خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 10 از 11 نخستنخست ... 91011 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 136 به 150 از 156
    1. Top | #136
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط soheil1 نمایش پست ها
      فیزیک2 امسال تغییر کرد پرفسور...پس برای کنکور96مد نظره...کتاب فیزیک3 هم فقط تمرینای آخر فصل تغییر کرده و دو صفحه هم به فصل 4 اضافه شده...من کتب فیزیک3 امسالو دارم...افتاد؟حلحالا کی اطلاعات غلط میده پرفسور بارتازال؟...ا
      دلبندم!
      بزار واست پایه ای توضیح بدم تا متوجه شی!
      کسانی که کنکور 95 میدن کتابای پیش دانشگاهیشون چاپ 94-95 هست
      کتابای سومشون چاپ 93-94
      و کتابای دومشون چاپ 92-93

این لینک رو ببین

کتاب درسی فیزیک چاپ 92-93

برات دعا میکنم!
      مردم شهری که همه در آن می لنگند ,
      به کسی که در آن راه می رود می خندند .

2. Top | #137
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط tina17 نمایش پست ها
      میرم سومدنبال کتابای خوب تست برا دومم
      کتابی که برای تست همه درسا رو برای دوم داشته باشه در بازار کنکور نیست...باید کتابای جدا بگیری...اگه توو طول سال درسا رو کامل فهمیدی و یاد گرفتی که تابستون تست بزن...ولی اگه هنوز توو فهم مطالب می لنگی نیاز به کتابای آموزش داری اگه کتاب تست می خوای شیمی2 مبتکران فقط جلد1...ریاضی2الگو که تازه چاپ شده و داغه داغه......درسنامه کامل هم داره...اگه زیست می خوای خیلی سبز...علت این که نمی گم الگو یا گاج چون این کتابا ترکیبیه ... چون سال سوم و پیش رو نخوندی از پس تستاش بر نمی آی...تستای خیلی سبز آسون تره و درسنامش هم کامل کامله...البته تستای مفهومی هم داره...برای فیزیک2 گاج میکرو بگیر. ..فقط سال دوم رو داره سوالاش هم آبدیته....درسنامه هم داره...امسال تابستون وقتتو روی عمومیای دوم نذار چون وقت تلف کردنه...همش از یادت می ره...فقط اگه دوست داشتی برای تفریح قرابت معنایی نشر دریافت رو بگیر...
      ویرایش توسط lover sick : 22 اردیبهشت 1394 در ساعت 18:18

3. Top | #138
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      فیزیک2 امسال تغییر کرد پرفسور...پس برای کنکور96مد نظره...کتاب فیزیک3 هم فقط تمرینای آخر فصل تغییر کرده و دو صفحه هم به فصل 4 اضافه شده...من کتب فیزیک3 امسالو دارم...افتاد؟حلحالا کی اطلاعات غلط میده پرفسور بارتازال؟...ا

در جواب سوال آخریت هم بگم دقیقا شما اطلاعات اشتباه میدی
      چی شد چرا هیچی نمیگی؟
      جوابی نداری؟

در ضمن اسم پروفسور بارتازال برا تو خیلی مناسب تره

4. Top | #139
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      [QUOTE=mehran sp;432720]در جواب سوال آخریت هم بگم دقیقا شما اطلاعات اشتباه میدی
      چی شد چرا هیچی نمیگی؟
      جوابی

در ضمن اسم پروفسور بارتازال برا تو خیلی مناسب تره
      [/QUOTE
      فکر کن من جلوی تو کم بیارم...اگه دکتر روحانی جلوی سعید جلیلی توو مناظره های انتخاباتی کم آورد منم جلوی تو کم می آرم...برای تغییرات فیزیک 2 هم یه نفر توو سایت الگو برای تغییرات فیزیک2 پرسیده بود که ادمین سایت بهش جواب داده که مولف کتاب فیزیک2 الگو گفته فقط بحث سقوط آزاد از کتاب حذف شده...وکتاب تغییر خاص دیگه ای نداشته...من الان فیزیک2 چاپ 92 رو دیدم به جز حذف سقوط آزاد که اونم چون اونم مربوط دو هست اصلا در فیزیک پایه گاج نیست...فیزیک2 تغییر دیگه ای نداشته...
      ویرایش توسط lover sick : 22 اردیبهشت 1394 در ساعت 18:55

5. Top | #140
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان وقت ارزشش بیشترازایناس ک بیاین وهموخراب کنین
      یکی یه اشتباهی کرده تموم شدرفت
      اعصاب دارینا//بیخیال

6. Top | #141
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط doctor reza نمایش پست ها
      دوستان وقت ارزشش بیشترازایناس ک بیاین وهموخراب کنین
      یکی یه اشتباهی کرده تموم شدرفت
      اعصاب دارینا//بیخیال
      همه حرف ما هم اینه که کی اشتباه کرده...

7. Top | #142
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اصن من اشتباه کردم!هموببوسین تموم شه بره

8. Top | #143
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      شما گفتی فیزیک 2 امسال تغییر کرده
      من گفتم سال 92-93
      دیگه چرا بهونه میاری

9. Top | #144
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط doctor reza نمایش پست ها
      اصن من اشتباه کردم!هموببوسین تموم شه بره
      آخه شما قضاوت کن...چند روز پیش درباره تغییرات کتب پیش برای سال بعد سوال شد منم توضیح دادم...بعد این آقا گفت از کجا می دونی؟...بهش گفتم با دفتر تالیف تماس گرفتم و اونا بهم گفتن...یه روز بعد همینجا پیام داد که من باهاشون صحبت کردم گفتن ما به کسی اطلاعات نمی دیم...منو متهم به دروغ گویی کرد...بعد امروز می گه من پرسیدم گفتن حذفیات داره اضافه نداره ممنون از اطلاعتون!!...منو به تمسخر گرفته به جای تشکرش...بعد من اومدم از سایت گروه شیمی دفتر تالیف کتب درسی اون اطلاعیه رو گذاشتم که خودش گویای همه چیزه و دیگه این معتبرترین هست چون سایت خود مولفای کتاب درسی شیمی است...بعد ایشون دوباره حرف خودشو می زنه می گه اطلاعات غلط می دم...آخه من اطلاعیه به این واضحی رو گذاشتم بازم اطلاعات غلط می دم؟...شما خودت تمام نوشته ها رو از صفحه اول بخون بعد منصفانه قضاوت کن...چشم به خاطر گل روی شما دیگه بحث نمی کنم...ب اامید موفقیت هممون...

10. Top | #145
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehran sp نمایش پست ها
      شما گفتی فیزیک 2 امسال تغییر کرده
      من گفتم سال 92-93
      دیگه چرا بهونه میاری
      آقای محترم چی می گی؟ برو توو سایت مرکز تالیف وضعیت تغییرات کتابای امسالو گذاشته...جلوی فیزیک2 نوشته تغییرات کلی...فیزیک2 امسال تغییرات کلی کرد...مثل فیزیک3 که البته فیزیک3 رو من صفحه به صفحه رو دیدم فقط تمرینای آخر فصل عوض شده و چند صفحه هم به فصل3 اضافه شده...البته من یه اشتباهی کردم گفتم فصل 4 که اصلاح می کنم به فصل 3 مغناطیس چند صفحه اضافه شده...والسلام ختم کلام...

11. Top | #146
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      کتابی که برای تست همه درسا رو برای دوم داشته باشه در بازار کنکور نیست...باید کتابای جدا بگیری...اگه توو طول سال درسا رو کامل فهمیدی و یاد گرفتی که تابستون تست بزن...ولی اگه هنوز توو فهم مطالب می لنگی نیاز به کتابای آموزش داری اگه کتاب تست می خوای شیمی2 مبتکران فقط جلد1...ریاضی2الگو که تازه چاپ شده و داغه داغه......درسنامه کامل هم داره...اگه زیست می خوای خیلی سبز...علت این که نمی گم الگو یا گاج چون این کتابا ترکیبیه ... چون سال سوم و پیش رو نخوندی از پس تستاش بر نمی آی...تستای خیلی سبز آسون تره و درسنامش هم کامل کامله...البته تستای مفهومی هم داره...برای فیزیک2 گاج میکرو بگیر. ..فقط سال دوم رو داره سوالاش هم آبدیته....درسنامه هم داره...امسال تابستون وقتتو روی عمومیای دوم نذار چون وقت تلف کردنه...همش از یادت می ره...فقط اگه دوست داشتی برای تفریح قرابت معنایی نشر دریافت رو بگیر...
      برای ریاضی و فیزیک گاج طوسی و قرمز دارم....شیمی هم مبتکران...برازیست تانک و گربه رو دارم
      بیشتر میخاستم کتاب برای عمومیا بگیرم پس اگه فراموش میشه نمیگیرم..پس قرابتو میگیرم
      مرسی
      کمـــ
      کمـــ
      عـــادتـــــ
      میـــــ کـــنـــیــــ
      بـــهـــــ
      هــــیــــچــــکــــیــــ ـ
      عـــــــادتــــ
      نـــکــنـــیـــــ

12. Top | #147
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اره
      ادبیات..زبان فارسی..عربی...دینی...فیزیک_فق م تست میخام باشه بهترین کتاب
      داری اشتباه می کنی...کنکوریها توو تابستون درسای عمومی رو نمی خونن شما توو سال دوم می خوای توو تابستونش درسای عمومی رو بخونی؟..
      تازه اون کنکوریای هم که دروس عمومی می خونن مباحث مفهومی مثل قرابت آرایه یا قواعد عربی رو می خونن نه لغت و تاریخ ادبیات و دین و زندگی...حتما با یه مشاور یا معلمای مدرستون یا رتبه برترها مشورت بگیر...

13. Top | #148
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      داری اشتباه می کنی...کنکوریها توو تابستون درسای عمومی رو نمی خونن شما توو سال دوم می خوای توو تابستونش درسای عمومی رو بخونی؟..
      تازه اون کنکوریای هم که دروس عمومی می خونن مباحث مفهومی مثل قرابت آرایه یا قواعد عربی رو می خونن نه لغت و تاریخ ادبیات و دین و زندگی...حتما با یه مشاور یا معلمای مدرستون یا رتبه برترها مشورت بگیر...
      اوکی عمومی نمیخونم
      فقط تخصصی
      کمـــ
      کمـــ
      عـــادتـــــ
      میـــــ کـــنـــیــــ
      بـــهـــــ
      هــــیــــچــــکــــیــــ ـ
      عـــــــادتــــ
      نـــکــنـــیـــــ

14. Top | #149
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      برای ریاضی و فیزیک گاج طوسی و قرمز دارم....شیمی هم مبتکران...برازیست تانک و گربه رو دارمبیشتر میخاستم کتاب برای عمومیا بگیرم پس اگه فراموش میشه نمیگیرم..پس قرابتو میگیرممرسی
      بازم تاکید می کنم تابستوون وقتتو بذار برای دروس مفهومی...خوندن دروس حفظی اگر چه راحت تره ولی به درد تابستون نمی خوره به خصوص شما که تابستوون سومی و کنکور نداری...وقت برای خوندن دروس عمومی برای تابستون کنکور اونم بعضی از مفهومیاش هست...زبان فارسی2 رو واسه چی می خونی؟...اون که اصلا جزو منابع کنکور نیست...بشین واسه سال دومت یه تحلیل کلی کن ببین چه فصلا و چه درسایی رو مشکل داشتی روو اونا بیشتر وقت بذار و توو اولویتت قراربده.خوندن مباحث حفظی توو تابستوون رو هم یه خط قرمز رووش بکش...اگه دوست داشتی درسای مهم سوم رو هم یه پیش خونی بکن...به خصوص زیست و شیمی رو...این همه تجربیات من به عنوان یه فارغ التحصیل بود...خوش به حالت که سال دومی...ای کاش منم سال دوم بودم...امیدوارم شما سال کنکورتون این حسرتو نداشته باشین... و اینو بدون رتبه های برتر از سال های پایه شون به بهترین نحو استفاده می کنن این چیزیه که من از زبون اکثر رتبه برترا شنیدم...والسلام...
      ویرایش توسط lover sick : 22 اردیبهشت 1394 در ساعت 19:58

15. Top | #150
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      ویرایش جدید کتاب های انتشارات مختلف مثلا گاج, معمولا کی منتشر میشه؟

صفحه 10 از 11 نخستنخست ... 91011 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)