چرا پولتو الکی خرج کنی؟؟؟؟؟؟همراه دی وی دی باید یک کتاب کمک اموزشی هم داشته باشی بعنوان مکمل چون اکثرا دی وی دیا کامل نمیگن تو دی وی دی فوکوس بیشتر رو جاهایی هستش که تو سالهای اخیر ازش تست طرح شده ولی شاید سال اینده از جاهای دیگه هم تست بیاد پس یه کتاب کمک اموزشیم داشته باش
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
@Mr.Dr داداش میدونم از صفره. منتهی مثلا من خودم امروز مفعول مطلق رو برای اولین بار توی عمرم(جدی میگم. من عربیم صفره) از روی گاج خوندم و بعدش رفتم عربی ناصح زاده دیدم و هرچی که میگفت و توی گاج نبود رو وارد میکردم. این میشه جزوه عربی من ... یعنی منظورم اینه که اگه با یه آمادگی قبلی برید، نتیجه بهتری میده ...
خب تو کلاس رفتن باید بری بیرون پس یک ساعت قبل از کلاس الافی بعد کلاس به علت راه تا خونه و خستگی ناشی از اون دوباره یکی دو ساعتتون میره.... تعداد جلسات قطعا بیشتر از دی وی دی هستش و شما باید طبق برنامه دبیرتون پیش برید و برنامتونو با اون تنظیم کنید که تو خیلی از موارد باعث میشه بکل گیج بشید و برنامتون از هم بپاشه....پولتونم هدر میره...یه دی وی دی با یک استاد مناسب و یک کتاب کمک اموزشی مکمل همراه با خود کتاب درسی کافیه...
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
من که با دی وی دیای گرون و به درد نخور و با کلاس مخالفم فیلمهای صنعتی شریف و چند تا از دی وی دیای بازار عالین +کتاب مکمل+کتاب درسی....ادم بعدا پشیمون میشه که دیگه وقتی نیست
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
...
من خودم واسه عربی که دی وی دی میدیدم ...
گوش میدادم بعد خلاصه نویسی میکردم همه نمودارا و نکته هاشو .. که بعدا بتونم از روش خلاصه بخونم مجبور نشم تو دی وی دی دنبالش بگردم ...
به نظرم درسی که خیلی مشکـل داری یـرو ... مثلا خودم بـآ فیـزیک مشکـل دارم فیلم واینـآ جواب نـداد !
دی وی دی اینـا زمان خیلی میـبره !
2 درس اختصـآصی بری کـافیه بقیه رو میتونی خودت بخونی ! فیـزیک یا زیست مثلن ... خودت باتوجه به وضعیتت ببین کدوم درسا نیاز به کلاس داری !
من برای رسیدن به آرامش،
تنها به تکرار اسم تو بسنده خواهم کرد .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)