هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
address dadam ke :
https://www.facebook.com/hejabe.ekhtiari
hijab
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من! نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من ! چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من ! هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من ! هوس برای تو ! عفاف برای من ! هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !! همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من .. براستی زن بودن کار مشکلی است : مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛... .
"سیمین دانشور"
اول بگم ازاین مثال شکلات وپوست که استارتر استفاده کرده بود اصلا خوشم نیومد وموافق نیستم انگارکه براbaby دوساله میخواد از حجاب بگه وبه خاطر این کشفش براتوضیح دادن حجاب خندم گرفت...اگه جامعه برا حجاب اختیاری بشه گناه اجتماعی میشه منظورم اینه که گناه فردی مث کسی که تو خلوت گناهی کنه شاید یه روز توبه کنه خدا ببخشش اما گناه اجتماعی شاید طرف بگه من منظوری از گناهم ندارم ودلم پاکه ولی شاید هزار نفر جوان بادیدنش بلغزن جوان که میگم چه دختر وچه پسر چونبعد اگه بخواد توبه کنه دیگه نمیتونه برگرده این جوانها رو پیدا کنه وهدایت کنه شاید الان اونی که محجبس هدایت نکنه اما حداقل وظیفه اشو درقبال دستور خدا اجرا کرده واینجا اگه تو قالب محجبه بودنش توخلوت شخصیش گناه کنه کنه گناهش اجتماعی نیست وشخصیه.
آدم باش همین
درست که برخورد بابد حجابابعضی مواقع خیلی بده ودرست که خیلی ازمذهبیا خودشونم مشکل دارن .اما اونی که میگه دل باید پاک باشه ازکوزه همان برون تراود که دراوست اگه تو کوزه دل طلا باشه همون اگه خاک هم باشه همون بیرون میریزه واینکه دل پاک=دل خالی از گناه دل پاک=دل پراز خدا که باید خداهم توظاهرهم باطن نمایان بشه...به نظرم اگه بشینن وازفلسفه ی حجاب بگن وراه صحیح رونشون بدن وحجاب روباکارای بدشون بد جلوه ندن خیلی خوبه ووضعیت حجاب توجامعه بهترمیشه .
آدم باش همین
سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
یه کوله خاطره که باید جا بمونه...
چرخ یک گاری در حسرت واماندن اسب
اسب درحسرت خوابیدن گاریچی
ومرد گاریچی در حسرت مرگ
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)