یک حرفای پوچ و بی مدرکی میزنین
آمریکا ایران رو حریم کرد ایران کمر خم کرد ....مجبور به مذاکره شد ایران
آمریکا در سال 2014 بیش از 18%پیشرفت اقتصادی داشته حالا شما بیا بگو آمریکا آمریکا
من میگم بابک زنجانی رو کی بهش پول داد؟
آقای احمدی نژاد چرا معاون اول دزد انتخاب کرد؟شما که عاشق دلباخته اشی جواب بده
شما همیشه برعکس صحبت میکنی.این امریکا بود که بخاطر قدرت نظامی ایران مجبور شد به میز مذاکره بیاد وگرنه حمله میکرد.... ای
بگم این درست نیست که امریکا که تقریبا 500 ساله استقلالشو بدست اورده با ایرانی که تازه 35-36 ساله استقلالشو بدست اورده مقایسه کنی. ای کاش الان 500 سال از استقلال ایران میگذشت بعد معلوم میشد کی ابر قدرت دنیایه و رشد اقتصادی داره.
[صحنه ی ما غزل پوش
صدا صدای گوگوش ....
اولا که من تو ایران عزیز زندگی میکنم ایران کمر خم نکرد بلکه 6 قدرت جهانی مجبور شدند با ایران مذاکره کنند.مهم این نیست که ظریف چی گفته مهم اینه که بنابر فرمایشات رهبری نباید عزت ملت ایران خدشه دار بشه.در ضمن این رو هم بگم جانشین فرمانده سپاه گفتن اگه امریکا دوباره با تهدید صحبت کرد دست از مذاکره بکشن اما انگار ظریف و... گوششون به این حرفا بدهکار نیست متاسفانه
آقای روحانی در مذاکراتشون که زنده از صدا و سیما پخش میشد گفتن سانتریفیوژ قشنگه بچرخه اما تا جایی که چرخ زندگی مردم باهاش بچرخه
یعنی اگر قراره زندگی مردم نچرخه پس بهتره سانتریفیوژی هم نباشه
به همین خاطر هم بود که بیش از پنجاه درصد شرکت کنندگان به ایشون رای دادند
پس ملت هم سانتریفیوژ نمی خوان
و آقای ظریف هم صلاح مملکت رو میخوان
و آقای جهانگیری معاون اول آقای روحانی گفتند:انقدر که در زمان رئیس جمهور پیشین اختلاس شد در زمان پهلوی نشد
آقای روحانی هم گفتن:پس از انقلاب این تحریم ها بدترین صدمه رو به مردم انقلاب زده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)