درود...مبتکران واقعا خوبه برای متن کیا سالار هم خوبه.
جامع خیلی سبز
گاج جامع
سایــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــر
به نظرمن مبتکران شهاب اناری کافی و خوبه...حتی به زبان تخصصی کنکور زبان من هم کمک کرد...حدودای هشتاد زدم با دانش قبلی ای که داشتم...
تو بحث لغت هم کسایی که مشکل دارن،تیک ایت فوق العاده خوب جواب میده...البته گاج هم تعریفش رو شنیدم اما راستش به نظر من کلا خیلی سبز رو بیخیال شین
همون مبتکران همه ی موارد رو ساپورت میکنه..
I KEEP DANCING ON MY OWN
من امسال هم مبتکران کار کردم هم خیلی سبز..80زدم...شما بایکی که راحت تری ازاین دوتا انتخاب کن....اما به نظرمن مبتکران خیلی کامل تره
ویرایش توسط highdreams : 30 مرداد 1394 در ساعت 22:54
من امسال خیلی سبز داشتم ... گرامر رو خلاصه و مفید درس داده,, تستا گرامر کنکور هم چیز خاصی نیستن ...
ولی لغت و ریدینگ زیاد جالب نیس...
در کل خیلی سبز خلاصه و مفیده, هم تست هم درسنامه و اینا... پاسخ تشریحیشم بد نیس...
بدی زبان اینه آخر دفترچه ست, سوالا یکم وقت گیر و خسته کننده, فرار و دایره واژگان بالا نیازداره
من شهاب اناری و کیاسالارو نگاه کردم
به نظرم هیچ کدوم خوب نبودن ولی باز کیاسالار خلاصه تر بود و کمتر خسته میکرد تست هاشم بزنید فکر کنم دیگه دستتون بیاد چه سبک تست هایی داده میشه تو کنکور راحت بالا هشتاد میزنید
والله به نظرم زبان عمومی چیزی نداره هرسال هم داره راحت تر میشه من که زبان عمومی 93 رو تو هفت دقیقه 100 زدم
?
درباره ریاضی خیلی سبز کتاب خوبیه ولی مهروماه وگاج بهتره به این دلیل که خیلی از فصلها تست الکی زیاد داره.زبان گاج واقعا استاندارد و حرفه ای تره مبتکرانم خوبه ولی سوالای گاج بهتره مخصوصا تو تست ریدینگ و کلوز گاج قوی کار کرده ولی مبتکران سوالاش مسخرس.باید بری کتاب ریدینگشم بخری.شیمی سوم گاج سوالای سخت و مفهومی عالی زیاد داره مبتکران که تو شیمی 3 تستاش ابکیه و خیلی سبزم درسنامش بهتره ولی گاج هم درسنامه هم تستش کامله.
?
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)