خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

مقايسه گاج نقره اي و خط ويژه ؟

سلام ، دوستاني كه تو دروس اختصاصي رياضي هم گاج نقره اي و هم خط ويژه رو دارند ميشه اسم كتابتون رو بگين و يه مقايسه اي انجام بدين بين اين دو تا ؟ اگر كسي گاج نقره اي رو خوب خونده باشه و خلاصه برداري هم كرده باشه ، لازمه كه واسه جمع بندي خط ويژه رو هم بگيره ؟ خط ويژه برتري خاصي داره نسبت به ميكرو گاج ؟ سوالاتش جديده يا گزيده اي از سوالات ميكروگاجه ؟ كلا هر توضيح به درد بخوري كه در زمينه مقايسه اين دو تا داريد ممنون ميشم كه بگين

خيلي خيلي ممنون

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Padsam نمایش پست ها
      سلام ، دوستاني كه تو دروس اختصاصي رياضي هم گاج نقره اي و هم خط ويژه رو دارند ميشه اسم كتابتون رو بگين و يه مقايسه اي انجام بدين بين اين دو تا ؟ اگر كسي گاج نقره اي رو خوب خونده باشه و خلاصه برداري هم كرده باشه ، لازمه كه واسه جمع بندي خط ويژه رو هم بگيره ؟ خط ويژه برتري خاصي داره نسبت به ميكرو گاج ؟ سوالاتش جديده يا گزيده اي از سوالات ميكروگاجه ؟ كلا هر توضيح به درد بخوري كه در زمينه مقايسه اين دو تا داريد ممنون ميشم كه بگين

خيلي خيلي ممنون
      من تا حالا خط ویژه نداشتم اما کلا تو هر درسی که خلاصه نکات دارین و به خلاهصه هاتون درباره کامل بودن اطمینان دارین بهتره از خلاصه نکات خودتون استفاده کنید من خودم فقط از خلاصه نکات خودم استفاده میکنم

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      خط ویژه خلاصه اس + تکنیک های راحت تر حل مسائل !!!
      هندسه ها و گسسته و آمار نویسندشون همون واسه نقره ایه ! زبان هم همینطور ! ولی اینجا خلاصه تر گفتن ! بدرد جمع بندی میخوره این نه آموزش!!!

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rasul.professional نمایش پست ها
      خط ویژه خلاصه اس + تکنیک های راحت تر حل مسائل !!!
      هندسه ها و گسسته و آمار نویسندشون همون واسه نقره ایه ! زبان هم همینطور ! ولی اینجا خلاصه تر گفتن ! بدرد جمع بندی میخوره این نه آموزش!!!
      اما به نظر من کسی که خلاصه نکات داره همونو بخونه بهتره
      اینطور نیست؟

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمد3568 نمایش پست ها
      اما به نظر من کسی که خلاصه نکات داره همونو بخونه بهتره
      اینطور نیست؟
      100 درصد ! اگه خلاصه خوب باشه عالیه !
      من خودم شیمی خلاصه ها فوق العاده هستن ! میخونم ولی برای تست جمع بندی رفتم خط ویژه رو هم گرفتم چون تستای 4 سال اخیر داخل و خارج رو توش خوب آورده !

در کل کتاب جمع بندی واسه کسیه که خلاصه نداره و برای درسی که حجمش زیاده مثل دینی خلاصه یکم وقت گیره !!! ولی خط ویژه عالیه و کامل !!!

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      من اگه بر میگشتم به 7 ماه پیش که نقره ای گرفتم بجاش خط ویژه میگرفتم
      چون خیلی رون تره خوندنش (البته برا من ) مثلا من تحلیلی رو تا 10 تا تست میزدم کلافه میشدم تو نقره ای ولی الان که دارم خط ویژه میخونم اصلا دوس دارم همینجور الکی برم بخونمش
      میگن عمومیا رو باید بعد عید بیشتر خوند
      من سر همین قضیه عمومیا رو قبل عید بیشتر خوندم و اختصاصیا رو الان دارم بیشتر میخونم
      از این گذشته خط ویژه کم حجمه و مثلا من 2 فصل تحلیلی رو تو 1 هفته بیشتر از 2 بار کامل خوندم در صورتی که با نقره ای یکی از اون فصل ها رو اصلا نیمه کاره ولش کرده بودم اینقد اعصابمو خورد میکرد (معادلات خط و صفحه )
      البته اینا با توجه به روحیات من بود ولی بازم بنظرم ریاضی و شیمی رو کلا بهتره از خط ویژه خوند و مطمعنم اگه از اول اینکارو میکردم الان تو هر کدوم حداقل 20% جلوتر بودم
      run forrest runnn

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)