نمیشه سخت افزار سیستم عامل های مختلف را با هم مقایسه کرد مثلا همه میدونم با سی پی یو پایین تر نسبت به رقبای اندرویدی و وین فونی آیفون فوق العاده سریعه چون خصوصیت iOS اینه
Sent from my LG G3
نمیشه سخت افزار سیستم عامل های مختلف را با هم مقایسه کرد مثلا همه میدونم با سی پی یو پایین تر نسبت به رقبای اندرویدی و وین فونی آیفون فوق العاده سریعه چون خصوصیت iOS اینه
Sent from my LG G3
خلاف قوانین
ویرایش شده.
رو آیفون حرفی نیست...فوق العادست...
در کنار app هاش و ظرافتشو و زیباییش و کلاسش! دوربینشم خیلی قویه...
اینکه فلان گوشی 41 مگا پیکسله دلیلی بر قوی بودنش در کیفیت عکس نیست...خواهر من xperia z1 داره اما دوربین جلوی گوشی من از دوربین عقب اون قویتره!!!
ببين برادر من
اگه بلدي برو ايفون بگير
اگه بلد نيستي كار كني و برا يه برنامه ساده هم بخواي ببري بيرون برات بريزن كلهم خط بكش دورشو
*** ضمنا اگه ميتوني صبر كن سري s ايفون بياد هميشه سري اس خيلي بهتر و قوي تر عمل كرده
هر کدوم تو یه زمینه خوبن و باید سلیقه ای انتخاب کرد..هر کدومشون عالین..با خریدش پشیمون نمیشین..اما ام 9 نسبت به ام 8 زیاد تغییر نکرده واسه همین عقب مونده از رقبا..
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
خلاف قوانین
ویرایش شده.
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
به قول کریک تو دانشگاه واشنگتون هرکی ایفون داره بزاره رو سایلنت هرکی هم نداره گوشیشو بندازه تو سطل زباله!!!!))
شما اول باید کاربریتون رو مشخص کنید وگرنه این تاپیک همینطور دنباله دار خواهد شد !
اتفقا بسیار کیفیت مناسبی داره؛
موسسه نشنال ژئوگرافیک یکی از مستند هاشو با یکی از همین اسمارت فون های نوکیا گرفته بود مدلش یادم نیست ولی اوایل بود مدل 840 یا 940 فکر کنم.
بسیار عالی تقریبا بدون نقص
صبر کن نوت5 چند روز دیگه معرفی میشه
داداش من که نگفتم بده
اتفاقا بهترینه
ولی هممون میدونیم که پیکسل بالا نشان دهنده ی کیفیت نیست. این تعداد پیکسل نور ورودی رو به شدت کم میکنه
برا همین نوکیا مجبور شده یه دوربین به اون بزرگی بزاره که بازم نتونسته نور ورودی رو مثه دوربینای دیگه کنه.
برای همینه که اپل تا الان از 8 مگا استفاده کرده.
انیشتین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)