خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 22 از 22
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به نظر من سوت پایان و این چیزارو بزار کنار اول آزمونتو بده بعدش بیا ببین تو چه درسی ضعف داری ضعفتو که بر طرف کردی حالا برو از درسی که توش ضعف داشتی از دفترچه رشته خودت اون آزمون هایی که نمیتونی جامع بزنی تک درس بزن یا برو مثلا تک درس شیمی رشته دیگرو بزن خیلی عالیه.
      مثلا تو فقط میخوای آزمون های داخل و خارج کشور سال های 90 تا 93 رو بزنی حالا میری مثلا میبینی شیمی توی یه مبحث مشکل داشتی بر طرفش که کردی میری سراغ تست های شیمی 89 یا 87 یا قبل تر یا میری سراغ شیمی ریاضی که نظر من روی دومی هستش که بری سراغ دفترچه ریاضی تک درسشو بزنی.
      موفق باشی.
      کـــــــــاش زنــــــدگی از آخـــــــــر به اول بـــــــود...

پیـــــــــــر به دنیـــــــا می آمدیــــــــــــم...

آنـــگاه در رخــــداد "عشــــــــق" جـــــــوان میشدیــــــــــــم...

سپس کــــودکــــی معصـــــــــــوم میــــــشدیــــــــــــم.. .

و در نیـــــــــــــمه شبــــــی با نــــــــوازش مــــــــــادر...

آرام میــــــمردیــــــــــــم ...
      ویرایش توسط faal_nazari : 25 اردیبهشت 1394 در ساعت 00:21

2. Top | #17
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamad.hny نمایش پست ها
      اون آزموناي سوت پايان رو كلا حذف كن از برنامه ت. بجاش آزمون روز قبل تستايي كه غلط زدي رو برو اون مبحث رو كار كن. چون فقط با آزمون اول مشخص نميشه كجاها مشكل داري
      اولا که فرض کن توی آزمون اول فهمیدم مثلثات مشکل دارم(مثلا) بعد برطرف کردم بعد رفتم جلو توی ازمون سوم فهمیدم انتگرالم می لنگم یعنی نمی تونم حلش کنم؟خوب بعد ازمون و رفع اشکل 7 8 ساعت وقت دارم اون مبحث هایی که توی هر آزمون مشکل دارم رو حل می کنم

ثالثا با توجه به کهکشانی شدن سوالات شیمی دگ آزمون های سراسری به تنهایی کفایت نمی کنه نیاز به سوت پایان شدیدا احساس می شود
      ویرایش توسط rezbakin : 25 اردیبهشت 1394 در ساعت 11:29

3. Top | #18
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط faal_nazari نمایش پست ها
      به نظر من سوت پایان و این چیزارو بزار کنار اول آزمونتو بده بعدش بیا ببین تو چه درسی ضعف داری ضعفتو که بر طرف کردی حالا برو از درسی که توش ضعف داشتی از دفترچه رشته خودت اون آزمون هایی که نمیتونی جامع بزنی تک درس بزن یا برو مثلا تک درس شیمی رشته دیگرو بزن خیلی عالیه.
      مثلا تو فقط میخوای آزمون های داخل و خارج کشور سال های 90 تا 93 رو بزنی حالا میری مثلا میبینی شیمی توی یه مبحث مشکل داشتی بر طرفش که کردی میری سراغ تست های شیمی 89 یا 87 یا قبل تر یا میری سراغ شیمی ریاضی که نظر من روی دومی هستش که بری سراغ دفترچه ریاضی تک درسشو بزنی.
      موفق باشی.
      من توی دروس عمومی ادبیات و دین و زندگی فوق العاده قوی هستم(بدون اغراق) و عربی و زبانم یکم می لنگه که برای رفع اشکال هر روز خارج از امتحان جامع ی دفترچه عمومی ریاضی هم میزنم

برای شیمی هم ریاضی 93 رو خواهم زد برای ریاضی برای هر مبحث ی جزوه که شامل سوالات منتخب خیلی سبز هست نوشتم که برای رفع اشکل از اون استفاده می کنم
      در زیست شناسی فوق العاده قوی هستم و اگر مشکلی جزوه خلاصه دارم
      فیزیک هم نسبتا قوی هستم و برای ان هم اگر مشکلی بود جزوه خلاصه دارم

در ضمن با توجه به مریخی شدن سوالات شیمی تنها شیمی 93 ریاضی کفایت نمی کند و نیاز به سوت پایان شدیدا احساس می شود
      10آزمون سوت پایان 350 سوال شیمی دارد که به سبک کنکور 93 طرح شده

4. Top | #19
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezbakin نمایش پست ها
      اولا که فرض کن توی آزمون اول فهمیدم مثلثات مشکل دارم(مثلا) بعد برطرف کردم بعد رفتم جلو توی ازمون سوم فهمیدم انتگرالم می لنگم یعنی نمی تونم حلش کنم؟خوب بعد ازمون و رفع اشکل 7 8 ساعت وقت دارم اون مبحث هایی که توی هر آزمون مشکل دارم رو حل می کنم

ثالثا با توجه به کهکشانی شدن سوالات شیمی دگ آزمون های سراسری به تنهایی کفایت نمی کنه نیاز به سوت پایان شدیدا احساس می شود
      داداش آخه اینجوری نمیشه. مطمئن باش بیشتر از 7-8 ساعت زمان نیاز داری که مشکلت رو حل کنی. تازه وقتی 4 ساعت آزمون زدی خود به خود خسته ای و نمیتونی بقیه ی اونروز 7-8 ساعت بخونی. نهایتا 5-6 ساعت.

5. Top | #20
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamad.hny نمایش پست ها
      داداش آخه اینجوری نمیشه. مطمئن باش بیشتر از 7-8 ساعت زمان نیاز داری که مشکلت رو حل کنی. تازه وقتی 4 ساعت آزمون زدی خود به خود خسته ای و نمیتونی بقیه ی اونروز 7-8 ساعت بخونی. نهایتا 5-6 ساعت.
      خوب برادر من گفتم که اگه مثلا بازم تاکید می کنم مثلا من اگه توی 25 مبحث مشکل داشته باشم 15تاشو توی آزمون اول که 4 روز برای رفع اشکالش گذاشتم می فهمم و پدرشونو درمیارم بقیه 10تا رو یعنی نمی تونم توی وقت باقیمانده حل کنم؟؟؟؟؟؟

بازم میگم 25 مثاله شاید دیدی یهو شد 50تا (که مطمئنم نیست)اگه 50تا هم باشه 30 35تاشو اول می فهمم حل میکنم بقیه شو طی آزمونا می فهمم

در ضمن من به درس های ادبیات دینی زیست و فیزیک کاملا مسلطم و فکر نمی کنم مشکلی توشون داشته باشم فوقش هرکدوم 1 یا 2 مبحث فوقش

و در بقیه دروس هم در حد متوسط به بالا هستم بجز ریاضی

فکر نمی کنم 6ساعت کم باشه

در ضمن گفتی خستگی آزمون من هر آزمون رو 6 صبح شروع میکنم(چرا 8 نه؟چون میخوام به بیدار شدن ساعت 5 عادت کنم که روز کنکور سرحال باشم)4ساعت امتحان میشه 10 تا 11 استراحت 11تا2رفع اشکال و پیدا کردن نقطه ضعف(برای آزمون اول)از 3تا 12درس البته با استراحت بینش میشه حدود 8ساعت درس
      اگرم میخوای به 5ساعت خواب گیر بدی باید بگم که من کلا خوابم کمه
      ویرایش توسط rezbakin : 25 اردیبهشت 1394 در ساعت 17:30

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      هركاري فكر ميكني بهتره انجام بده

7. Top | #22
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      up

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)