دلبندم!
بزار واست پایه ای توضیح بدم تا متوجه شی!
کسانی که کنکور 95 میدن کتابای پیش دانشگاهیشون چاپ 94-95 هست
کتابای سومشون چاپ 93-94
و کتابای دومشون چاپ 92-93
این لینک رو ببین
کتاب درسی فیزیک چاپ 92-93
برات دعا میکنم!
دلبندم!
بزار واست پایه ای توضیح بدم تا متوجه شی!
کسانی که کنکور 95 میدن کتابای پیش دانشگاهیشون چاپ 94-95 هست
کتابای سومشون چاپ 93-94
و کتابای دومشون چاپ 92-93
این لینک رو ببین
کتاب درسی فیزیک چاپ 92-93
برات دعا میکنم!
مردم شهری که همه در آن می لنگند ,
به کسی که در آن راه می رود می خندند .
کتابی که برای تست همه درسا رو برای دوم داشته باشه در بازار کنکور نیست...باید کتابای جدا بگیری...اگه توو طول سال درسا رو کامل فهمیدی و یاد گرفتی که تابستون تست بزن...ولی اگه هنوز توو فهم مطالب می لنگی نیاز به کتابای آموزش داری اگه کتاب تست می خوای شیمی2 مبتکران فقط جلد1...ریاضی2الگو که تازه چاپ شده و داغه داغه......درسنامه کامل هم داره...اگه زیست می خوای خیلی سبز...علت این که نمی گم الگو یا گاج چون این کتابا ترکیبیه ... چون سال سوم و پیش رو نخوندی از پس تستاش بر نمی آی...تستای خیلی سبز آسون تره و درسنامش هم کامل کامله...البته تستای مفهومی هم داره...برای فیزیک2 گاج میکرو بگیر. ..فقط سال دوم رو داره سوالاش هم آبدیته....درسنامه هم داره...امسال تابستون وقتتو روی عمومیای دوم نذار چون وقت تلف کردنه...همش از یادت می ره...فقط اگه دوست داشتی برای تفریح قرابت معنایی نشر دریافت رو بگیر...
ویرایش توسط lover sick : 22 اردیبهشت 1394 در ساعت 18:18
[QUOTE=mehran sp;432720]در جواب سوال آخریت هم بگم دقیقا شما اطلاعات اشتباه میدی
چی شد چرا هیچی نمیگی؟
جوابی
در ضمن اسم پروفسور بارتازال برا تو خیلی مناسب تره[/QUOTE
فکر کن من جلوی تو کم بیارم...اگه دکتر روحانی جلوی سعید جلیلی توو مناظره های انتخاباتی کم آورد منم جلوی تو کم می آرم...برای تغییرات فیزیک 2 هم یه نفر توو سایت الگو برای تغییرات فیزیک2 پرسیده بود که ادمین سایت بهش جواب داده که مولف کتاب فیزیک2 الگو گفته فقط بحث سقوط آزاد از کتاب حذف شده...وکتاب تغییر خاص دیگه ای نداشته...من الان فیزیک2 چاپ 92 رو دیدم به جز حذف سقوط آزاد که اونم چون اونم مربوط دو هست اصلا در فیزیک پایه گاج نیست...فیزیک2 تغییر دیگه ای نداشته...
ویرایش توسط lover sick : 22 اردیبهشت 1394 در ساعت 18:55
دوستان وقت ارزشش بیشترازایناس ک بیاین وهموخراب کنین
یکی یه اشتباهی کرده تموم شدرفت
اعصاب دارینا//بیخیال
آخه شما قضاوت کن...چند روز پیش درباره تغییرات کتب پیش برای سال بعد سوال شد منم توضیح دادم...بعد این آقا گفت از کجا می دونی؟...بهش گفتم با دفتر تالیف تماس گرفتم و اونا بهم گفتن...یه روز بعد همینجا پیام داد که من باهاشون صحبت کردم گفتن ما به کسی اطلاعات نمی دیم...منو متهم به دروغ گویی کرد...بعد امروز می گه من پرسیدم گفتن حذفیات داره اضافه نداره ممنون از اطلاعتون!!...منو به تمسخر گرفته به جای تشکرش...بعد من اومدم از سایت گروه شیمی دفتر تالیف کتب درسی اون اطلاعیه رو گذاشتم که خودش گویای همه چیزه و دیگه این معتبرترین هست چون سایت خود مولفای کتاب درسی شیمی است...بعد ایشون دوباره حرف خودشو می زنه می گه اطلاعات غلط می دم...آخه من اطلاعیه به این واضحی رو گذاشتم بازم اطلاعات غلط می دم؟...شما خودت تمام نوشته ها رو از صفحه اول بخون بعد منصفانه قضاوت کن...چشم به خاطر گل روی شما دیگه بحث نمی کنم...ب اامید موفقیت هممون...
آقای محترم چی می گی؟ برو توو سایت مرکز تالیف وضعیت تغییرات کتابای امسالو گذاشته...جلوی فیزیک2 نوشته تغییرات کلی...فیزیک2 امسال تغییرات کلی کرد...مثل فیزیک3 که البته فیزیک3 رو من صفحه به صفحه رو دیدم فقط تمرینای آخر فصل عوض شده و چند صفحه هم به فصل3 اضافه شده...البته من یه اشتباهی کردم گفتم فصل 4 که اصلاح می کنم به فصل 3 مغناطیس چند صفحه اضافه شده...والسلام ختم کلام...
کمـــ
کمـــ
عـــادتـــــ
میـــــ کـــنـــیــــ
بـــهـــــ
هــــیــــچــــکــــیــــ ـ
عـــــــادتــــ
نـــکــنـــیـــــ
داری اشتباه می کنی...کنکوریها توو تابستون درسای عمومی رو نمی خونن شما توو سال دوم می خوای توو تابستونش درسای عمومی رو بخونی؟..
تازه اون کنکوریای هم که دروس عمومی می خونن مباحث مفهومی مثل قرابت آرایه یا قواعد عربی رو می خونن نه لغت و تاریخ ادبیات و دین و زندگی...حتما با یه مشاور یا معلمای مدرستون یا رتبه برترها مشورت بگیر...
کمـــ
کمـــ
عـــادتـــــ
میـــــ کـــنـــیــــ
بـــهـــــ
هــــیــــچــــکــــیــــ ـ
عـــــــادتــــ
نـــکــنـــیـــــ
بازم تاکید می کنم تابستوون وقتتو بذار برای دروس مفهومی...خوندن دروس حفظی اگر چه راحت تره ولی به درد تابستون نمی خوره به خصوص شما که تابستوون سومی و کنکور نداری...وقت برای خوندن دروس عمومی برای تابستون کنکور اونم بعضی از مفهومیاش هست...زبان فارسی2 رو واسه چی می خونی؟...اون که اصلا جزو منابع کنکور نیست...بشین واسه سال دومت یه تحلیل کلی کن ببین چه فصلا و چه درسایی رو مشکل داشتی روو اونا بیشتر وقت بذار و توو اولویتت قراربده.خوندن مباحث حفظی توو تابستوون رو هم یه خط قرمز رووش بکش...اگه دوست داشتی درسای مهم سوم رو هم یه پیش خونی بکن...به خصوص زیست و شیمی رو...این همه تجربیات من به عنوان یه فارغ التحصیل بود...خوش به حالت که سال دومی...ای کاش منم سال دوم بودم...امیدوارم شما سال کنکورتون این حسرتو نداشته باشین... و اینو بدون رتبه های برتر از سال های پایه شون به بهترین نحو استفاده می کنن این چیزیه که من از زبون اکثر رتبه برترا شنیدم...والسلام...
ویرایش توسط lover sick : 22 اردیبهشت 1394 در ساعت 19:58
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)