـــــه اند
...
بعضی روزا برای تغییر حال و هوا و استراحت خوبه مثلا هفته ای یه بار رفتن.
آقایون داداشا گفته باشم...
پزشکی کلا واس ماس.....
یعنی همش ماس ماس...
http://s6.picofile.com/file/8181770950/javate.jpg
@pouria98 آره. هنوزم من میگم برو مدرسه پسرخوب. عاقایون شما بگین این رفیقمون میخواد مدرسه تیزهوشانش رو ول کنه و سال چهارم نره مدرسه !!! درسته کارش ؟!!! به خدا قسم تا بهمن که ما مدرسه داشتیم، ساعت مطاله همه بچه ها بالا بود ولی بعد از مدرسه ناامیدی و افت ساعت مطالعه شروع میشه. الان با بچه ها 4-5 تا میشیم میریم توی مدرسه درس میخونیم. جو ش خیلی خوبه.
از کل سال تحصیلی 50 روزشو رفتم اونم زنگ دومی چیزی میپوچندم خونه !
معاون زنگ میزد خونمون میگفت محرومی و ... از 22 بهمین دیگه کلا نرفتم !
الان دو تا هم امتحان دادم !
هیچ کاری ندارن !
الکی وقتتونو واسه مدرسه نذارین !!!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)