خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات

کسی آزمون دکتر فردین جوادی شرکت کرده؟

یک روز رسد غمی به اندازه کوه
      یک روز رسد خوشی به اندازه دشت
      افسانه زندگی چنین است گلم
      درسایه کوه باید از دشت گذشت

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      داداش یکمی توضیح بده این چه ازمونی هستش؟؟؟؟چطوری و کجا برگزار میشه؟؟؟؟؟
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      چه ازمونی هستش؟؟؟؟

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed735 نمایش پست ها
      داداش یکمی توضیح بده این چه ازمونی هستش؟؟؟؟چطوری و کجا برگزار میشه؟؟؟؟؟
      نقل قول نوشته اصلی توسط yzsd نمایش پست ها
      چه ازمونی هستش؟؟؟؟

واسه کساییه که کتاب هاشو خریدن
      یا بصورت پولی هست
      مشاور

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      چندتا آزمون آنلاین جامع زیست شناسی به سبک کنکور هست که باید از توی سایتش ثبت نام کنی. ولی من خودم آزمون های جامع بیوماز رو خیلی خیلی قبول دارم. توی شیراز کلاس میزارن. پارسال یه درصد 98 داشته توی زیست. فقط ی دونه نزده

6. Top | #6
      srh
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط joozef نمایش پست ها
      چندتا آزمون آنلاین جامع زیست شناسی به سبک کنکور هست که باید از توی سایتش ثبت نام کنی. ولی من خودم آزمون های جامع بیوماز رو خیلی خیلی قبول دارم. توی شیراز کلاس میزارن. پارسال یه درصد 98 داشته توی زیست. فقط ی دونه نزده
      شايان پور مير بابايي هم پارسال تو بيو ماز بوده
      در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
      خطی نوشته بود:
      "من گشته ام نبود !
      تو دیگر نگرد
      نیست!"...
      گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
      ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
      پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
      هرگز
      "نگرد! نیست"
      سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری

7. Top | #7
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فردین جوادی که اومده از ماز تقلید کرده و صفحه آزمون پرسش و پاسخ عین ماز درست کرده و خیلی نا منظم داره آزمونا رو برگزار می کنه(مهلت ثبت نام تو سایتش تموم شده)صفحه آزمون درست کرده و فک کنم مشکلی پیش اومده میگه به خاطر درخواست بچه از pdf پرینت بگیرین با آرامش از خودتون امتحان بگیرین(رمز pdf داده)بعد چند روزم پاسخ نامه نصف سوالا رو گذاشته.کلا لینک سر کاری میذاره میگه مشکل از هاست بوده بعدا فرداش درستش میکنه فک میکنه نمی فهمیم.متاسفانه داره چند تا کارو با هم انجام میده و کارا رو دیر انجام میده.در مجموع مفیده و از سوالاش راضی بودم.راستی تاریخ امتحاناش با ماز یکیه.کلا با وجود این مشکلا بد نبوده.
      اما ماز گروه بی وجدان.من خودم کلاسای جمع بندیشونو رفتم(600 تون) وکاشکی نمی رفتم.اول قرار بود هرجلسه 100 تا 200 تست کار کنه و امنحان بگیره کلا تست کار نکرد یکی دو امتحان 15 سوالی گرفت.ماس مالی کرد در حد المپیاد.میومد چیزای که همه بلد بودن درس میداد بعد نکته درست نمی گفت خودش(حمید رضا زارع - رتبه 9 منطقه1 سال92)میگفت نکته فقط داخل تست میشه گفت.یه سری تست قوی هم بهمون داد ولی پاسخ نامه تشریحی نداد(پاسخ نامه داشت ولی به دلایلی نداد) و خیلی خیلی سخت بودن سر کلاسم حل نکرد.سوالای همه فصلا رو هم نداد.یه جزوه هم داد که خودش یرای تبلیغ امتحاناش بیش ترشو گذاشت سایت قلم چی چیز خاصی هم نبود بیش تر رنگ و لعاب داشت.آخرشم چند جلسه جبرانی مونده بود که دیگه خبرمون نداد و تشکیل نشد الانم وقتش نیست.اما اصل کار آزمونای آنلاین.میدونم رو آزمونا وقت گذاشتن و سوالا آماده هست و منظم برگزار میشه خودمم اسم نوشتم امروزم اولیش هست وکلا مفیده ولی یادتون نره که اینا چقدر نامردن و خیرشون به شاگردشون نمیرسه.اصلا هرچی میتونین داخل زیست تلاش کنین چون اگر زیست از یه حدی خراب تر بشه کاریش نمیشه کرد و هیچی نمیشین.

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اما ماز گروه بی وجدان.من خودم کلاسای جمع بندیشونو رفتم(600 تون) وکاشکی نمی رفتم.اول قرار بود هرجلسه 100 تا 200 تست کار کنه و امنحان بگیره کلا تست کار نکرد یکی دو امتحان 15 سوالی گرفت.ماس مالی کرد در حد المپیاد.میومد چیزای که همه بلد بودن درس میداد بعد نکته درست نمی گفت خودش(حمید رضا زارع - رتبه 9 منطقه1 سال92)میگفت نکته فقط داخل تست میشه گفت.یه سری تست قوی هم بهمون داد ولی پاسخ نامه تشریحی نداد(پاسخ نامه داشت ولی به دلایلی نداد) و خیلی خیلی سخت بودن سر کلاسم حل نکرد.سوالای همه فصلا رو هم نداد.یه جزوه هم داد که خودش یرای تبلیغ امتحاناش بیش ترشو گذاشت سایت قلم چی چیز خاصی هم نبود بیش تر رنگ و لعاب داشت.آخرشم چند جلسه جبرانی مونده بود که دیگه خبرمون نداد و تشکیل نشد الانم وقتش نیست.اما اصل کار آزمونای آنلاین.میدونم رو آزمونا وقت گذاشتن و سوالا آماده هست و منظم برگزار میشه خودمم اسم نوشتم امروزم اولیش هست وکلا مفیده ولی یادتون نره که اینا چقدر نامردن و خیرشون به شاگردشون نمیرسه.اصلا هرچی میتونین داخل زیست تلاش کنین چون اگر زیست از یه حدی خراب تر بشه کاریش نمیشه کرد و هیچی نمیشین.[/quote]

شما مطمئنی تو کلاساشون شرکت کردی؟؟؟ من خودم که شیرازی نیستم اما از بعضی از دوستام که شیراز بودن پرسیدم خیلی راضی بودن. جزوه هاشونم که خیلی خوب بود . شماها خیلی قدر نشناسین، ما کلی ایمیل دادیم کل جزوه رو بفرستن گفتن فقط برای بچه های پروژه هست کاملش. بعدشم شما مگه ترازت و درصد زیستت چقدر هست که همه نکاتش واست تکراری بوده؟ ببخشیدا با این چیزی که من تو آزموناشون دیدم فکر می کنم مشکل از شما باشه نه اونا. از لحاظ وجوانم که من واسه آزمون آنلاین مشکل داشتم بلافاصله کمکم کردن.
      در کل کاش قدرشناس بودین و اینجوری هم پشت کسی حرف نزنین. خودشون نمی فهمن چیزی گفتی اما با آبروشون بازی کردی و اگه حرفاتم اشتباه باشه (که فکر کنم هست ) بعدا خدا از تو نمیگذره نه اونا

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      کارای فردین جوادی رو قبول دارم ولی رفتاراشو نه!!!!!!!!!!

تو فروش جزوات پیش دانشگاهی خیلی اذیتمون کرد آخرشم نداد.

اولین وعده این کتابا 25 دی بود که همش یه ماه یه ماه به تاخیر میافتاد. هیچ وقتم نرسید.

تا اینکه گفت فقط دو فصل مهمشو چاپ رنگی میکنم میفرستم واسه همین هزینش زیاده. ولی اونم نفرستاد.

آخرشم گفت کل کتابو در حد 300 نکته جمع کردم به صورت دانلود بازم با همون قیمتی که برا چاپ رنگی وعده داده بود.

فک کنین جزوه خلاصه شده رو با قیمت چاپ رنگی میفروشه ما هم علاوه بر اون کلی باید هزینه پرینت میدادیم.

چن روز پیش هم میگه که یه سری میان رمز دانلو جزوات پیش و ازمون هارو میدن به دوستاشون چون تعداد دانلود از تعداد سفارش جزوه ها بیشتره.

واینکه راضی نیستم کسی رایگان استفاده کنه.با این حرفش یاد یه شخص خیلی معروف افتادم!

یکیم نیست بگه هزینه 6 ماه مسخره کردن خیلیارو کی میخواد بده؟؟؟؟!!!!

تاپیک منحرف شد مث اینکه!!!!

بخاطر این رفتاراش تو آزموناش شرکت نکردم.

40 هزار تومن واسه 5 تا آزمون آنلاین!!!!!

که نفر اول کل آزمونا قراره 500 هزار تومن جایزه بگیره.

اصن درست حسابی برگزار شد؟؟؟؟؟؟؟
      یه وقتایی یه جاهایی آدم چیزی نمیدونه

یکی راهو یکی چاهه, دوراهی روبرومونه

یه وقتی راضی از اینی که میبینی خطر کردی

همیشه قصه رفتن نیست, یه جایی خوبه برگردی

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aishin نمایش پست ها
      کارای فردین جوادی رو قبول دارم ولی رفتاراشو نه!!!!!!!!!!

تو فروش جزوات پیش دانشگاهی خیلی اذیتمون کرد آخرشم نداد.

اولین وعده این کتابا 25 دی بود که همش یه ماه یه ماه به تاخیر میافتاد. هیچ وقتم نرسید.

تا اینکه گفت فقط دو فصل مهمشو چاپ رنگی میکنم میفرستم واسه همین هزینش زیاده. ولی اونم نفرستاد.

آخرشم گفت کل کتابو در حد 300 نکته جمع کردم به صورت دانلود بازم با همون قیمتی که برا چاپ رنگی وعده داده بود.

فک کنین جزوه خلاصه شده رو با قیمت چاپ رنگی میفروشه ما هم علاوه بر اون کلی باید هزینه پرینت میدادیم.

چن روز پیش هم میگه که یه سری میان رمز دانلو جزوات پیش و ازمون هارو میدن به دوستاشون چون تعداد دانلود از تعداد سفارش جزوه ها بیشتره.

واینکه راضی نیستم کسی رایگان استفاده کنه.با این حرفش یاد یه شخص خیلی معروف افتادم!

یکیم نیست بگه هزینه 6 ماه مسخره کردن خیلیارو کی میخواد بده؟؟؟؟!!!!

تاپیک منحرف شد مث اینکه!!!!

بخاطر این رفتاراش تو آزموناش شرکت نکردم.

40 هزار تومن واسه 5 تا آزمون آنلاین!!!!!

که نفر اول کل آزمونا قراره 500 هزار تومن جایزه بگیره.

اصن درست حسابی برگزار شد؟؟؟؟؟؟؟
      اصن برگزار نشد
      با كلي ذوق و شوق نشستيم براي ازمون (قرار بود ٧ باشه) بعد يهو درومدگفت ٩٤٠٠٠ تا مسيج داشتم گفتن اقا انلاين نگيرين و پرينت بذارين
      بعد هم هر روز يه تكه جوابا را ميده و يه ازمونم رايگان كرد يهويي
      ٤٠، ٥٠ تومان اصلا پولي نيست. دو تا پيتزا ٥٠ ميشه اما زرنگ بازي ها و خر فرض كردن ادمها (دور از جون جمع البته) درست نيست
      يادمه تابستون گفت بياين كتاب من را پيش خريد كنين و من هر كتابي ٥-٦ تومان تخفيف ميدم، بعد شد جزوه، بعد يهو نتنها تخفيف نداد بلكه ١٠ تومانم گذاشت رو جزوه هاش و قول و وعده و وعيد داد كه من تو هر جزوه براتون يه كد گذاشتم و با اين مد رفع اشكال ميذارم براتون و جزوه ميذارم و فلان و بيثار
      ولي يه ذره هم حرفاش راست نبود
      بگذريم سه هفته تموم اسكلمون كرد تا بفرسته
      امروز كه پنجشنبست مملكت تعطيله
      امروز كه شنبست كه من دانشگاهم
      امروز يكشنبست كه پستيه دانشگاهه
      و ...

جزوه هاشم كه بيشت رومان زيست شناسيه تا زيست شناسي ... با انواع و اقسام حرف زشت و شوخي هاي نادرست
      وسط بحث گردش خونش و ستاره دريايي نوشته:
      دوست دارم چند تا زن بگيرم اسم همشون ستاره باشه بعد دعوا راه بندازم جنگ ستارگان ببينم
      يا ماطب خاصم مثلا فلان كرده
      يا خنگ اين جمله رفت تو مخت؟

كلا من كلا پشيمونم بابت همه خريدهايي كه ازشون كردم

you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
      and then
      THEY WOULD FEAR YOU

ویرایش توسط N a v i d : 09 خرداد 1394 در ساعت 12:34

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)